30. oktober, 2019  |  Skrevet af La Danesa

Célere Vitta Nature Mijas

I dag er det at have en livsstil, der er naturlig, fri for forurening og larm fra de store byer, meget eftertragtet.

I Vitta Nature finder du et økologisk og afslappet liv med alle de fornødenheder, som en bolig af høj kvalitet kan tilbyde dig. Det er en ideel mulighed for at nyde en naturlig livsstil, som er lidt anderledes.

Be natural

Nogle gange er det ikke nødvendigt at stikke af for at nyde naturen, afslapning og bekvemmelighed. Nogle gange er løsningen meget tættere på, end vi tror, hvis vi blot leder efter den.

Célere Vitta Nature er en ny konstruktion med 166 boliger med 2, 3 og 4 soveværelser med stor garageplads og opbevaringsrum inkluderet i prisen. Disse boliger har særligt velholdte fællesområder, hvor man har dedikeret mere end 13.000 m2 til at slappe af i SPA, dyrke motion i træningscenteret og på padelbanen eller blot nedsænke sig i en af de adskillige swimmingpools, som findes inde og ude.

Et idyllisk område

Det bedste ved boligerne er, at du er i kontakt med det, som findes udenfor via den fantastiske udsigt. I Célere Vitta Nature kan du nyde hjemmets komfort mens du betragter naturen, som omkranser det. Alt sammen uden på noget tidspunkt at miste udsigten til havet, hvis tilstedeværelse man lægger mærke til, når man træder ud på terrassen eller i haven.

Anvendelige og behagelige lejligheder

Når rummene i en bolig er vidde og åbne, opnår man den fleksibilitet, man som familie behøver. I Célere Vitta Nature er de åbne stuer store og slutter sig til køkkenøen, som er komplet integreret. Der er direkte udgange til terrasserne, som er af højeste kvalitet, da komfort og afslappelse er det mest vigtige her.

Fælles velvære

Boligerne i Célere Vitta Nature er lykkedes med at få fritid og en sund livsstil til at træde ind i hjemmet. I de store fælles områder er der plads til alt det, du behøver.

At nyde de solrige dage er lige så nemt, som det er lækkert, takket være de tre udendørs swimmingpools, hvis farve er lige så turkisblå som havet. Til de få gange, hvor vejret ikke makker ret, kan du nyde vandet alligevel takket være den indendørs pool og fælles SPA.

Derudover kan du også praktisere eller udvikle din passion for økologiske afgrøder, da der i fællesområderne også findes nyttehaver, så livet kan blive lige så økologisk, som du ønsker.

Det sunde liv og sporten får også lov at fylde i dette område, som har et komplet udendørs træningsområde med padel- og løbebane samt træningsmaskiner. Derudover har boligområdet også en gourmetsal, hvor man kan nyde gode stunder med venner, samt et område til dem, der virkeligt regerer hjemmet: kæledyrene.

Forskellen ligger i oplevelsen

Célere Vitta Nature er et projekt, som er udviklet af Vía Célere og promoveret af Commerzia. De to er gået sammen om at skabe noget, som virkeligt skiller sig ud kvalitetsmæssigt. Samarbejdet mellem disse to virksomheder garanterer for et projekt, der stadfæster sig som et af de vigtigste på Costa del Sol.

Kommunen har allerede givet byggetilladelse til dette projekt, der snart bliver en realitet.
 
Kontaktoplysninger
+34 900 10 20 80 – vittanature.com

Seneste Nyheder

Plaza Mayor udvider sit designer outlet

Coronakrisen rammer ejendomsmarkedet

Covid-19: bekymring for nye små udbrud

Covid-19: IT-branchen skaber fortsat jobs

Hedebølge blæser ind over Andalusien

Covid-19: Spansk vaccine på vej

Annonce
Annonce

Læs også

Byggebranchen tilbage på sporet

Skrevet af La Danesa

Bekymring for de mange små Covid-19 udbrud

Plaza Mayor udvider sit designer outlet

Sådan klarer vi sommeren

Coronakrisen rammer ejendomsmarkedet

Covid-19: bekymring for nye små udbrud

Covid-19: IT-branchen skaber fortsat jobs

Annonce
Annonce
Annonce

Læs også

På den anden side... Hvor blev generationsskiftet af?

Skrevet af Henrik Andersen

Tro, stress og kærlighed

Skrevet af Anni Dahms

Covid-19: Spansk vaccine på vej

Skrevet af La Danesa

Den Skæve Vinkel: Line Lyster

Skrevet af Henrik Andersen, henrik@norrbom.com

Covid-19: Spanien bedre forberedt på ny smittebølge

Skrevet af La Danesa

Svær opstart for arbejdsmarkedet

Skrevet af La Danesa

Kære læser (Juli/August 2020)

Skrevet af Martin Norrbom

Dækker private rejseforsikringer når der er epidemi?

Skrevet af La Danesa
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce