28. Oktober, 2019  |  Skrevet af La Danesa

Forfatterskole 2020 med Rejs og Skriv

Et skriveforløb hos rejsogskriv.dk egner sig til danskere, der ønsker en anderledes ferie med fokus på tekstproduktion og litteratur, men er også glimrende for herboende danskere. For der tilbydes skrivekursus både med fly og hotel og uden. Kurserne har en varighed på fire uger og der vil udover et skriveforløb i dejlige omgivelser være inkluderet en udflugt til Malaga by samt antikmarkedet i Torremolinos. Der vil desuden være mulighed for at tilkøbe yderligere udflugter til Ronda, El Camino del Rey, Cordoba eller Granada. Jeg har boet I Malaga og Carihuela af flere omgange og deler gerne ud af min viden om området.
 
På et skrivekursus med rejsogskriv.dk vil der blive arbejdet med personkarakteristik, skriveteknikker, analyse, responsgivning, æstetisk vurdering af tekster, miljøbeskrivelser og meget andet. Der udbydes kurser i februar, maj, september og november 2020. De danner tilsammen et firemåneders forløb, men de enkelte moduler kan sagtens stå alene. Et kursus koster fra 3.995,- dkk men køber man flere reduceres prisen. Maj og november arbejdes der overordnet med sted- og personbeskrivelse, dialog, plotstruktur og fortælleinstans samt opbygning af fiktive verdener. Februar og september vil der blive arbejdet med genrerne roman, novelle, lyrik og autobiografi. Der vil selvfølgelig være overlap mellem forløbene. På alle skrivekurserne vil der være fokus på skriveblokeringer og hvordan man kan overkomme dem. Vi vil arbejde med hurtigskrivning, mindmap, brainstorm, non-stop skrivning og mange andre øvelser, der renser sindet og sætter gang i de kreative processer. Skriveøvelserne tager udgangspunkt i enten nærområdet, vores udflugter eller fantasiens kamre. Der vil desuden blive gennemgået forskellige litterære værker og teknikker af nogle af de meste velkendte forfattere såsom Hemingway, I. P. Jakobsen, Karen Blixen og Knausgård. Såvel forfattere, der havde en forkærlighed for Málaga og omegn, som forfattere for hvem det at skrive, var at leve.
 
Vores litterære base vil være i den lille meget charmerende by Carihuela tæt på Torremolinos og få minutter fra det azurblå middelhav. Det perfekte sted at nyde det andalusiske klima og gæstfrihed og samtidig et anderledes og eksotisk område, der er en kæmpe inspirationskilde med de mange palmer, papegøjer, der flyver skræppende rundt og det brusende hav med vuggende fiskerjoller.
 
Kurserne tilbydes såvel fastboende danskere i området som danskere ”hjemmefra”, der hungrer efter solskin og en anderledes kreativ og lærerig ferie. For mere information, besøg hjemmesiden rejsogskriv.dk eller besøg os på facebook/rejsogskriv
Skrivekurserne med rejsogskriv.dk henvender sig til alle, der ønsker at arbejde med deres skriftlige produktion. Det kan være alt fra noveller og romaner til at skrive en blog, reklametekster eller fortælle erindringer fra et spændende liv. Vi arbejder med de fleste genrer og det vil være muligt at skræddersy undervisningen og imødekomme de fleste behov.
 

Skriveskolerne i år 2020 finder sted: 3/2 – 28/2, 4/5 – 29/5, 31/8 – 25/9 og 2/11 – 27/11.

 
Priser fra 3.995,- dkk for fire ugers intensivt skriveforløb i solrige Carihuela.
 
Læs mere på rejsogskriv.dk eller Facebook eller ring på +45 4268 5377.
Annonce
Annonce

Seneste Nyheder

Freepik slår alle rekorder

Verdens miljøproblemer skal løses i Madrid

Bedste udsigt i Torre del Mar

Málagas gamle posthusbygning solgt

Málaga mister sit direkte fly til New York

Billigere AVE-tog på vej

Annonce
Annonce

Læs også

Fire voldsomme drab på én måned

Skrevet af La Danesa

Ny regering på vej

SolarVenti – billigere og nemmere solenergi

Freepik slår alle rekorder

Verdens miljøproblemer skal løses i Madrid

Bedste udsigt i Torre del Mar

Málagas gamle posthusbygning solgt

Annonce
Annonce
Annonce

Læs også

En hyggelig juledag i Málaga

Skrevet af Louise Mercedes Frank, louise-mercedes@norrbom.com

El Gordo - Det store spanske julelotteri

Skrevet af Rikke Iuell Printz

Kære læser (december 2019)

Skrevet af La Danesa

Flor Valentin byder på årets julemesse og nordiske juledekorationer

Skrevet af La Danesa

Málaga mister sit direkte fly til New York

Skrevet af La Danesa

Billigere AVE-tog på vej

Skrevet af La Danesa

Regeringen forhandler med separatisterne

Skrevet af La Danesa

Sådan undgår du at blive snydt på Black Friday

Skrevet af La Danesa
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce