27. februar, 2020  |  Skrevet af La Danesa

Kære læser (marts 2020) - Banker, tag jer nu sammen!

Jeg er helt okay med, at jeg skal betale for at være kunde i en bank og for de ydelser, de stiller til rådighed for, at jeg kan håndtere mine finanser.

Kæden hopper imidlertid af, når jeg skal minde banken om, at jeg netop er det, en kunde – i deres butik.

I ingen anden branche slipper man af sted med at opføre sig som om, man er et offentligt kontor. Det tager i gennemsnit fem opkald at komme igennem til min nuværende bank – hvilke andre butikker kender du, som slipper af sted med at være så utilgængelige?

I løbet af mine næsten syv år på Costa del Sol har jeg været kunde i fire forskellige banker, og jeg er stadig ikke havnet på rette hylde. Det selvom jeg ikke er fastlagt på, at banken skal kunne betjene mig på mit eget sprog.

Bankerne, og bankmedarbejderne, er måske pressede i øjeblikket og tvunget til at lægge ekstra gebyrer oven i alle ydelser. Som en person, der er vokset op i 00’erne kan det ikke undre mig, at man skal betale for en ydelse, heller ikke selvom det er banken, der sælger den. Men så giv mig dog noget for pengene! Et banklokale med støvede persienner, en stueplante, der for længst har givet op, og en kampagneplakat fra 2005 på væggen fordrer ikke ligefrem vækstmentalitet, hvad end det er for min privatøkonomi eller min virksomhed.

Banker er blevet selvbetjeningsbutikker. Det bringer dem i kategori med et hav af online banking-muligheder, der lader dig overføre, endda til udlandet, gratis eller til en brøkdel af det gebyr, banken opkræver. Det betyder, at vi kommer ned på et niveau, hvor der kun konkurreres på prisen. Og så glemmer vi, at service også er en del af ligningen.

Hvorfor kommer der ikke en bank, som diversificerer sig en smule? Hovedet på blokken, så vil jeg påstå, at mange af de erhvervsdrivende, jeg kender, gerne ville betale lidt mere for at have en bank, de kunne få fat på, og som bevidst arbejdede for at gøre det nemmere for deres kunder.

Så, kære banker, kom op af stolen. Frist mig og engagér mig. Vis mig, at I kender mine problemstillinger og har sat jer ind i mine behov. Hvis I ikke kan tale til mig i øjenhøjde og aktivt gøre det lettere for mig at håndtere mine finanser og, hvem ved, måske endda give mig indsigtsfuld rådgivning – ja, så er det kun prisen og brugervenligheden på jeres app, der er afgørende for, hvem jeg vælger. Spoiler alert: Så kommer jeg ikke og banker på porten til jeres uddaterede marmorpalads.

Seneste Nyheder

De internationale feria-dage aflyses

Coronavirussen fortsat ikke under kontrol

Costa del Sol godt forberedt mod coronavirussen

Spanierne frygter for deres jobs

Vintervejret kommer tilbage

Coronavirussen spreder sig fortsat

Annonce
Annonce

Læs også

Coronavirussen spreder sig fortsat

Skrevet af La Danesa

Toppen nås først til april

De internationale feria-dage aflyses

6 gode råd til et sikkert og komfortabelt hjemmekontor

Coronavirussen fortsat ikke under kontrol

Costa del Sol godt forberedt mod coronavirussen

Spanierne frygter for deres jobs

Annonce
Annonce
Annonce

Læs også

Málaga C.F.-legenden Joaquín Peiró er død

Skrevet af La Danesa

Netsvindel i forbindelse med coronavirus: Her får du 7 råd til en sikker nethandel

Skrevet af AnyTech365 – www.anytech365.com

Coronakrisen rammer hårdt på Costa del Sol

Skrevet af La Danesa

Voldsomme tiltag mod coronavirussen

Skrevet af La Danesa

Don Juan Carlos skjulte 65 millioner

Skrevet af La Danesa

Blomsterfestival i Córdoba

Skrevet af Rikke Juel Printz

Opbevaring af vin

Skrevet af Jeanett Lorentzen

Jesu svededug i Oviedo

Skrevet af Jette Christiansen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce