10. november, 2020  |  Skrevet af La Danesa

Tom Halvorsen - Din norske vicevært i Spanien!

Den tidligere redaktør for Det Norske Magasinet er vendt tilbage til Spanien med sin familie og tilbyder nu en række tjenester til skandinaver og andre, der bor i Spanien.

”I de sidste to år har jeg arbejdet som rejseguide for en norsk / dansk rejsearrangør med hele verden som virkefeldt, men myndighedernes håndtering af Coronapandemien førte til et næsten øjeblikkeligt stop for turistindustrien verden over fra marts 2020. Jeg arbejdede derefter som projektleder i en periode i Norge, men da projektet sluttede i november, følte jeg, at det var den rigtige beslutning for os at vende tilbage til Spanien. Efter 20 år bosiddende i udlandet er det her, vi føler os mest hjemme. "

”I alle de år, jeg har boet i Spanien, har jeg overvåget venners hjem i de perioder, hvor de ikke selv er her, men da jeg havde begrænset tid til rådighed, måtte jeg begrænse antallet af hjem, jeg kunne følge op på. Nu håber jeg, at dette vil blive til at blive et fuldtidsjob, og jeg tilbyder derfor en række tjenester til alle, der har et hjem i Spanien, det være sig en lejlighed eller en større villa."

Generelt skal du altid være forsigtig med, hvem du giver adgang til dit hjem, og rædselhistorierne er mange. Nogle har oplevet, at hjemmet er udlejet til feriegæster, når de selv ankommer uanmeldt. Andre har fået deres bil stjålet, og i nogle tilfælde er nøgleholderen flyttet ind i hjemmet. Heldigvis er det ikke ofte, at der sker noget så dramatisk, men det er relativt almindeligt, at aftalt arbejde ikke udføres eller udføres på en dårlig måde. For ikke at nævne husokupanter, der overtager boliger, der er tomme og uden tilsyn! Der er vedtaget en lov for at forhindre dette, men indtil videre har den en begrænset virkning på grund af manglende kapacitet hos politiet.«Med en fast pris fra kun 50 euro pr. måned kan du føle dig sikker på, at alt er i perfekt orden i dit hjem i Spanien. Jeg tjekker dit hjem regelmæssigt og tager datomærkede fotos, ventilerer, hælder vand gennem afløb og aflæser vand- og elmålere, så du ikke får en ubehagelig regning med posten på grund af vandlækage eller fordi en anden har tilsluttet sig strømmen. Du vil blive opdateret og straks blive underrettet, hvis der opdages uregelmæssigheder. For et relativt beskedent beløb kan du slappe af med viden om, at dit hjem i Spanien har regelmæssige tilsyn, af en person, du kan stole 100% på, og som udfører alt arbejde nøjagtigt som aftalt, til en standard, som om du selv ville have gjort det. Priserne er de samme for hele Costa del Sol, fra Nerja i øst til Manilva i vest."

"Jeg tilbyder også en række andre tjenester lige fra at tage biler og motorcykler til syn (ITV) til indkøb, transport og samling af møbler. Kort sagt, alt hvad man kan forvente af typiske "viceværtjenester". Der er mange, der tilbyder lignende tjenester, ikke mindst ejendomsmæglerne langs kysten, men en af ​​de mange fordele ved at bruge mine tjenester er, at du kun har en enkelt person at forholde dig til og med direkte kontakt. "

You Home Styling

For mere information se www.tomhalvorsen.no

e-mail: tom@tomhalvorsen.no,

eller ring +47 9096 5455

Seneste Nyheder

Stor tumult omkring ny skolelov

Black Friday kan slå alle rekorder

Kommuner sparer formuer på årets julebelysning og events

Covid-19: Restriktionerne revideres i weekenden

Covid-19: Positiv udvikling i det meste af Spanien

BBVA køber måske Banco Sabadell

Annonce
Annonce

Læs også

Kære læser (December 2020)

Skrevet af Martin Norrbom

Black Friday: Undgå at blive snydt når du handler online

Covid-19: Andalusien forlænger restriktionerne

Covid-19: Plan for vaccinering af befolkningen klar

Stor tumult omkring ny skolelov

Black Friday kan slå alle rekorder

Kommuner sparer formuer på årets julebelysning og events

Annonce
Annonce
Annonce

Læs også

Covid-19: Restriktionerne begynder at virke

Skrevet af La Danesa

Covid-19: Endnu en vaccine på vej til Spanien

Skrevet af La Danesa

Kæmpe bankfusion på vej

Skrevet af La Danesa

Den nye P.A.D. kalender er nu færdig, så bliv klar til 2021 og hjælp dyrene på samme tid!

Skrevet af La Danesa

Masser af nye byggeprojekter på vej

Skrevet af La Danesa

Covid-19: Faldende smittetal i Andalusien

Skrevet af La Danesa

Covid-19: Mundbind bliver billigere

Skrevet af La Danesa

Tom Halvorsen - Din norske vicevært i Spanien!

Skrevet af La Danesa
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce