Det danske magasin i Spanien
Mojo Estates sprænger rammerne med forhåndsgodkendelse af lån og nul advokatsalær

Mojo Estates sprænger rammerne med forhåndsgodkendelse af lån og nul advokatsalær

Det er sket meget, siden Mojo Estates med Per Mønsted og Jacob Johansen ved roret rykkede ind på ejendomsmæglermarkedet for godt to år siden med en vision om at rykke gevaldigt ved det, de kunne se, der haltede ved det spanske ejendomsmæglermarked. Nu er Mojo Estates på banen med to nye, attraktive tiltag:

Forhåndsgodkendelse af lån

”Vi har endelig fået de spanske banker til at forstå, at det er nødvendigt at give en forhåndsgodkendelse til lån, så man ikke skal spørge banken om lov til at låne til en specifik bolig, hvilket er tidskrævende og skyld i, at mange handler går i vasken. Det er spild af kundens, vores og bankernes tid – derfor har vi arbejdet hårdt for at få forhåndsgodkendelser i hus, og vi har nu etableret en afdeling for formidling af realkreditlån inhouse,” fortæller Per Mønsted stolt om resultat, som gør købsprocessen væsentligt nemmere og langt mere sikker for kunderne.

Intet advokatsalær ved køb af bolig

”Noget af det, vi især ønskede at ruske pop i, da vi trådte ind på markedet, var advokatsalæret, som i Spanien ligger på 1 % ved køb og salg af bolig. Det betyder, at hvis du køber en bolig til 1 million, betaler du 10.000 € i advokatsalær. Dybest set vokser processen ikke specielt meget i omfang, selvom du køber en dyr bolig, så det er svært at retfærdiggøre disse høje beløb. Derfor er juridisk service gratis, når du køber en bolig hos os. Og hvis du sælger bolig gennem os, har det en fast pris på 2000 €,” siger Jacob Johansen, og tilføjer, at dette er muligt, fordi Mojo Estates nu også har sin egen juridiske afdeling inhouse med to advokater og flere juridiske medarbejdere.
De voksende afdelinger har selvfølgelig også fået mere plads at boltre på, hvorfor kontoret i Centro Idea nu er blevet udvidet med yderligere lokaler. Kig forbi, hvis du går med tanker om køb eller salg af ejendom.
www.mojoestates.com ● (+34) 951 774 547 ● (+45) 42 72 29 16

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.