30. oktober, 2019  |  Skrevet af La Danesa

Célere Vitta Nature Mijas

I dag er det at have en livsstil, der er naturlig, fri for forurening og larm fra de store byer, meget eftertragtet.

I Vitta Nature finder du et økologisk og afslappet liv med alle de fornødenheder, som en bolig af høj kvalitet kan tilbyde dig. Det er en ideel mulighed for at nyde en naturlig livsstil, som er lidt anderledes.

Be natural

Nogle gange er det ikke nødvendigt at stikke af for at nyde naturen, afslapning og bekvemmelighed. Nogle gange er løsningen meget tættere på, end vi tror, hvis vi blot leder efter den.

Célere Vitta Nature er en ny konstruktion med 166 boliger med 2, 3 og 4 soveværelser med stor garageplads og opbevaringsrum inkluderet i prisen. Disse boliger har særligt velholdte fællesområder, hvor man har dedikeret mere end 13.000 m2 til at slappe af i SPA, dyrke motion i træningscenteret og på padelbanen eller blot nedsænke sig i en af de adskillige swimmingpools, som findes inde og ude.

Et idyllisk område

Det bedste ved boligerne er, at du er i kontakt med det, som findes udenfor via den fantastiske udsigt. I Célere Vitta Nature kan du nyde hjemmets komfort mens du betragter naturen, som omkranser det. Alt sammen uden på noget tidspunkt at miste udsigten til havet, hvis tilstedeværelse man lægger mærke til, når man træder ud på terrassen eller i haven.

Anvendelige og behagelige lejligheder

Når rummene i en bolig er vidde og åbne, opnår man den fleksibilitet, man som familie behøver. I Célere Vitta Nature er de åbne stuer store og slutter sig til køkkenøen, som er komplet integreret. Der er direkte udgange til terrasserne, som er af højeste kvalitet, da komfort og afslappelse er det mest vigtige her.

Fælles velvære

Boligerne i Célere Vitta Nature er lykkedes med at få fritid og en sund livsstil til at træde ind i hjemmet. I de store fælles områder er der plads til alt det, du behøver.

At nyde de solrige dage er lige så nemt, som det er lækkert, takket være de tre udendørs swimmingpools, hvis farve er lige så turkisblå som havet. Til de få gange, hvor vejret ikke makker ret, kan du nyde vandet alligevel takket være den indendørs pool og fælles SPA.

Derudover kan du også praktisere eller udvikle din passion for økologiske afgrøder, da der i fællesområderne også findes nyttehaver, så livet kan blive lige så økologisk, som du ønsker.

Det sunde liv og sporten får også lov at fylde i dette område, som har et komplet udendørs træningsområde med padel- og løbebane samt træningsmaskiner. Derudover har boligområdet også en gourmetsal, hvor man kan nyde gode stunder med venner, samt et område til dem, der virkeligt regerer hjemmet: kæledyrene.

Forskellen ligger i oplevelsen

Célere Vitta Nature er et projekt, som er udviklet af Vía Célere og promoveret af Commerzia. De to er gået sammen om at skabe noget, som virkeligt skiller sig ud kvalitetsmæssigt. Samarbejdet mellem disse to virksomheder garanterer for et projekt, der stadfæster sig som et af de vigtigste på Costa del Sol.

Kommunen har allerede givet byggetilladelse til dette projekt, der snart bliver en realitet.
 
Kontaktoplysninger
+34 900 10 20 80 – vittanature.com
Annonce
Annonce

Seneste Nyheder

Ny skandale i Junta de Andalucía

Fire voldsomme drab på én måned

Ny regering på vej

Freepik slår alle rekorder

Verdens miljøproblemer skal løses i Madrid

Bedste udsigt i Torre del Mar

Annonce
Annonce

Læs også

Drastisk fald i bilsalget

Skrevet af La Danesa

Málaga mangler kontorpladser

Ny skandale i Junta de Andalucía

Fire voldsomme drab på én måned

Ny regering på vej

SolarVenti – billigere og nemmere solenergi

Freepik slår alle rekorder

Annonce
Annonce
Annonce

Læs også

Den skæve vinkel: Finn Wissenberg

Skrevet af Henrik Andersen, henrik@norrbom.com Foto: Mugge Fischer og Simon Goltermann

Et interview med Spaniens ambassadør til Danmark

Skrevet af Jette Christiansen

Pift pakkelegen op denne jul

Skrevet af La Danesa

En hyggelig juledag i Málaga

Skrevet af Louise Mercedes Frank, louise-mercedes@norrbom.com

El Gordo - Det store spanske julelotteri

Skrevet af Rikke Iuell Printz

Kære læser (december 2019)

Skrevet af La Danesa

Flor Valentin byder på årets julemesse og nordiske juledekorationer

Skrevet af La Danesa

Málaga mister sit direkte fly til New York

Skrevet af La Danesa
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce