Det danske magasin i Spanien
Flexnet – Internet til alle

Flexnet - Internet til alle

Det går hurtigt hos Flexnet i Centro Idea. Det samme gælder deres internetforbindelser, som bare bliver bedre og hurtige med tiden.

”Folk vil have internet med høj hastighed som aldrig før. Men det skal være let, ikke for dyrt og på nogle betingelser, der er til at forstå. Skandinaverne tøver ikke med at stille krav, og vi gør alt for at efterleve dem,” fortæller Nicolaj Lodberg fra Flexnet. Han forklarer, hvordan virksomheden via et tæt samarbejde med udbyderne Movistar, Vodafone og Orange har skabt nogle produkter og en service, der lever op til skandinavernes behov. ”Vores internet er hurtigt, man bliver tilsluttet på en enkelt dag eller to, og så betaler man kun for det antal måneder, man bruger nettet, forklarer Nicolaj og understreger, at Flexnet nu har produkter uden nogen form for binding. Netop ”ingen binding” og korttidskontrakter er noget Nicolaj Lodberg og hans partner, Anna Allesø Weidemann, sætter stor fokus på.
”Vi mærker, turismen er steget, for flere og flere nye kunder ønsker en hurtig internetforbindelse for et par uger eller tre. Mange tror, man kan klare sig på sin roaming, men ofte bliver man skuffet over, hvor langsom forbindelsen er,” fortæller Anna, som har løsningen til de mange feriegæster. ”Det koster 40 euro for én uge og 60 euro for to uger. Alt er inkluderet i vores priser – også momsen. Vores priser og kontrakter har altid været gennemsigtige.”
Ønsker man hurtigt og stabilt internet som hel- eller halvårsboende på Costa del Sol koster det mellem 49,95 og 69,95 euro pr. måned på en kontrakt på tre måneder og opefter. Dertil kommer en engangsudgift på mellem 30 og 200 euro til en router og oprettelse alt afhængig af hvilket produkt der vælges. Har man problemer eller er i tvivl, kan man frit kontakte Flexnets servicecenter, som behersker de tre skandinaviske sprog.
”Vores succes ligger udelukkende i at skabe et produkt og tilbyde en service, som for få år siden ikke fandtes til skandinaver og andre udlændinge. Og så tøver vi ikke med at gå den ekstra mil, der skal til for at få kunderne i hus og gøre dem glade,” fortæller Nicolaj Lodberg og kommer ind på Flexnets nye hjemme-service. ”Vi tilbyder nu at køre ud til folk, hvis de er mere trygge ved, at vi tilslutter deres nye internet. Det koster 50 euro, uanset hvor du bor på kysten – og vi går først, når alt er koblet til og fungerer perfekt,” lover Nicolaj.
Der er unægtelig sket meget på kort tid. For bare fem-seks år siden var det flere steder på Costa del Sol nærmest umuligt at få en ordentlig internetforbindelse. Og det var fuldstændig umuligt at få det uden at skulle underskrive en langvarig uopsigelig aftale med en spansk udbyder. Men det fik Flexnet lavet om på.
”I vores spæde start kom vi langt på at bryde sprogbarrieren mellem de skandinaviske brugere og de spanske udbydere. Nu har vores produkter fået den fleksibilitet, vi har længe har drømt om og arbejdet for, for i dag har vi den skræddersyede løsning til både feriegæsten og til skandinaverne, som bor her hele året eller blot nogle måneder om året,” slutter de to interneteksperter. Som noget helt nyt tilbyder de nu også fibernetforbindelser.
 
For mere info kontakt Flexnet i Centro Idea
mandag til fredag kl. 10 – 17
Tel: 952 66 33 00
www.flexnet.es

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.