2. januar, 2020  |  Skrevet af La Danesa

Sneaky Finders − mordmysteriet kommer til Málaga i januar 2020

Mener du, at du har en indre Hercule Poirot, Sherlock Homes, Ms. Marple, Jessica Fletcher, Columbo eller måske en Tin Tin inde i maven? Så er det tid til at hive detektivhatten frem, når rollespilsversionen af det populære brætspil Cluedo går i luften den 25. januar i Málaga cenrum.

Mange af holdene klæder sig ud til eventet, så man kan forvente at se Málaga by fuld af detektiver i tematiserede udklædninger.

Det er firmaet CluedUpp, der står bag dette event, som har været afholdt i hundredvis af byer i hele Europa. Temaet for eventet i Málaga er Sneaky Finders, baseret på BBC-dramaet Peaky Blinders, og historien kræver, at detektiverne tager del i at opklare en spændende og kompliceret mordforbrydelse, som finder sted i 1920'erne. 

Rent praktisk er det et spil, som bringer dig rundt i hele bymidten, hvor du via CluedUps app skal finde virtuelle vidner, afskrive mistænkte og fanger morderen, før det er for sent.

CluedUpps grundlægger, Tref Griffiths udtaler: "Vi er kæmpe fan af Peaky Blinders her hos CluedUpp, og da der allerede frigives en ny sæson i starten af 2020, tænkte vi, at det var det bedste tidspunkt at afholde vores Sneaky Finders-event, som er inspireret af 1920'ernes Peaky Blinders-periode. Vi kan ikke vente med at se, om vores detektiver kan klare mosten og løse vores hidtil mest komplicerede sag."

Spillet foregår til fods rundt i Málagas bymidte men udfolder sig på CluedUps app, som kan downloades til Android og iOS.

Mordmysteriet løses altså via CluedUpss app, som findes både til iOS og Android. Alt du behøver for at deltage er en smartphone og et hold på seks snedige detektiver, som kan deltage i mordmysteriet den 25. januar. Eventet finder kun sted denne ene dag i Málaga.

Billetter er til salg allerede og koster 42 € total for et hold på seks voksne (små detektiver og hunde er gratis) og kan købes på CluedUpps hjemmeside: www.cluedupp.com/products/malaga-detective-day

Seneste Nyheder

Ny regering indsat

Spar på el – trods prisstigninger

Nu bliver det nemmere at bygge i Fuengirola

VTC'erne stormer frem i Málaga

Málaga forbindes til Qatar

Ny Rotary Club på Kysten

Annonce
Annonce

Læs også

Andalusien satser stort

Skrevet af La Danesa

Arabere vil ombygge for seks millioner euro

Ny regering indsat

10 gode råd til et sikkert januarudsalg på nettet

Spar på el – trods prisstigninger

Nu bliver det nemmere at bygge i Fuengirola

VTC'erne stormer frem i Málaga

Annonce
Annonce
Annonce

Læs også

Víctor Sánchez del Amo suspenderet

Skrevet af La Danesa

Historiens laveste antal trafikulykker i 2019

Skrevet af La Danesa

Markante prisstigninger på boliger

Skrevet af La Danesa

Natlig druehøst på Dezcalzos Viejos – muligvis Spaniens mest ejendommelige vingård

Skrevet af Karethe Linaae

Salamanca

Skrevet af Rikke Juell Printz

God livskvalitet i Málaga

Skrevet af Ingvild Mørkved

Smukke og fyldige læber

Skrevet af Nana Norrbom, autoriseret kosmetolog og linergist

Cabo Finisterre

Skrevet af Tom Halvorsen, tom@norrbom.com
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce