27. oktober, 2020  |  Skrevet af Gabriella Elkhouri

Hvordan vil Covid-19 ændre den måde, vi rejser på?

Den globale pandemi har rystet vores rejsemønstre betydeligt og ramt både rejsebranchen og turismen hårdt. Efter al sandsynlighed vil pandemien ændre vores fremtidige rejser for evigt, men hvordan det vil se ud i fremtiden er svært at forudsige. Derfor har La Danesa sat sig for at vurdere situationen lidt, og vi forventer følgende syv tendenser, der kan forme vores rejse efter pandemien.

Betal ekstra for hygiejne

Personer med bakteriel fobi vil være i stand til at betale ekstra for en premium-kabine, hvor rengøringsstandarden er højere med hyppigere rengøring og dekontaminering. Luftfiltrene vil være de samme for alle om bord, da ventilation er den primære kilde til sygdomsforebyggelse.

Flere togrejsende

For at undgå lange køer til kontroller og dyrere flyrejser, foretrækker folk i stedet at benytte toget. At rejse med tog har sine fordele; de er mindre trange, har vinduer, der kan åbnes og er mere miljøvenlige.

Flere og flere sure ansigter, når du er syg

Som den nuværende situation ser ud, er verden overbevist om, at social afstand er vigtig, og at det er uacceptabelt at rejse med forkølelse eller med andre sygdomssymptomer. Der er stor chance for, at du får sure ansigter fra alle sider, hvis du hoster eller nyser i en lufthavn eller i et fly.

Øgede krav til sanitet og hygiejne

Har du ikke været typen, der konstant vasker dine hænder inden coronavirusudbruddet, er der en god chance for, at du vil ændre på det i fremtiden. Den mest effektive måde at forhindre spredning af infektion på, er at vaske hænderne og holde afstand. I bestræbelsen på at tilbyde gæster sikre hotelovernatninger, er nøglen til succes et øget krav til rengøring. For at skabe tillid blandt gæsterne må man garantere et rent og sikkert hotel, med regelmæssig desinfektion af alle overflader og rum.

Rejseforsikring skal ændres

Når det kommer til booking af billetter, kan de fleste af os ignorere at tilføje ekstra bagage, valg af pladser eller biludlejning. Men et tillæg, som vi sjældent springer over, er, hvad der forsikrer vores rejse. I den nærmeste fremtid skal flyselskaber eller forsikringsselskaber ændre deres forsikringspolicer, så de er tilpasset vores nye virkelighed.

Nye rejsevaner

Verden ændrer sig i takt med coronapandemien, og det samme gælder vores måde at rejse på. Krisen har rejst tanker blandt os alle, og vi bliver nødt til at være overbeviste om, at det er sikkert at rejse. Vi vil se ændringer, der gør rejsen mere sikker. Nogle af os vil vælge at blive hjemme, hvilket kan være mindst lige så givende som den lange rejse til den anden side af kontinentet. Valget af indenrigsrejser bidrager til en reduktion i forureningen og understøtter hjemmemarkedet.

Du skal bruge mere end et pas

Nogle lande vil teste dig ved indrejse, især hvis du kommer fra et sted med udbrud. Din adgang nægtes, hvis du ikke har et certifikat som beviser, at du enten er sygdomsfri efter en infektion, eller at du er blevet vaccineret. På kort sigt kan rejser defineres mere efter formål; et klart eksempel kan være forretningsrejser, der valideres som en økonomisk aktivitet, og kun få medarbejdere kan rejse. Nogle lande åbner sandsynligvis deres grænser, når det er sikkert at rejse, men dette kan omfatte midlertidige visa og flere dokumenter, som du skal tage med dig på rejsen.


Kilder:

thepointsguy.com

travelperk.com

wsj.com

reformtravel.se

Seneste Nyheder

Stor tumult omkring ny skolelov

Black Friday kan slå alle rekorder

Kommuner sparer formuer på årets julebelysning og events

Covid-19: Restriktionerne revideres i weekenden

Covid-19: Positiv udvikling i det meste af Spanien

BBVA køber måske Banco Sabadell

Annonce
Annonce

Læs også

Kære læser (December 2020)

Skrevet af Martin Norrbom

Black Friday: Undgå at blive snydt når du handler online

Covid-19: Andalusien forlænger restriktionerne

Covid-19: Plan for vaccinering af befolkningen klar

Stor tumult omkring ny skolelov

Black Friday kan slå alle rekorder

Kommuner sparer formuer på årets julebelysning og events

Annonce
Annonce
Annonce

Læs også

Covid-19: Restriktionerne begynder at virke

Skrevet af La Danesa

Covid-19: Endnu en vaccine på vej til Spanien

Skrevet af La Danesa

Kæmpe bankfusion på vej

Skrevet af La Danesa

Den nye P.A.D. kalender er nu færdig, så bliv klar til 2021 og hjælp dyrene på samme tid!

Skrevet af La Danesa

Masser af nye byggeprojekter på vej

Skrevet af La Danesa

Covid-19: Faldende smittetal i Andalusien

Skrevet af La Danesa

Covid-19: Mundbind bliver billigere

Skrevet af La Danesa

Tom Halvorsen - Din norske vicevært i Spanien!

Skrevet af La Danesa
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce