1. januar, 2020  |  Skrevet af La Danesa

Klaverkoncert med pianist Maria Bundgård − i Margrethekirken den 6. februar

I februar får Margrethekirken besøg af Maria Bundgård, som er noget af en personlighed. Som barn lærte Maria Tai Chi af sin far og som 10-årig begyndte hun sin pianistkarriere. Senere hen blev hun konservatorieuddannet i København.

Maria er oprindeligt fra Varde men har bosat sig i Paris. Først var hun i det franske som en del af sin uddannelse og forelskede sig så meget, at hun besluttede sig at blive. Før har Maria rejst meget med sin lille hund, men da La Danesa spørger ind til, om hunden også kommer med til Spanien griner Maria over telefonen: "Jeg plejede at tage den med, men den er desværre blevet lidt for tyk til at få lov at være i kabinen."

Hun er blot 28 år men har turneret i diverse europæiske lande. Dog er det første gang, Maria er i Spanien, hvilket hun selvfølgelig glæder sig til. Marias mor er fra Polen, og derfor har hun også været i Warszawa.

Maria har til koncerten i Margrethekirken forberedt et spansk inspireret program, hvor hun blandt andet vil spille klavermusik af Scarlatti, Albéniz, Mompou, Beethoven og Chopin. "Jeg vil også læse lidt op af mine bøger mellem værkerne. Ofte spiller jeg sammen med andre, og der passer det ikke ind, men når jeg optræder alene kan jeg tillade mig at tilføre en fortælling også," slutter pianisten.

Maria Bundgård er blot 28 år men udgav i december sin tredje bog med tilhørende CD. Titlen er Mellem sol og måne og værket er en kærlighedshilsen med en hyldest til romantisk musik.

Mellem sol og måne er tredje, selvstændige del af Maria Bundgårds parisertriologi. Bogen er skrevet under forberedelserne til Maria Bundgårds tredje CD, L’amour au milieu des Ruines, og den romantiske klavermusik af Mendelssohn, Chopin, Brahms og Liszt danner fortællingens poetiske ramme. Med et kunstnerisk udspring i romantikken leveres en personlig fortælling, hvor forfatteren nådesløst bruger sig selv til at undersøge forholdet mellem kunsten, kærligheden og livet, samt de vilkår, den sande kunstner må leve under.

Praktisk information

Koncerten finder sted i Margrethekirken den 6. februar kl. 19. Entre koster 20 euro og inkluderer et glas vin og croissant. Tilmelding hos Margrethekirken, margrethekirken@margrethekirken.com

Se mere info om pianisten på www.maria.bundgard.com

Seneste Nyheder

Ny regering indsat

Spar på el – trods prisstigninger

Nu bliver det nemmere at bygge i Fuengirola

VTC'erne stormer frem i Málaga

Málaga forbindes til Qatar

Ny Rotary Club på Kysten

Annonce
Annonce

Læs også

Andalusien satser stort

Skrevet af La Danesa

Arabere vil ombygge for seks millioner euro

Ny regering indsat

10 gode råd til et sikkert januarudsalg på nettet

Spar på el – trods prisstigninger

Nu bliver det nemmere at bygge i Fuengirola

VTC'erne stormer frem i Málaga

Annonce
Annonce
Annonce

Læs også

Víctor Sánchez del Amo suspenderet

Skrevet af La Danesa

Historiens laveste antal trafikulykker i 2019

Skrevet af La Danesa

Markante prisstigninger på boliger

Skrevet af La Danesa

Natlig druehøst på Dezcalzos Viejos – muligvis Spaniens mest ejendommelige vingård

Skrevet af Karethe Linaae

Salamanca

Skrevet af Rikke Juell Printz

God livskvalitet i Málaga

Skrevet af Ingvild Mørkved

Smukke og fyldige læber

Skrevet af Nana Norrbom, autoriseret kosmetolog og linergist

Cabo Finisterre

Skrevet af Tom Halvorsen, tom@norrbom.com
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce