HVEM HAR BRUG FOR UDRENSNING?

Verdenssundhedsorganisationen WHO har engang sagt, at et moderne europæisk menneske omgiver sig med ikke mindre end 100.000 kemiske stoffer i dagligdagen, og derudover udskiller vi jo selv affaldsstoffer, som skal elimineres og udledes, så hver eneste celle kan fungere optimalt. En udledning af affaldsstoffer sker gennem disse syv organer: luftvejene, lever, tarm, nyrer, lymfesystem, kredsløb og huden.
 
Din krop er så smart indrettetet at den altid vil forsøge at overleve bedst muligt, og derfor skubbes uhensigtsmæssige stoffer ud i kropsområder som hud, led, muskler, og bindevæv, frem for at ophobe dem i vitale organer, som fx hjerte, lever og nyrer
 
Der findes en del symptomer, som kan skyldes såkaldte ”ophobninger” af affaldsstoffer:
Træg tarm og forstoppelse(Det har man, hvis man ikke minimum en gang om dagen kommer på toilettet)
Hovedpiner og migræne
Bihulebetændelse og bronkitis
Manglende svedafsondring – eller for stor svedafsondring
Diverse hudproblemer, fx visse eksemformer,
Træthed
Smerter, der ikke skyldes en bestemt årsag, fx slidgigt i et enkelt knæ. Især diffuse smerter rundt om i kroppen
Væskeophobninger, sommer og vinter
 
First Cleanse er en 15 dages udrensningskur, der dybt renser hele kroppen, uden at det er nødvendigt at følge en streng diæt. Den er formuleret til at stimulere afgiftningsprocessen af kroppens 7 kanaler for udskillelse. Det vil bidrage til at lette udskillelse, forbedre fordøjelsen og øge energi niveauet.
 
Det er en rigtig god idé at følge udrensningskuren op med gode mælkesyrebakterier.Så får du rigtig mange friske stammer af mælkesyrebakterier ned i din nyrensede tarm.
 
First Cleanse forhandles af Vitamina. Du finder Vitamina i Centro Idea. Tlf. 952 58 43 13 • Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Hos Vitamina får du nu kyndig og uddannet vejledning

Susan Lauritsen, som står bag disken i Vitamina, er nu ekstra fagligt godt klædt på til at vejlede dig om sundhed og helsekost. Nu er Susan nemlig uddannet Autoriseret Helsevejleder fra de Danske Helseforeningers Brancheforening. Kosttilskud og naturmedicin er nemlig produkter, der skal ledsages af rådgivning. At have en uddannet medarbejder i butikken er altså et syvmileskridt mod større tryghed for den rådvilde forbruger.
”Jeg har altid interesseret mig for helse og homoøpati osv., men nu, hvor jeg er uddannet, føler jeg, at jeg fremstår med en større troværdighed overfor kunderne. Det gode ved uddannelsen er, at jeg er uddannet til at give vejledning i alle produkter og ikke blot et specielt mærke,” fortæller Susan, der blev uddannet i november og som har været i Danmark hele ni gange sidste år for at fuldføre uddannelsen, der afsluttedes med en mundtlig og skriftlig eksamen.
 
Susan, som nu kan kalde sig helsevejleder, har fået den nyeste viden om proteiner, fedt, kulhydrater, fibre og vand, økologiske dyrningsformer, vitaminer, mineraler, naturmedicin, urter, syrebalance, blodsukkerbalance, allergi, børneernæring og naturmedicin. Grunduddannelsen bliver fulgt op med løbende videreuddannelsesaktiviteter med fokus på de nyeste opdagelser og opfølges og ajourføres hvert år.

Frisk januar op med farve og glans hos Petros Peluqueros

Føles dit hår træt og livløst på denne tid af året? Det kan næsten føles som om, januars triste og trælse hverdag lægger en grå hånd over dig og specielt over dit hår. Men sådan behøver det ikke at være!
 
Hos den velrenommerede frisørsalon Petros Peluqueros kan der rådes bod på alt, som hedder vintertræt, livløst hår. Her er teamet af frisører ikke bare eksperter i klip og styling. Hos Petros Peluqueros skiller frisørerne sig virkeligt ud fra mængden af andre eksperter, når det kommer til farve og plejende behandlinger.
 
”Det, som vintertræt hår behøver, er pleje og farve, og med vores erfaring med skandinavisk hår ved vi, hvad netop skandinavisk hår behøver for at få liv og glans. En stor nyhed på farvefronten er en helt ny serie med farver fra Wella, nemlig nyheden Koleston, som er Wellas vigtigste innovation inden for hårfarve i mere end et århundrede. Den nye Koleston giver en levende og rig farve samt reducerer slitage, selv efter gentagne farvninger. Derudover har Wella mindsket antallet af allergener i den nye Koleston, så risikoen for at udvikle allergi mod hårfarve er reduceret betydeligt,” forklarer Petro, Petros Peluqueros’ hollandske ejer, som startede salonen på Costa del Sol for 20 år siden.
 
Når vi er ved farven, kan der lægges vægt på, at hos Petros Peluqueros er de perfektionister, når det kommer til specielle teknikker såsom f.eks. den populære balayage, californisk highlights og ombre.
 
Petros Peluqueros arbejder kun med de bedste produkter fra Redken, Sebastian, de bedste farver fra Wella og Redken, og hvad angår behandlingen arbejder de også med det populære mærke Olaplex, som er fantatisk til at forebygge slitage i forbindelse med farvning samt som plejende behandling.
 
Pssst! Er du på ferie på Costa del Sol? Tænk på, at det kan svare sig at kigge ind hos Petros Peluqueros og pifte din vinterstil op der. Priserne adskiller sig betydeligt fra priserne i Danmark.
 
Petros Peluqueros finder du på Calle Fiesta de la Crema, i Edificio La Paloma, blot et stenkast fra Plaza de la Hispanidad. Book tid allerede i dag!
Tlf. +34 952 46 71 30 / WhatsApp: 689 636 160 / Facebook: Petros Peluqueros Hairdressers

WIFI Blue – trådløst internet og alarmsystem-løsninger

WIFI Blue er en familievirksomhed, der satser på fremtiden. Denne virksomhed blev skabt af Francisco López sammen med sønnen Fran López, som har en lang erfaring i It-industrien og kender til den nyeste teknologi. Det er sønnen Fran, der er ansvarlig for håndtering og vedligeholdelse af infrastrukturen i firmaet.
 
Det var Frans store indsigt i trådløse netværk, der gjorde, at familien besluttede at påbegynde dette projekt med at tilbyde internetforbindelser til beboere på Costa del Sol. I mange år har Wifi Blue nu sørget for, at tusindvis af brugere er blevet koblet på internettet. Dette gøres via WIFI Blues antenne-net, der gør, at WIFI Blue når helt derud, hvor det ellers ikke er muligt at få stabil internet-forbindelse. Det er primært i området mellem Torremolinos og Calahonda.
 
WIFI Blue har alle nødvendige licenser og er autoriseret af den spanske styrelse for telekommunikation (GMT), som udbyder af internetadgang og –net med 2,4 og 5 GHz.
Derudover tilbyder WIFI Blue også alarm-systemer og overvågningskamera, som er selvkørende og uden månedlige gebyrer.
 
Du kan kontakte WIFI Blues team af flersprogede medarbejdere, som med garanti også vil kunne tage sig af din forespørgsel på dit sprog. Kig forbi kontoret eller ring i dag og få internet eller alarm i morgen.
WIFI Blue, Calle Isla Cabrera nr. 8 • 29640 Fuengirola • Tlf. 952 47 77 33 • www.wifi-blue.com

Designas største forhandler kommer til Costa del Sol

Det er en stolt og glad Johnny Thomsen, der d. 1. februar slår dørene op til Designa køkkenbutikken, der er etableret som en shop in shop i Loft & Roomers’ butik på Mijas-vejen. ”Det er en stor fordel for os at komme ind et sted, hvor der er etableret en kundegruppe, som plejer at have deres gang her,” fortæller Johnny, der normalt driver Designa-butikken i Aalborg. Den butik, som i øvrigt vandt erhvervsprisen 2017 og årets butik 2018 blandt alle Designa-butikkerne. Johnnys hustru, Janne Thomsen, er regnskabsansvarlig for butikken i Aalborg og vil også fungere som en del af butikken på Costa del Sol.
 
”Jeg har været i køkkenbranchen siden 2004 og har selvstændigt drevet forretningen i Aalborg siden 2012. Det var egentlig meningen, at vi skulle til Costa del Sol for at slappe mere af, men vi så, at der var en åbning i markedet for en spiller som os, og så var det svært ikke at slå til, da muligheden opstod for at åbne en shop in shop i Loft & Roomers’,” fortæller Johnny Thomsen, der også satser stort på erhvervsmarkedet, hvor han mærker et behov for en seriøs køkkenudbyder.
Hvis man ikke i forvejen kender Designa-køkkener, er der grund nok til at stifte bekendtskab med dem. Det er nemlig hos Designa, du finder totalløsninger inden for køkken, bad og garderobe i lækkert, skandinavisk design. Totalløsninger vil sige, at du får installation, opsætning osv. med, så du ikke skal stå for noget som helst selv. ”Vi har eget lager her på Costa del Sol, hvilket gør, at leveringstiden er ekstremt kort. Er du typen, der foretrækker selv at opsætte og samle dit køkken, kan vi også sagtens tilbyde denne mulighed. Så afhenter du blot din bestilling på lageret til en pris, der godt kan slå IKEA-priser,” smiler Johnny, som er ganske tilfreds med, at de første bestillinger allerede er i hus.
 
Går du med køkkentanker eller overvejer du nyt bad eller garderobe, bør du kigge forbi, når Designa åbner deres nye butik d. 1. februar i Loft & Roomers’ butik på Mijas-vejen. Som åbningstilbud får du nemlig rigtig gode rabatter på bestillinger, som foretages inden 28. februar, men levering og montering kan sagtens aftales at finde sted på et senere tidspunkt.
 
Åbningstider man – fre 10 ● 19, lør 10 - 14
+34 645 208 990 ● +45 5355 0439 ● Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.www.designa.dk
 

Ny hjemmeside til Harder Johansen


Han begyndte for sig selv i det små for lidt over ti år side. Men via tilfredse kunder, et godt netværk, solide samarbejdspartnere og dygtige ansatte fik Thomas Harder Johansens firma hurtigt vokseværk.
”Vi er kommet langt på at levere et godt produkt – og altid til tiden,” fortæller den danske iværksætter og fortsætter: ”Meget er baseret på tillid. Man skal holde, hvad man lover, og leve op til kundernes forventninger. Hvis ikke vi fra starten havde formået det, havde vi aldrig overlevet,” mener Thomas Harder.
Hans arbejde skabte også opmærksomhed blandt branchefolk i Danmark. Derfor faldt valget på ham, da de kendte mærker HTH og Invita skulle vælge en forhandler til Sydspanien. Sammen med de to store danske virksomheder leverer Harder Johansen alt indenfor køkken, bad og garderobe.
”Oftest ser vi tingene fra en ny vinkel, og finder smarte og funktionelle løsninger. Det er netop denne inspiration man kan hente på vores nye hjemmeside, som vi har arbejdet på længe,” fortæller den danske iværksætter, som personligt giver vejledning og service ved alle byggerier og renoveringer. 
”Vi yder præcis samme service, garanti og standard, som man kan forvente i Skandinavien,” slutter Thomas Harder Johansen.
 
Læs mere på den nye hjemmeside www.harderjohansen.dk og følg firmaet på blandt andet på facebook, hvor der ofte er præmier, konkurrencer og andet spændende inspiration.

En teenager med nyt look!

Den 15. januar for 14 år siden åbnede Tonny Marchmann sin forretning, Nordic Muebles, på Feriapladsen i Fuengirola. Havemøbler var hovedtemaet. Der var også lidt dekoration, men møbler til haver og terrasser var i højsædet de første år. Lidt efter lidt kom køkkendelen ind over, derefter mere dekoration og brugskunst, og nu 14 år efter, er det køkkener, garderober, bad, renoveringsopgaver og totalløsninger, der er Nordic Muebles’ arbejdsområder.
 
Nordic Muebles står i dag bag et utal af renoveringer og ombygninger fra A-Z, hvor alt skiftes. Det starter som regel med enten køkken eller bad, men når de først går i gang, kan det strække sig til andre rum i huset med gulve, vinduer og sågar tilbygninger. I denne proces står de for alle tingene såsom el-opgaver, aircondition, tømrerarbejde, murerservice, m.m.
 
Butikken har fået et ansigtsløft - nye køkkener er monteret og de sidste havemøbler er solgt. Det nye, mere moderne look, afspejler sig også i det nye logo for Nordic Muebles, som er mere strømlinet og enkelt, helt i tidens ånd.
Nordic Muebles er blevet et trendsættende og inspirationsgivende center for design, indretning og livsstil.
Køkkener er omdrejningspunktet, og når du besøger Nordic Muebles, vil du kunne finde lækre detaljer, udvalgte og udsøgte løsninger og ting, der passer til dit hjem og dit køkken.
Havemøbler kan dog stadig købes på bestilling hos Tonny Marchmann og hans team. Teamet består af Jan Baastrup, Conny Boa og Lisbeth Haslund. Derudover er der tre monterings- og renoveringsteam, samt medarbejdere i Nordic Muebles’ eget snedkeri.
Nordic Muebles startede deres egenproduktion af køkkener tilbage i 2008, og professionelt håndværk og kvalitetskøkkener med sans for alle detaljer er i dag stadig grundstenene.
 
Du finder Nordic Muebles på Feriapladsen i Fuengirola. Tlf: +34 951 260 360
www.nordicmuebles.com
 

Ewalds har alt du behøver til julebordet

Uanset om man befinder sig i Danmark eller Spanien, omgives juletiden af traditioner. Julen er den tid, hvor vi samles for at dele varme og venskab. Dette er noget, som sættes højt hos fødevarebutikken Ewalds, hvor ejerne Annika og Kaj hvert år gør alt for, at din jul her i Spanien skal blive så traditionsrig, som du ønsker.
For tiden arbejdes der for fuldt tryk med at fylde hylderne med herlige julelækkerier. I Ewalds julesortiment findes blandt andet mange forskellige sild, gravad og koldrøget laks samt den meget populære lokalt varmrøgede laks. Der findes også færdiglavet risengrød og grødris til dem, som vil koge grøden selv. Og naturligvis findes der mere! Julepølse og medisterpølsen har de selvfølgelig husket samt lutefisken, pindekød og ribbe til vores norske venner og naturligvis kogt samt stegt juleskinke til vores svenske venner. Og af gratiner findes de finske gratiner, som er blevet så populære blandt alle skandinaver: kålroegratin og gulerodsgratin, og naturligvis har de også den svenske klassiker janssons frestelse.
Vil du pifte det lidt ekstra op til festlighederne, er det også hos Ewalds, du finder både heltling- og regnbuerogn.
 
Hos Ewalds ved de, at festbordet ikke er færdigdækket, hvis ikke drikkevarerne passer til maden samt smagen. Derfor har de mange slags glögg (dansk, norsk, svensk og finsk) og snaps, samt naturligvis også vin, øl og den typiske svenske julmust. Så har de også speciel julekaffe samt cognac og likører som f.eks. den populære multebærlikør. Og hvad er en jul uden pepperkager, juleslik, chokolade og fyldt chokolade – disse finder du også hos Ewalds!
Annika og Kaj ønsker alle en God Jul!
 
Butikken på hovedgaden i Los Boliches har i december åbent: Hverdage kl. 10-19 (øvrige måneder kl. 10-18), lørdage kl. 10-15.
 
OBS! Julens bestillingslister findes allerede i butikken!

Norrbom Marketing

Kontakt

Læserservice

sektioner

Norrbom Marketing

Centro Idea
Ctra. de Mijas km. 3.6
29650 Mijas-Málaga
Tlf.: 95 258 15 53
norrbom@norrbom.com