Rul ned for at komme til La Danesa
Luk Annonce
1. februar, 2020  |  Skrevet af Friederich Damore Bruun

Kender du en, der ikke er glad for grøntsager?

Jeg ønsker virkelig selv at spise 1000 gr. altså 1 kilo grøntsager dagligt. Om jeg når det? På de gode dage ja, og de travle dag, nej. Derfor får du på currame.com en e-bog med opskrifter, der er fyldt med grøntsager, som er gemt alverden vegne i retterne, så du ikke rigtig opdager det, når du spiser efter din hormontype.


Men hvorfor er grøntsager så altafgørende?

Du finder ikke andre fødevarer, som indeholder lige så mange livsvigtige næringsstoffer, som du gør i grøntsager. De er vigtige kilder til bl.a. kalium, kostfiber, og vitaminer som A, B og C.

Grøntsager, især de grønne, er ekstra rige på kalium, som hjælper med at opretholde et sundt blodtryk.

Fibrene fra grøntsager hjælper med at reducere høje kolesterolniveauer i blodet og kan være med til at reducere risikoen for hjertesygdomme. Fiber er også vigtigt for en korrekt tarmfunktion. Derudover får du energifyldt blod, støtte til at holde din hud sund og beskyttelse imod infektioner. Og så er du bare mæt i længere tid.

Currame-principper:

Jeg er virkelig ikke en regelret person - måske er det noget, du ikke lige troede? For ja, jeg spiser efter currame-principperne og undlader en masse ting, som andre spiser. Men alligevel er der nogle principper, vi går ud fra for at skabe mest hormonbalance.

Forståelsen og derved frihed

Så snart du har forståelse for fødevarerne og Hormonboost-principperne, og du har fået svar på, hvorfor det er så godt for din krop, så kan du meget bedre navigere i din nye livsstil. På den måde kan du ende et sted i dit liv, hvor der intet mangler, og hvor du ikke vil bytte det for noget andet.

Et af vores principper er: 

Grøntsager er super sunde, og derfor kan du ikke få nok af dem, så få dem ind i dit liv alle de steder, du kan. Du vil opdage, at du slet ikke lægger mærke til dem, når du får implementeret dem i din hverdag, og det hjælper jeg dig med både via how-to-do videoer og i opskriftbogen.

En af de ting, vi skal gøre, er at “gemme” grøntsager i alt.

Vi ved alle — eller sådan har jeg det i hvert fald selv — at chokolade, en bolle med vegansk ost eller et stykke laks ryger meget hurtigere og lettere ned end en stor skål kedelig salat. Faktisk er det noget af det, jeg hader mest. Min salat skal være skåret fint, og være fyldt med overraskelser, som smager af noget, der giver sødme og konsistensforskel. F.eks. som den opskrift du finder her. currame.com/health-mentor-frokost/

Ønsker du at give din krop et energiboost og oplever mere vitalitet og glæde i din daglig dag? 

Hos curra · me arbejder vi med helheden, kosttilskud, kost og laboratorietester. Det er nemlig sådan, at du kan tage en hormonanalyse og præcist finde ud af, hvor dine ubalancer ligger og få en præciseret behandlingsplan ud fra dine ubalancer, krop og behov!

Book Friederich til en sundhedkonsultation som afholdes i Centro Sanum eller hjemme hos dig selv på friederich@currame.com

Køb produkter lige her: currame.nordicvms.com

Friederich tager imod klienter på solkysten den 17. – 19. februar.


Facts:

Friederich er holistisk behandler, som ser på dig som en helhed og anerkender, at din livsstil, dit sind, din psyke og din krop hænger sammen! Han har mere end 20 års erfaring i behandling af kroniske sygdomme. Han er stifter af currame-metoden, Detox dit liv og Health Mentor Uddannelsen.

Seneste Nyheder

Dystre udsigter for turismen i 2020

De coronafri landsbyer

Spanien lukker nu helt ned

Costa del Sol er fortsat godt forberedt

Vintervejret viser sig igen

Coronavirussen spreder sig fortsat

Annonce
Annonce

Læs også

Coronakrise: Spanien oppe i omdrejninger

Skrevet af La Danesa

Tre millioner har mistet deres job

Dystre udsigter for turismen i 2020

De coronafri landsbyer

7 tips til at arbejde hjemmefra

Den skæve vinkel: Sara López

Online træning med Thomas Frank PT

Annonce
Annonce
Annonce

Læs også

Kære læser (april 2020)

Skrevet af La Danesa

Spanien lukker nu helt ned

Skrevet af La Danesa

Costa del Sol er fortsat godt forberedt

Skrevet af La Danesa

Vintervejret viser sig igen

Skrevet af La Danesa

Coronavirussen spreder sig fortsat

Skrevet af La Danesa

Toppen nås først til april

Skrevet af La Danesa

De internationale feria-dage aflyses

Skrevet af La Danesa

6 gode råd til et sikkert og komfortabelt hjemmekontor

Skrevet af La Danesa
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce