Indvielse af Workout Pedersen fitness og Café

Selvom det regnede lørdag morgen, den 20 oktober, så var vejrguderne med Chelina Pedersen. Præcis kl 11.00 stoppede regnen og solen tittede frem.
Skiftende vejr holder ikke gæve vikinger indendørs, så mange af hendes klienter dukkede op på denne lidt ustadige sol/regnvejrsdag, for at sige tillykke og se de nye lokaler og den tilhørende café.
Du finder WorkOutPedersen i Los Boliches, lige ved strandpromenaden. Kig ind på cafeen, og hør også om dine muligheder for at få en stærk, glad og fit krop.

Dilmun Property – specialister i køb og salg på Costa del Sol

Dilmun Property er specialister inden for køb og salg på Costa del Sol. At købe en bolig i Spanien er nemt, så længe du tager de rigtige skridt i den rigtige rækkefølge. Det første, du skal gøre, er at finde ud af, hvad der vil være den bedste bolig for dig. Takket være Dilmun Propertys ejendomssoftware får du adgang til alle boliger, som er til salg på Costa del Sol. Således er du ikke nødt til at tage fra den ene ejendomsmægler til den anden og lede efter boliger. Når du har besluttet dig for, hvilken ejendom du gerne vil købe, tager Dilmuns team sig af hele den juridiske proces, eller de samarbejder med din advokat for at fremskaffe alle dokumenter og information, hvis du foretrækker det – alt hvad der er nødvendigt for, at dit køb får en lykkelig slutning.
 
Hvis du vil sælge en bolig, er der også nogle skridt, der er nødvendige at tage i en bestemt rækkefølge. Dilmuns team varetager også denne del. Det første skridt er at udregne den rigtige pris, før boligen kommer på markedet, i samråd med dig. Efterfølgende skal der lægges en professionel marketingsplan for boligen med fokus på at adskille netop din bolig fra andre boliger på markedet. Når du arbejder sammen med Dilmun Property, får du, takket være deres software, din bolig eksponeret via mere end 800 ejendomsfirmaer på Costa del Sol. Ydermere får du fordelen af at have en ejendomsmægler, der repræsenterer og beskytter dine interesser. Mere end 12 års erfaring og mere end 400 gennemførte køb og salg taler sit eget tydelige sprog.
Oplev en anderledes køb og salgs-proces hos Dilmun Property.
 
www.dilmunproperty.es - Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. - 952 593 464
Avenida Nuestro Padre Jesús Cautivo Nº 34,
(Vi ligger lige ved siden af Los Boliches togstation)

Ny dansk profil hos Jyske Bank på Gibraltar

Den 105 mand store medarbejderstand hos Jyske Bank på Gibraltar udvides nu med endnu en mand. Det er danske Lars Dessau, som, efter elleve år i Jyske Bank i Danmark, træder til. På Gibraltar bliver han leder af bankens Private Banking team på otte mand. “Udfordringerne bliver store - både professionelt og privat, men det er præcis, hvad jeg søger; nye udfordringer,” fortæller Lars Dessau over telefonen til La Danesa. Bankverdenen er nemlig i konstante forandring, og det mærker Lars Dessau allerede - dog på den gode måde. “Flere danske banker lukker ned i Asien, og det giver os nye, spændende danske kunder fra bl.a. Thailand, Vietnam og Singapore,” fortæller Lars Dessau og fortsætter: “Det er blevet både dyrere og sværere at drive bank. Kravene om rådgivning er stramme og giver administration. Og den lave rente er også for bankerne lig med lav indtjening. Derfor skal vi kunne vores kram for at skabe en god forretning - for alle.” Den danske Private Banking leder er dog fortrøstningsfuld på vegne af sin bank. “Det kører godt for os her på Gibraltar, hvor vi er kendt som en god lokalbank og Gibraltar bliver også et fokus område for os de kommende år. Dertil har vi de sidste fem år haft god vækst i vores afdelinger for erhvervskunder,” forklarer Lars Dessau. Som alle andre, der arbejder på Gibraltar, er han naturligvis optaget af Brexit. Men tankerne er positive. “Jeg tror og håber på et fornuftigt Exit, og jeg er sikker på, Gibraltar vil kunne beholde en særstatus, blandt andet så de 10.000 personer, der dagligt krydser grænsen for at komme på arbejde, ikke påvirkes. Men vi er naturligvis også forberedt på andre scenarier,” forsikrer Lars Dessau på vegne af Jyske Bank. Hans aftale med banken er tre-årig, så det samme gælder familien. Lars er taget af sted min sin kone igennem 16 år og deres tre børn. “Det er naturligvis en stor beslutning og omvæltning, men for mine børn er det kun sundt, spændende og udviklende at komme af sted. Her får de et udsyn, som de ikke får, hvis de tilbringer hele deres opvækst i Danmark.”
Fremover vil Lars Dessau give både udsyn og indblik til Private Banking kunderne i Jyske Bank på Gibraltar.

Oplev den nye efterår-vinter kollektion fra Roche Bobois

At skabe en kollektion er at undre sig, at forny sig, lade fantasien vandre, kende tendenserne.
At skabe en kollektion er at give sig ud på et eventyr – et eventyr som designere, håndarbejdere og alle som skaber noget, kender rigtig godt.
 
Det drejer sig om at forestille sig nye former, nye linjer, udvælge hvert materiale, hver en tone og holde øje med hver en detalje for at skabe kreativitet og savoir-faire.
Roche Bobois har med deres efterår-vinter kollektion 2018 ønsket at skabe en kollektion, der er ren og fair. Du kan opleve hele kollektionen ved at besøge Roche Bobois’ showroom eller gå på opdagelse i kollektionen på roche-bobois.com. 
Blandt andet kan du se den helt nye kollektion Globetrotter af Marcel Wanders, som er en hollandsk designer og art director i Powerhouse studiet i Amsterdam. Dette studie designer arkitektoniske-, interior- og industrielle projekter. Wanders blev internationalt kendt for sin Knotted Chair.
 
Hans kollektion for Roche Bobois, Globetrotter, er en hyldest til den opdagelsesrejsende, vi alle drømmer om at være: ”En rejse er en oplevelse, som ændrer en og jeg vil gerne have, at hver ting vækker denne følelse af at tage en skat med hjem fra et fjernt land.”
 
Kig ind til Roche Bobois og se de nye kollektioner, hent inspiration og hjælp til din boligindretning. Cecile Peyrard og hendes team af professionelle indretningseksperter er klar til at hjælpe dig.
Ctra. Cádiz-Málaga, Km. 185, 29603 Marbella, tlf.: 952 77 78 58

Friederich Damore Bruun hjælper dig af med kroniske sygdomme

Han er uddannet naturlæge i Tyskland, og så er han ekspert i kroniske sygdomme, såsom allergier, kredsløbsproblematikker og kroniske smerte. ”Jeg har beskæftiget mig med det her i 23 år, og de fleste klienter kommer til mig via mund-til-mund anbefalinger,” fortæller Friederich Damore Bruun, der hjælper klienter med at få det bedre og blive raskere.
 
Friederich’s koncept tilbyder laboratorietests, hvor man kan få målt, hvilke næringssubstanser i kroppen man mangler. Når Friederich har resultatet, det tager typisk to – tre uger, udformer han en behandlingsplan specielt sammensat til dig. I behandlingsplanen vil du bl.a. finde kosttilskud, som er opbyggende for din krop. Og lige netop kosttilskud, er noget, Friederich er meget passioneret omkring. ”Jeg har selv lavet fem forskellige kosttilskud – det er jo et felt, jeg er specialiseret inden for,” fortæller han og fortsætter: ”Når du får taget prøver hos lægen, tager de blot en blodprøve og tjekker ud fra en kort liste af ting. Med Currames laboratorietest tager vi urin-, bloodspot- og spytprøver, som i sidste ende giver et dybere indblik i, hvad du kan mangle af forskellige stoffer i kroppen, som kan være grunden til, at man har den eller de skavanker, man har.”
 
Alle Currames tests er ligetil og kan tages hjemme.
 
Du kan aftale en konsultation med Friederich hjemme hos dig selv eller i Centro Sanum i Centro Idea. Faktisk arbejder Friederich i hele Europa, da han tilser mange sportsfolk. ”For sportsfolk især kan det være fatalt at misse en konkurrence. Derfor søger mange af de sportsfolk, der døjer med sportskader, smerter eller allergier hjælp i en grundig laboratorietest,” slutter Friederich og opfordrer til, at alle kan kontakte ham for information om test og behandling ganske gratis.
 
Få mere info på www.currame.com - Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. - + 45 27 20 77 23

Aquapool Spas - 14 år som Costa del Sols største forhandler af kvalitets-spabade

Aquapool Spas har som den største spaforhandler på Costa del Sol siden 2004 betjent deres kunder fra deres showrooms i henholdsvis San Pedro og Fuengirola, og i år fejrer de deres 14 års jubilæum. Spafirmaet er ejet af det danske ægtepar Anja og Claus Kielskov.
 
”Kundernes hensigt med at købe et spabad har ændret sig gennem årene. Fra at være en mini-svømmepøl er et spabad nu lige så meget et samlingspunkt for afslapning og familietid,” siger Anja Kielskov, ejer af Aquapool Spas.
 
I disse moderne, teknologiske tider føler mange mennesker behovet for at tilbringe mere tid sammen med venner og familie. At tale uforstyrret sammen som i “de gode gamle dage” kan ofte være en udfordring.
 
”Vi får masser af positive tilbagemeldinger fra vores kunder, der fortæller os, hvordan de bruger spabadet som et fristed, hvor der hygges med familie og venner. Når du er i spa, er der ingen mobiltelefoner, der kan forstyrre dig, og således bruges ’spa-tid’ som en måde at være sammen på med tid til ’at se hinanden i øjnene’,” siger Anja Kielskov.
 
Et spabad har også altid været populært som afslapning efter sportstræning. De senere år har der været en øget efterspørgsel på et de såkaldte ’Swim-Spas’ hvor man kan kombinere sport og fitness med afslapning.
 
I 2017 tilføjede Aquapool Spas ’Endless Pools’ til deres sortiment. Endless Pools tilbyder et bredt udvalg af ’Swim-Spas’, hvor du kan kombinere træning så som svømning og massage - i samme spabad. I en Endless Pool kan man svømme mod en modstrøm, man kan løbe på løbebånd og lave fitness - alt sammen under vand. At træne under vand har den fordel, at opdriften og vægtløsheden gør, at man nærmest ikke belaster knogler og led. Endless Pools er populære blandt idrætsudøvere på alle niveauer og bruges også med stor succes til genoptræning af skader.
 
”Udover de mange private kunder, som nu nyder et spabad på deres terrasse eller i haven, så ser vi også en øget interesse fra ejere af udlejningsejendomme. Et spabad anses for at være den ultimative ’ferie-luksus’, og ejendomme med spabade udlejes meget lettere og til en betydeligt højere priser, fortæller Anja Kielskov og tilføjer, at deres to showrooms har spamodeller i alle prisklasser. Således findes der spabade fra € 2.995, så der er et spabad til et hvert budget.
 
Aquapool Spas er den eneste forhandler i Andalusien, der sælger de amerikanske kvalitetsspa HotSpring Spas.
Besøg et af Aquapool Spas showrooms for at få inspiration, eller book en spa-test for selv at opleve, hvad et spa kan gøre for dig! www.aquapool.es

Electronbox / PC Doctor tilbyder IPTV med danske kanaler

Electronbox / PC Doctor, den velkendte virksomhed i Fuengirola der tager sig af computer-reparationer og IT-services, introducerer nu en ny IPTV service.
Pakken inkluderer danske og svenske kanaler, som er organiseret efter land. Du kan oprette dine favoritter og også få adgang til internationale film og live sportsudsendelser. Hvis du vælger en Android box, får du også adgang til andet online indhold som f.eks. Netflix, YouTube, Google osv. direkte fra din IPTV box på dit TV.
 
Sådan fungerer det – nem og tryg installation

Electronbox / PC Doctor tester først din internethastighed. En kvalificeret tekniker kommer hjem til dig, installerer og konfigurerer – og sikrer sig, at alt er vel. Der er en bindingsperiode på seks måneder til at starte med, og derefter er der fuldstændig fleksibilitet. Du kan vælge til og fra på en månedlig basis, så hvis du f.eks. skal hjem to måneder i løbet af sommeren, kan du sætte servicen, og dermed også betalingen, på pause og genoptage den, når du kommer tilbage. Alternativt fortsætter du blot med at betale kvartalsvis.
 
Computer-problemer? Kig forbi kontoret
Udover IPTV tilbyder PC Doctor også en række services i form af IT-support på stedet eller som fjernservice for kunder, som har problemer med IT-sikkerhed, software og lignende. Alt hvad der ikke kan klares som fjernservice, kan løses ved et hjemmebesøg af en tekniker. Alternativt kan du tage din computer, Mac, tablet eller lignende med til Electronbox / PC Doctor for reparation, service, opdatering eller sikkerhedsinstallationer. Virksomheden producerer og vedligeholder også hjemmesider og sky-services.
 
www.electronbox.net Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. Tlf: 952 591 071
Avda. Alcalde Clemente Díaz Ruíz 14, Fuengirola (150 m fra det røde marked)

Kom til julemarked hos Birdie vinos den 24. november - og velkommen til præsentationen af Guzzinis produkter

Guzzinis produkter er helt igennem giftfri og genbrugt plastik, som kan vaskes i opvaskemaskinen. De findes i boliger, restauranter og hoteller i 85 lande rundt om i verden og nu også hos Birdie Vinos. Kom forbi foretningen hvor du kan se mange udvalgte modeller af Guzzinis produkter. For eksempel til deres jule-arrangement lørdag den 24. november fra 10.00 til 14.00. Thomas fra Casa Danesa laver hot dogs og pandekager på parkeringspladsen og Birdie Vinos byder på et glas gratis gløgg eller vin til alle, som kommer forbi. Børn er naturligvis velkomne.
 
Benyt chancen for at få købt dine første julegaver, dejlig vin eller flot dekoration, så du er klar til julemåneden. Benyt dig af deres specielle tilbud på dagen.
 
Guzzini blev grundlagt i 1912 og er et italiensk familieejet selskab. Produkterne blev skabt under mottoet ”design to be used”, som stadigvæk idag afspejler Guzzini’s efterstræbelse på hele tiden at kombinere form og funktion. Det skal være flot at se på, men det skal også tåle at blive anvendt.
 
Enrico Guzzini skabte elegante produkter og begyndte i 1938 at arbejde med plexiglas. I dag arbejder man på at gøre plastmaterialet lige så attraktivt som glas og træ. I kollektionen finder du fantastisk flotte skåle, fade, champagnekølere, servietholdere, salatbestik og meget mere i attraktivt og tidløst design.
 
Birdie Vinos, Urb. El Lagarejo, Ctra. de Mijas
Tel.: 952 46 20 74. www.birdievinos.com

Parkér i lufthavnen uden stress og jag

CROWN Car Park er en dansk familievirksomhed, som stræber efter at give dig den ultimative service hvad angår lufthavnsparkering.
 
Vi er i gang 24 timer om dagen, og vi forstår, at det er vigtigt, at lufthavnsservices er fleksible og nemme at bruge. Vi forsøger altid at få din parkering og oplevelse til at gå så let og hurtigt som muligt. Alle vores services er specifikt designet med henblik på at fjerne den stress og jag, der godt kan præge lufthavnsprocedurer. Du vil opleve, at din oplevelse hos os er fuldstændig uden nogen former for stress – hver gang du besøger os. Vores mål er faktisk at overgå dine forventninger til vores parkeringsservice.
 
Vores kompetente og dynamiske team hos CROWN Car Park arbejder konstant på at sikre, at du tilbydes den mest effektive, pålidelige og økonomiske service, så du kan nyde en stress-fri rejse. CROWN Car Park forsøger altid at yde den mest økonomiske service sammenlignet med vores konkurrenter. Derfor tjekker vi konstant konkurrenternes priser for at kunne justere vores efterfølgende. Sådan kan vi tilbyde billig parkering og alle andre transportservices til vores kunder hele året rundt.
 
Så hvis du skal på ferie eller forretningsrejse, og du har tænkt dig at køre til lufthavnen, er CROWN Car Park den perfekte løsning for dine parkeringsbehov. Du kan ankomme til og tage fra lufthavnen uden ventetid og yderligere forsinkelser. CROWN Car Park gør det muligt for dig at rejse med stil og nyde en afslappet og effektiv lufthavnsoplevelse til en økonomisk pris.
 
Book nu på 952 171 444 for at sikre dig en reservation i juleperioden.
Hilsen teamet fra Crown Car Park
 
CROWN CAR PARK
Avd. Comandante García Morato nº 38 A
29004 Málaga - Lufthavnen
Tlf. : (+ 34) 952 171 444
Mobil: (+34) 696 750 088
Email: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Web: crowncarpark.com

Glæd dig til december – stort julemarked i Centro Idea lørdag den 15. december.
Sæt kryds i kalenderen

I år afholdes det traditionsrige julemarked i Centro Idea en uge senere end normalt. Der er nemlig rigtig mange helligdage i den første del af december, og mange ønsker at hente deres juletræ lidt senere. Så ved at flytte julemarkedet en uges tid, tilgodeses alle. Og har du som handlende lyst til at have en stand på julemarkedet og være med til denne hyggelige julesammenkomst, er det bare at tage til kontakt til Janne Valentin.
 
Så velkommen bydes du til det traditionsrige julemarked i Centro Idea lørdag d. 15. december mellem kl. 10 og 16. Markedspladsen bag Centro Idea fyldes denne dag med danske juletræer og glade handlende, og butikkerne i Centro Idea glæder sig til at ønske glædelig jul med et overflødighedshorn af juleting, gaveideer, godter, knas og hygge - alt sammen i rammerne af en skandinavisk granskov med flotte juletræer, sne, julemand og boder.
 
"Som altid kan juletræer på fod forudbestilles hos os i Flor Valentin", fortæller Janne, som man kan træffe på tlf. 951 31 10 86. "Vores hyggelige julestue for børn byder på masser af julede aktiviteter. Der vil være hyggelige danske juleaktiviteter, og børnene er inviteret til at lave juledekorationer, klippe og klistre, lave julekort og pynte julekager med glasur."
 
Dagen igennem er der udskænkning fra boderne, der byder på forskellige julegodter, gløgg og æbleskiver. Der vil også være boder med dejlige julegaveideer, håndlavet julepynt, smykker og meget mere. Juletræerne er smukke, nyfældede nordmannsgraner fra Danmark, og til at pynte dem med har Flor Valentin alt, hvad du skal bruge; stearinlys, lyskæder, kugler, hjerter. Et stort udvalg af fine juledekorationer og dejligt julenips står klar til at bringe julen ind i dit hjem, men der er selvfølgelig også frisk gran, ler, lys og pynt til de fingernemme, der vil sætte sig eget præg på årets juledekoration.
 
Benyt også lejligheden til at gøre juleindkøb i Centro Ideas mange specialbutikker. Delikatessen bugner af skandinavisk julemad - og husk at bestille anden, skinken eller flæskestegen til juleaften.
Velkommen til en dejlig juletid!

Norrbom Marketing

Kontakt

Læserservice

sektioner

Norrbom Marketing

Centro Idea
Ctra. de Mijas km. 3.6
29650 Mijas-Málaga
Tlf.: 95 258 15 53
norrbom@norrbom.com