La Danesa på Youtube

Usynlig tandregulering med Alineadent

Måske har du overvejet, at du vil have rettet op på dine skæve fortænder, men du har ikke lyst til at gå rundt med en fast tandbøjle - også kaldet ”togskinner”. Nu findes der en mulighed for at flytte rundt på tænderne til den ønskede position ved hjælp af en gennemsigtig, aftagelige plastskinne. Denne anvendes om natten og hovedparten af dagen.
 
Indledningsvis laver man en afstøbning af kæben, som man bagefter digitaliserer i et studie. Her har man muligheden for at se sin kæbe i 3D-format på computeren. I denne model kan man se, hvordan behandlingen vil forløbe, samt hvordan en afsluttet behandling vil se ud. Ønsker du at gennemføre behandlingen fremstilles en række modeller med 3D-teknik, hvor tænderne bliver flyttet lidt efter lidt mod det endelige resultat, indtil at tænderne står som man gerne vil have dem. Ud fra disse modeller fremstilles plastskinnen.
 
Behandlingstiden varierer mellem 3 til 8 måneder afhængigt af hvor omfattende tandreguleringen er. Med andre ord er det en tidsbesparende behandling.
Behandlingen foregår således, at man skifter skinne hver anden uge for at sikre sig, at tænderne står i korrekt position. Derefter anbefales det, at man anvender en skinne om natten for at stabilisere biddet og for at forhindre at tænderne rykker sig tilbage.
 
Behandlingen retter sig primært mod voksne, men det kan lade sig gøre at udføre denne metode på yngre mennesker, hvor biddet ikke behøver alt for meget korrektion.
 
På Clinica NorDental har de specialuddannelse i Alineadent systemet og har anvendt systemet i længere tid med mange gode resultater.
Er du interesseret i en usynlig tandregulering, tager de gerne imod dig for en konsultation og kan derefter give dig flere informationer om dette er et godt alternativ for dig eller ej.
 
De glæder sig til at høre fra dig i en af deres følgende klinikker:
Fuengirola Tlf.: (+34) 952 583 595 Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Elviria Tlf.: (+34) 952 834 263 Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Estepona Tlf.: (+34) 952 883 443 Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

1art.es - skulpturer, brugskunst, design og gaver

De to multikunstnere Ose del Sol og Mugge Fischer, fra Grupo Artenovum, har nu åbnet deres egen webbutik med brugskunst, skulpturer og design. “Vi havde længe leget med ideen om at kombinere vores design med praktiske brugsgenstande og skulpturer,” siger Mugge Fischer. Og nu skulle det være. Så de har brugt deres sommerferie på at skabe webshoppen.
 
Hos 1art kan man købe funktionelle, flotte og fleksible dækkeservietter med design fra de to kunstnere. "Vi satser på kvalitet, leveringssikkerhed og service, og har derfor valgt at producere vores varer i Europa. Og sjovt nok var det Pandrup i Nordjylland og Lars fra Lindkon ApS, der vandt vores tillid” siger Mugge (der selv er nordjyde). Der produceres efter ordre, og Lindkon trykker, pakker og sender dækkeservietterne, der er lavet af en 3 mm, fleksibel og robust PVC, med en lidt ru overflade. Designet er påtrykt i fotografisk kvalitet, der sikrer en lang holdbarhed, og hos 1art finder du altid noget, der passer ind i din stil. Ose og Mugge laver også specialdesigns til firmaer, der bruger disse som firmagaver m.m. Og har du brug for noget specielt, så tag kontakt, de er altid åbne overfor nye ideer og input. Forsendelse i DK er 5,25 EUR for op til 9 sæt dækkeservietter, i Europa er fragten 20 EUR for op til 9 sæt dækkeservietter.
 
Deres skulpturer med bamser, hunde, ugler m.m., er alle designet og modelleret digitalt, en sjov men langvarig og kompliceret proces – og derefter tager det cirka 24 timer at “trykke” f.eks en bamse. Skulpturerne trykkes i deres studie i Mijas Costa, og materialet, der bruges, er et specielt PLA Filament, produceret i Spanien, der er fremstillet af bionedbrydeligt majsstivelse. Det samme gælder deres EARS – øreringe. "Lad dine ører tale for dig” er sloganet bag denne ide, hvor Ikoner og Emoticoner samt dagligdags ting er basis for de forskellige design. Fragten på øreringe er gratis, og 1art.es sælger til de fleste vesteuropæiske lande. Der er nye designs på web’en hver uge, hvor du også kan finde unikke specialskulpturer.
 
Så har du brug for en sjov skulptur, lækre dækkeservietter eller sjove øreringe, enten til dig selv eller en du holder af, så kig ind på www.1art.es og lad dig friste. Julen nærmer sig, værtindegaver, mandelgaver, nytårsgaver, fødselsdagsgaver. Fantasien sætter ingen grænser, når kunst og design går op i en højere enhed. Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
 
 

En aften på Madre Selva Food & Book Gallery

Tæt på kirkepladsen i Fuengirola ligger det hyggelige spisested Madre Selva Food & Book Gallery, hvor Antonio Tomasio og hans personale kokkererer udsøgt mad og laver forfriskende drinks, som vil forkæle dine smagsløg med en krydret oplevelse sammen med en fantastisk service.
Vi blev modtaget af Antonio, og dekorationen og lokalerne er en oplevelse i sig selv, fyldt med bøger og historier. Vi nød vores gang gennem de tre lokaler, og endte i patioen, hvor vi blev forført af de planterige hjørner og farverige møbler, så det blev her, vi kom til at tilbringe denne sensommeraften i kulinarisk selskab med Madre Selva.
 
Vi startede aftenen med en iskold peruviansk øl – Cusqueña. Mens vi sad og nød vores Cusqueña sammen med Boquerones og ristede majs og studerede det herlige menukort, kom der svenske gæster ved nabobordet: Indenfor sad der en gruppe fra Finland, så hele norden var næsten samlet, dog uden vores kære nordmænd, men der havde været en gruppe på 20 fra Norge dagen før, sagde Antonio – så det kan vel konkluderes at Madre Selva appellerer til de nordiske ganer. Vi blev hurtigt, af vores svenske naboer, inspireret til at prøve en Pisco Sour, som er en drink, der blev opfundet i Lima for mange år siden... Himmelsk. Menukortet blev studeret, og i samråd med Antonio fik vi valgt aftenens retter.
 
Det skal siges, at det tilrådes at spørge Antonio, for det flotte menukort, med en udsøgt selektion af retter, kan sagtens lokke til, at man spiser for meget. Så hellere spørge, og nyde få men gode retter denne aften, og så komme igen en anden dag. Menukortet er delt op i 3 afdelinger: De Legendariske Retter, Den Dansende Velkomst og De Magiske Ritualer. Så et meget litterært og poetisk menukort, der i den grad afspejler at stedets ejer Antonio er skribent og forstår at få ordene til at betyde noget, give dem smag og substans.
 
Først fik vi Dipeo Amazonico, hjemmebagt ostebrød med tre forskellige slags dip. Derefter tre hovedretter. Mogambo, en lækker quinoa-salat med rucola, feta, oliven og meget mere, lækkert serveret i en kæmpe tartelet-skal. Derefter fik vi Turkana pandekager med oksekød – en herlig honningsauce og friske grøntsager. Alt sammen lækkert gratineret, klar til at nyde. Den sidste ret, vi smagte, var Reina Africana, kylling, med blommer, æble og karry, en lækker sovs med hindbær glaze. Dette var også en himmerigsmundfuld, og den peruvianske øl (nummer 2), smagte fortrinligt til dette. Nabobordet, fulgte trop og prøvede samme ret, dog med en kraftig rødvin til.

Måltidet blev afsluttet med en kaffe og hjemmelavet chokoladekage i den afslappede atmosfære

Hos Madre Selva Food & Book Gallery er der også plads til fordybelse i en spændende bog. Medbring gerne selv læsestof, men står du og mangler en bog at læse, så skriver Antonio Tomasio selv spændende romaner, både på spansk og engelsk. Inspirationen kommer fra hans mange rejser rundt omkring i de 40 lande, som han har besøgt efterhånden. Bøgerne kan du købe i restauranten, men ellers kan du også gratis hoppe ombord i en af de andre fængslende bøger, som står på de rustikke træhylder, klar til at blive læst af den næste.
 
Kom blot ind og få en god snak med Antonio, nyd en kop kaffe, en eksotisk drink eller dejlig mad og oplev et forførende peruviansk indtryk midt i Fuengirola. Du finder Madre Selva på Calle Capitán 10 (lige ved siden af ”spisegaden”). Tel: 951 571 195.

Syn uden begrænsninger

Dan Óptica har den førende teknologi, når det gælder udmåling til flerstyrkebrilleglas, også kaldet progressive brilleglas. Dan Óptica kan nu præsentere det mest avancerede progressive brilleglas, Varilux® X Series™, som giver dig et ubesværet syn. Brilleglasset giver dig mulighed for helt problemfrit at se hver en detalje tæt på, på mellemafstand og længere væk.

Reducerer behovet for hovedbevægelser

De, som allerede har oplevet traditionelle progressive brilleglas, kender også til at for at se skarpt tæt på, er det nødvendigt at bevæge hovedet og dreje nakken samtidigt. Men med de nye avancerede brilleglas reduceres behovet for hovedbevægelse væsentligt, og det gør det derfor lettere for dig at finde det rigtige sted i brilleglasset, uden at du får ondt i nakken eller ryggen. De progressive brilleglas, Varilux® X Series™, skræddersyes til netop din kropsholdning og dit synsadfærd.

Tilpasset til nutidens hverdag

Vi er online som aldrig før. Vi skifter mellem smartphones, tablets og bærbare computere. Det har førhen været vanskeligt at tilpasse de traditionelle progressive glas til netop disse afstande og skiftet herimellem. Men med Varilux® X Series™ er det nu muligt at holde tempoet oppe i en travl hverdag og holde fokus på det, der er vigtigt.

Sundere syn

Efterhånden som vores liv forandrer sig, og vi lever længere, udsættes vi for mere skadeligt lys. Eye Protect System er en ny brilleglas-innovation i Varilux® X Series™, der hjælper med til at beskytte dine øjne hele dagen, hver dag, 365 dage om året. Det smarte blåt lys-filter filtrerer selektivt det skadelige blå lys fra, mens det gode blå lys får lov at passere.

Tilfredse kunder

De første af Dan Ópticas kunder er allerede sendt afsted med de nye toppersonaliserede progressive brilleglas, og det er tilfredse kunder, der går ud af butikken. Og efter opfølgning på flere af kunderne er det de samme oplevelser, der gør sig gældende. De er imponerede over klarheden, skarpheden og komforten under læsning og ved brug af computer.

Dan Optica, Tlf. 952 58 39 10, www.danoptica.com

AssurandørGruppen byder Allan velkommen!

AssurandørGruppen har indgået en samarbejdsaftale med Allan Sønderby - Velkommen til teamet!

Allan er ny forsikrings konsulent i AG-Gruppen efter Jan Wolfgangs fratrædelse i firmaet. Dette betyder, at fremover vil Allan tage sig af norske, svenske og danske kunder og Preben vil tage sig af danske og spanske kunder – dette gælder både private samt erhvervsfolk. De tilbyder et bredt udvalg af forsikringer lige fra indboforsikring over hus forsikring til helbreds forsikring – Se hjemmesiden www.ag-gruppen.com for et overblik over alle deres forsikringer. Dette professionelle team vil hjælpe kunderne på grundlag af en solid dansk og spansk brancheuddannelse og ikke mindst på sund fornuft. Udover deres 30 års erfaring inden for forsikringsbranchen er de heller ikke blege for at komme med gode råd udenfor branchen f.eks. om advokatbistand, hjælp til sproget, arveafgifter, oplysninger til indregistrering af bil i Spanien eller andre problemer, som nystartede danskere i Spanien end måtte have.

AG Gruppen leverer en god og oprigtig service med deres unikke koncept indenfor forsikringsbranchen, hvor de kommer til kunderne for at få helt konkret indtryk af lige netop kundernes behov og ønsker. På denne måde kan de optimalt tilpasse forsikringerne personligt med den bedste dækning i tilfælde af hvis uheldet skulle ske! Forsikringspolicerne udskriver de på kontoret, hvilket betyder ingen ventetid. De står altid klar sammen med de samarbejdende selskaber både i købssituationen af forsikringspolicen men lige så vigtigt i den eventuelle skadessituation.

Preben er klar på tlf. 649957470 og Allan er klar på tlf. 622116497 eller på e-mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. - Se mere på hjemmesiden www.ag-gruppen.com.

Er du udenlandsk resident på Costa del Sol og vil du have nogen eksklusive fordele?

Hvad er What's Hot Loyalty Card?

What’s Hot Loyalty Card er en Corte Inglés service, som giver dig adgang til eksklusive tilbud, rabatter og fremstød over hele Costa del Sol. Det bedste af det hele er, at det er 100 % gratis at få de bedste rabatter på kysten.
 
Hvordan virker det?

Du sparer op til 12 % i mere end 30 supermarkeder, når du køber i udvalgte afdelinger af Supercor, Supercor Exprés, Hipercor og Supermercado. Ydermere sparer du op til 30 % på udvalgte mærker og services hos El Corte Inglés samt eksklusive tilbud langs hele kysten.
Hvor kan du bruge dine opsparede rabatter?

Dine besparelser kan blive brugt på ethvert What's Hot Swipe & Save mærke eller service valgfrit ved dit næste køb i enhver El Corte Inglés butik på Costa del Sol.
 
Du kan melde dig til on-line på www.whatshot.es, hvor du også kan se tilbud og betingelser eller bed om en ansøgningsblanket i et af El Corte Inglés’ shopping centre i Puerto Banús, Marbella, Mijas eller Málaga.

Dan Optica har styr på brillemoden

Brillemesse i Paris

Hos Dan Optica er de altid førende, når det gælder brillemode. I starten af oktober var Dan Opticas optikere Tine Kastrup og Juana Pérez på den berømte brillemesse ”Silmo” i Paris. Silmo er den mest berømte optikermesse i verden. Det er her, alle brilledesignerne præsenterer deres nye kollektioner, og det er her, der lanceres nye maskiner og udstyr til optikerværkstedet.

Lynlåse og pels

Brillemoden, der blev præsenteret på årets Silmo, var elegant, sofistikeret og med et twist af kreative og spændende detaljer. ”Der er altid nogle vilde bud på de nye tendenser, blandt andet solbriller med lynlås som pynt, og ikke mindst så vi rigtig mange brillestel med pels på,” lyder det fra optiker Tine Kastrup, der afslutningsvis tilføjer, at det var dog lidt for specielt til hendes smag.

Fra Paris til Fuengirola

Det var ikke kun for at se de nye tendenser inden for brillemode, at turen gik til Paris, men også for at hente de bedste og nyeste brillestel hjem til Dan Optica’s kunder. ”Vi tilbyder vores kunder den nyeste mode og teknologi både inden for brillestel og brilleglas,” siger indehaver af Dan Optica Juana Pérez, som hvert år glæder sig til at se de nye tendenser og farver inden for brillemoden. De nye brillestel, der blev præsenteret på dette års Silmo, vil du kunne se i butikken løbende hen over efteråret. Tel: +34 952 58 39 10. www.danoptica.com
 
Optikerne Tine Kastrup og Juana Pérez med meget specielle solbriller på Silmo-messen i Paris.
 
Den nye brillemode fra et af de mange brillefirmaer, der var repræsenteret på dette års Silmo i Paris.
 

Loft & Roomers’ store lagersalg går snart i gang

Op til 90 % rabat og ”give aways” – sådan bliver det, når Loft and Roomers åbner op for lagersalg i weekenden 28. – 29. oktober kl. 10 - 18. Igennem de sidste par måneder har medarbejderne samlet varer sammen til lagersalget og sorteret de varer, der har en lille defekt, og som derfor ikke kan sælges til fuld pris i butikken. Det kan også være restpartier, der skal ud, for at der kan gøres plads til nye varer. I hvert fald er der gode chancer for at erhverve sig et stykke kvalitetsmøbel i nordisk stil til en rigtig fornuftig pris.
 
På hele området foran Loft & Roomers’ lager, som ligger på den anden side af Mijas-vejen end butikken, vil der være møbler og pyntegenstande i Loft & Roomers’ klassiske, nordiske stil.

Der vil være, borde, stole, havemøbler, reoler og kommoder, men også mindre ting som puder og en række forskellige typer glas såsom drikkeglas, vinglas, ølglas osv. Nogle varer har mindre fejl eller defekter i et ellers flot design, og så er der de genstande, der ikke fejler noget som helst, men som blot optager plads på lageret, og som derfor skal sælges for at gøre plads til nye varer.
På pladsen foran lageret vil der være underholdning med musik, pølsebod og forfriskninger, så stemningen kommer til at være helt i top til lagersalget. Der vil også være underholdning til de små, så tag hele familien med og få en hotdog og en forfriskning, mens du gør årets indretningskup til Costa del Sols hyggeligste lagersalg.
 
Det er første gang nogensinde, at Loft & Roomers afholder et decideret lagersalg, men planen er, at det skal blive en tilbagevendende event. Det er nemt at finde lageret. Du skal blot dreje til højre lige efter Loft & Roomers’ butik – og efter godt 200 m. vil du kunne se lageret. Adressen er Urbanización Pueblo Don Silverio, 25 – der er gratis og nem parkering.
 
“Vi har været i gang i fem år nu og over årene er der samlet sig en masse varer, som vi kan sælge til helt fantastiske priser for at gøre plads til nye spændende varer. En stor del af møblerne og tilbehøret, vi sælger ud af, er i helt perfekt stand, så du får virkelig mulighed for at gøre et godt køb!
Vi planlægger at have to lagersalgsevents hvert år – et til foråret og et til efteråret – og jeg er sikker på, at det bliver nogle rigtig sjove dage!” Anja Al-Akabi CEO.
 
Levering er som sædvanligt gratis med Loft & Roomers ved køb over 500 € ellers kan levering arrangeres for en ekstrapris.
 
www.loftroomers.com - 952 66 41 70 - Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Alle skandinaver er velkomne hos Centro Dentis

Tandlægeklinikken er spansk – men det er som at træde ind på en skandinavisk klinik. Der snakkes skandinavisk, kvalitet og service er af skandinavisk standard og alle klinikkens materialer og udstyr er enten af skandinavisk eller tysk fabrikat. ”Vi har ligget her i hovedgaden i Torre del Mar i 12 år og har fra starten haft mange skandinaviske patienter,” fortæller Nina Merete Skog, som er Dentis’ norske assistent. ”Jeg tror, vores patienter hurtigt kan se, at kvaliteten på vores arbejde er fuldt på høje med en klinik i Skandinavien. Teknisk er vi med helt fremme og har, som de eneste på hele Costa del Sol eget laboratorium. Det gør os mere effektive end nogle andre.” Takket være det lave spanske prisniveau og det faktum, at tandlæger i Spanien er momsfritaget, koster det kun omkring det halve at gå til tandlægen i Spanien i forhold til i Danmark, Sverige og Norge. Centro Dentis ligger midt på hovedgaden i Torre del Mar og tilbyder gratis parkering i p-huset Las Yucas. ”Vi tager glædeligt i mod nye skandinaver. Vores klinik har altid været præget af et internationalt klientel, og flere og flere skandinaver finder hertil," slutter Nina Merete Skog.

Velkommen til Dennis Ankersen i Centro Sanum

I Centro Sanum har man udvidet sin medarbejderstab med Dennis Ankersen, som er massage-terapeut og specialist i Radial Shockwave Terapi. Han er for nyligt flyttet fra Danmark, hvor han de sidste 10 år har arbejdet sammen med fysioterapeuter, kiropraktorer og manuelle terapeuter. Dette betyder også, at han har tilegnet sig erfaringer og viden fra disse områder pga. et tæt tværfagligt samarbejde.
 
Dennis lægger stor vægt på en holistisk tilgang i hans undersøgelser, altså at du som patient vil blive undersøgt fra top til tå grundigt. Patienten er i fokus og bliver derfor ikke skubbet hurtigt igennem processen. Hellere kvalitet fremfor kvantitet, da folk og deres skader er forskellige, og skader og smerter hænger typisk sammen på kryds og tværs i kroppen. Derfor er en gennemgående undersøgelse nødvendigt for at komme problemet til bunds.
 
Dennis øger Centro Sanums udbud for behandlinger med hans Radial Shockwave Terapi, som er en videnskabelig bevist behandlingsmetode, som har god effekt på en række skader i kroppens sener og muskler. Forskning har desuden bevist, at behandlingen har gode resultater på en lang række tilstande, og kan bruges til stort set alle slags skader blandt andet: hælspore, hælsenesmerter, springerknæ, løberknæ, golf- eller tennisalbue, skuldersmerter, muskelsmerter, blot for at nævne få. Ikke mindst kan Radial Shockwave Terapi anvendes til cellulite, også kaldet appelsinhud. Det er en hurtig og effektiv behandlingsform, som giver hurtige resultater og er helt uden bivirkninger.
 
Kom ind og hils på Dennis i Centro Sanum i Centro Idea eller ring til ham på +34 693 911 827.
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., http://www.centrosanum.es/da/

Norrbom Marketing

Kontakt

Læserservice

sektioner

Norrbom Marketing

Centro Idea
Ctra. de Mijas km. 3.6
29650 Mijas-Málaga
Tel. 95 258 15 53
Fax. 95 258 03 29