La Danesa på Youtube

Lider du af oppustethed og forstoppelse?

Du tænker måske ikke meget over din tarm dagligt - men de dage, hvor du har svært ved at komme på toilettet - ja, der får den lidt ekstra opmærksomhed.

 
Det er jo faktisk ret meget! Og især når hele vores system er så afhængig af tarm-funktionen!
 
De dage du ikke kommer på toilettet, går du måske rundt og føler dig som en ballon! Dine affaldstoffer kommer ikke ud, og derved får det hele lov til at køre en omgang mere i kroppen. Det belaster både dine slimhinder i din tarm, din lever, dit immunforsvar, dit hormonsystem og energiproduktion.

Men hvorfor sker forstoppelse?

Ja lad os ryste posen! Din krop er ikke skabt til bare fra den ene dag til den anden at skabe forstoppelse. Den er skabt til at få en masse fiber fra grøntsager, der forebygger dette, og derudover så er den også skabt til at have en tarmflora, der er i balance.
 
Er du en person, der ofte stresser, bruger kemisk medicin, spiser mere raffineret mad end ‘naturligt mad’ og har for travlt til at tykke din mad - ja alt dette har en indvirkning på din søde tarm.

forstoppelse3Lad os bruge pastabilledet!

Forstil dig, at du koger noget pasta - Efterfølgende lader du det stå og køle ned. Når vandet er koldt nok til at du kan røre ved det, mærker du konsistensen på vandet - det er godt slimet. Dernæst tager du pastaen op og kaster det på væggen. Hvad sker der? - Det bliver hængende, og du kan kun få det ned med vand og sæbe.
 
Næste spørgsmål - hvad tror du, at der sker i din tarm? Din tarm er meget lang, meget kringlet og meget smal - hvordan kan du få det klister stads ud af dit system igen - uden at det volder bøvl?
 
Hvis du ikke får dine grøntsager, dine gode næringsstoffer fra grøntsager, fedt og protein, og dertil har ubalance i din tarmflora - ja så er din stakkels krop bagud.
 
75 % af dit immunforsvar sidder i din tarm - 85 % af dine neurotransmitter bliver skabt i din tarm, så tarmen må vitterlig ikke underkendes! Den er simpelthen vejen til alt godt og vejen til alt ondt!

Du er, hvad du spiser - men allermest hvad du optager!

Synes du, at det går lidt ned af bakke, din krop knirker, dine led gør ondt, og du mangler overskud?
 
Det er altafgørende for dit velbefindende at forebygge for sygdomme. Går den, så går den - men hvad hvis den ikke går? Eller hvad den dag, hvor det ikke går?
 
Stop op! Og tag skeen over i den anden hånd og vær god ved din krop!

Lad os vende situationen!

Din tarm brokker sig, fordi du har gjort noget ved den, så den ikke kan klare mere - ofte har du gjort det over noget tid. Hvornår har du sidst tænkt på, hvad den har brug for, for at fungere bedst muligt?

forstoppelse2Hvad har min tarm brug for?

Du skal sørge for at spise en masse gode olier! Du bor i Spanien - landet hvor dette virkelig er muligt! Når du går ud og handler - så køb kun olie i mørke glas. Det skal være koldpresset og gerne økologisk. Steg kun i god gammeldags smør i pakke eller i koldpresset kokosolie. Din tarm vil elske dig for det, da du smører den indvendigt (også dine led og nerveceller).
Dertil skal der grøntsager på bordet! Igen er du på forkant - du bor i det land, der har de fedeste grøntsagsafdelinger og markeder. Tænk, at de fibre, der er i grøntsagerne, kan du ikke nedbryde, og derfor går de direkte til tyktarmen, som tager sig af dit afførring, og her hjælper fibrene med at få afførringen ud.
 
Tarmflorabakterier eller probiotika er de gode venner, du har længst nede, altså i tyktarmen. De fleste af dem er dine hjælpere, de hjælper dig med at holde skik på de udefrakommende bakterier, de hjælper dig med at optage din mad og de får dit affald ud. Desværre er der mange af os, der har en ubalance i tarmen. Ofte har vi for mange ‘onde’ bakterier. Vi skal helst have en fordeling af 85% gode bakterier og 15% dårlige, så har dit immunforsvar noget at øve sig på. Vi har lavet vores egen Flora som du finder på: www.currame.com. Den indeholder 25 billioner bakterier ved 12 forskellige slags - lige præcis det din tarm har brug for!
 
Som du nok kan læse er tarmregionen ikke bare noget, vi må springe over - nej det er faktisk grobund for hele vores velbefindende, og derfor er det vigtigt, du passer på din tarm!
 
Ønsker du at gøre lige det ekstra for din krop, så book Friederich til en sundhedkonsultation, som kan afholdes i Centro Sanum eller hjemme hos dig selv på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på +4527207723
 
Hos curra • me arbejder vi med helhed, kosttilskud, kost og laboratorietester. Det er nemlig sådan, at du kan tage en hormonanalyse og finde præcis ud af, hvor dine ubalancer ligger og få en præciseret behandlingsplan ud fra dine ubalancer, din krop og dine behov!
 
Vi ses snart! :)
Chloe N. Bjoerk & Friederich Damore Bruun
 

 
Chloe og Friederich er holistiske behandlere, som ser på dig som en helhed og anerkender, at din livsstil, dit sind, din psyke og din krop hænger sammen! Tilsammen har de mere end 20 års erfarring i behandling af hormonelle ubalancer og kroniske sygdomme. De er stiftere af currame-metoden, Health Mentor Uddannelsen og Skab naturlig (hormon)balance.
 
Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at skrive til dem på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., via www.currame.com eller via instagram @currame0.

UdskrivE-mail

Vis mig din landsby – Jens Klausen

I 638 meters højde sidder vi, dyrlægen Jens Klausen på 81 og jeg, og nyder en kop kaffe i den forsig...

Tema & Profiler

Den Skæve Vinkel - Janne Valentin Lassen

Vi kender hende som den søde, stille blomsterpige. Men bag det bløde smil og den rolige sjæl gemmer ...

Tema & Profiler

En dag med – ejendomsformidler og livsstilsekspert, Martin J…

M21 hedder firmaet, Martin Juncher hedder manden. For syv år siden tog han springet og flyttede til ...

Tema & Profiler

Boganmeldelse: Messi mod Ronaldo

De seneste ti år har Lionel Messi fra FC Barcelona og Cristiano Ronaldo fra Real Madrid været de to ...

Kultur

Svimlende milliardbeløb fordeles i Spaniens julelotteri

For 20 euro får man chancen for en 165. del af den største præmie, El Gordo. Med en årlig pengepræm...

Øvrigt

Victoria er kommet hjem

Den forsvandt fra markedet i et par årtier men er nu igen på alles læber. Victoria-øllen sælger atte...

Gastronomi

Sport

Cirkus-kaptajnen

Historien om Recio, der blev opereret, blev far og gift og nu er en omstridt Málaga-anfører. Uafbrudt fightende og gestikulerende overfor dommeren skiller han sig ud på Málagas CF La Liga-hold i dets bestræbelser på at finde fodfæste i den bedste spanske række. Hans gode borgerlige navn er José Lui...

Sport

Klubmesterskab på Rio Real

For andet år i træk samlede Vikingos Golf 44 spillere til Klubmesterskab på Rio Real med Nordea v. Jesper Hertz som sponsor og de gæve vikinger kom med høje forventninger og godt humør til matchen. Rio Real rangerer blandt de absolut bedste golfbaner på Costa del Sol og var igen en smuk oplevelse, v...

Golf

Vikingerne på Almenara

Vikingos Golf's næstsidste turnering i 2017 fandt sted den 23. oktober på Almenara Golf med Jyske Bank som sponsor og det blev en stor oplevelse, både banen, naturen og middagen.   Banen var i virkelig god stand med flotte fairways og med meget sværegreens, som tillige var lynhurtige. De fle...

Golf

Club de Golf Dinamarca på Los Naranjos

CdGD’s månedsmatch november blev spillet fredag den 10. november på Los Naranjos Golf Club. Dagens match blev sponseret af Nordea Private Banking præsenteret af Jesper Hetz.. Det var 26. gang Nordea var sponsor på en CdGD match. Tusinde tak for det!Da kanonen lød kl. 09:30 blæste der en meget kold n...

Golf

Udflugter & Rejser

Glamping i olivenland

Glamping er et ord, der er sat sammen af ´glamour´ og ´camping´. Glamping er altså glamourøs camping. Det kan være camping i specielle telte, som er lækkert indrettet og har eget bad, eller det kan væ...

Udflugter & Rejser

En weekend i Córdoba

Córdoba er en af de mest fodgængervenlige byer, du kan bruge en weekend i. Selve centrum er ikke uoverkommeligt stort, og de fleste seværdigheder kan nås på gåben indenfor en rimelig tid. Du får kultu...

Udflugter & Rejser

Molvízar, Romerstien og Sierra del Chaparral

Molvízar er en lille landsby, som ligger godt gemt i skørterne af Sierra del Chaparral i Granada provinsen, lidt nord for Motril. I gamle dage skulle man være heldig, hvis man faldt over Molvízar, men...

Udflugter & Rejser

Gastronomi

Victoria er kommet hjem

Den forsvandt fra markedet i et par årtier men er nu igen på alles læber. Victoria-øllen sælger atte...

Gastronomi

Sabor a Málaga: Mantecados og polvorones i store læs hos Sab…

Lang tradition Dem, som nogen gange har fejret jul i Spanien, kan ikke undgå at bemærke de små papi...

Gastronomi

Vin og din mad: Ingen nytårsaften er fuldendt uden god vin

- og masser af bobler! Nytårsaften er en oplagt aften til at finde de bedste flasker frem til ...

Gastronomi

Kultur

Boganmeldelse: Messi mod Ronaldo

De seneste ti år har Lionel Messi fra FC Barcelona og Cristiano Ronaldo fra Real Madrid været de to bedste fodboldspille...

Kultur

Bogudgivelse: En ronkedors bekendelser

Det er med tilbageholdt åndedræt, man læser om ronkedorens bekendelser i den nyligt udkomne roman af 78-årige Sven Refsl...

Kultur

Kruseduller og flamenco i Sara Baras’ opsætning af ’Sombras’

Hun er danserinde, instruktør og koreograf. Og så er hun en af de mest anerkendte danserinder på den internationale scen...

Kultur

Tema, Debat & Profiler

Vis mig din landsby – Jens Klausen

I 638 meters højde sidder vi, dyrlægen Jens Klausen på 81 og jeg, og nyder ...

Tema & Profiler

Den Skæve Vinkel - Janne Valentin Lassen

Vi kender hende som den søde, stille blomsterpige. Men bag det bløde smil o...

Tema & Profiler

En dag med – ejendomsformidler og livsstilsekspert, Martin J…

M21 hedder firmaet, Martin Juncher hedder manden. For syv år siden tog han ...

Tema & Profiler

Plastik-diæt - Del 3

Efter artiklen om mikroplast i La Danesas martsudgave i år har redaktionen ...

Tema & Profiler

Tag en weekend i sneen til jul

Irving Berlins klassiske tekst: ”I’m dreaming of a white Christmas, Just li...

Tema & Profiler

Don’t waste fashion – byt dig til nyt tøj

Byt mere, forbrug mindre. I denne artikel guider vi dig til, hvordan du kan...

Tema & Profiler

Runway er landet

En ung skandinavisk virksomhed på Costa del Sol hører til blandt de hurtigs...

Tema & Profiler

Iluminaciones Ximénez

Når vi står med knejsede nakker og åben mund og kigger op på det fantastisk...

Tema & Profiler

Den Skæve Vinkel - Bent Flindt

Han er formand, talsmand, hundemand, foreningsmand, sportsmand og farmand. ...

Tema & Profiler

Norrbom Marketing

Kontakt

Læserservice

sektioner

Norrbom Marketing

Centro Idea
Ctra. de Mijas km. 3.6
29650 Mijas-Málaga
Tel. 95 258 15 53
Fax. 95 258 03 29