1. juli, 2019  |  Skrevet af Louise Mercedes Frank, louise-mercedes@norrbom.com

Skygge i sommervarmen

Costa del Sol er fantastisk om sommeren – strandene viser sig fra deres bedste side, restauranterne disker op med de lækreste sager, nystrøgede duge og ekstra god betjening. Selvom det er helt vidunderligt at dase i en strandstol og hoppe i havet direkte bagefter, så kan vi alle nå et punkt, hvor havet bare ikke er kølende nok og skyggefyldte steder pludseligt bliver afsindigt eftertragtede. Her følger nogle forslag til dig, der gerne vil underholdes i skyggen denne sommer.


Smut i biffen

Et rigtigt godt sted at finde skygge i sommervarmen er i biograferne langs Costa del Sol. De fleste biografer viser film med engelsk tale eller engelsk tekst. Hold øje med bogstaverne VO (versión original) eller VOSE (versión original, subtitulada en español), det betyder, at filmen er hhv. i originalversion eller originalversion med spanske tekster.
Det er ikke kun de nyeste blockbustere, der kan nydes fra de bløde sæder i salen. For eksempel viser biografkæden Cinesur ofte gamle klassikere samt live opera og teater fra nogle af de største scener i verden.
Se mere på www.cinesur.com
 

Tag i akvarium

Selvom flotte saltvandsfisk også svømmer rundt i Middelhavet, kan det være en forfriskende og svalende oplevelse at gå i akvarium og se de flotte eksemplarer ’nede fra’.
Hos Sea Life i Benalmádena kan du betragte de smukke fisk uden at få en eneste solstråle. Du kan endda prøve at fodre rokkerne.
Sea Life er åben alle dage fra 10 – 19.30. Indgang koster 16 € og gælder hele dagen, så du kan gå ud og få frokost og tage et besøg til, hvis du har lyst til det.
Find mere info på www.visitsealife.com 
 

Opdag en grotte

Tag på grottevandring! Udover at indeholde fascinerende forhistoriske fund er grotter geniale i sommervarmen, da der er en konstant kølig temperatur på godt 20 grader. Der findes flere grotter på Costa del Sol, den mest kendt og nok mest imponerende er Cueva de Nerja.
Det anbefales at købe billetter online. Indgang koster 12 €. Grotten har åbent fra juli til og med september i tidsrummet 9.30 – 19.
Få mere info på www.cuevadenerja.es 
 

Besøg et museum

Málaga har virkeligt mange vidunderlige museer. Lad dig ikke narre af størrelsen! De største museer giver ikke nødvendigvis de største oplevelser. Der er museer hvor du kan røre, smage, larme, filme, ja der findes respektindgydende museer til fordybelse og opdagelsesmuseer til at vække alle sanser. Uanset om du har 5 eller 50 minutter, så skal du nok finde et museum, der er værd at besøge. La Danesa har besøgt en del af dem – du finder alle museumsartiklerne på www.ladanesa.com under 'Udflugter'. Eller slå om på museumsartiklen i dette magasin, der denne måned handler om CAC, Málagas museeum for moderne kunst, og få inspiration.
 

Spil bingo

På en varm sommerdag kan man være sikker på, at bingohallerne er kølige og velbesøgte rundt omkring langs kysten. Det kræver ikke de store forudsætninger at spille bingo ’på spansk’. De fleste haller viser endda de opråbte numre på skærme i bordene, så selvom man ikke kan alle de spanske tal på rygraden er dette ingen hindring – man skal dog være opmærksom på, at det går væsentligt hurtigere end når man spiller bingo/banko på dansk. Både unge og gamle frekventerer disse haller, der på sin egen pudsige måde lader dig træde ind i en lomme af Spanien, som de fleste ikke kender.
En plade koster ca. 1 € og de fleste haller spilles der hele dagen lang.
 

Gå på shopping


Ikke en solstråle i sigte, kølig luft og strategisk placerede caféer og restauranter. Det er fristende at tage på shopping og få stillet både købelyst og sult og tørst, når sommervarmen melder sin ankomst. På Costa del Sol har vi både La Cañada i Marbella samt Miramar-centret i Fuengirola. Begge har åbent hele dagen mandag til lørdag og begge har åbent om søndagen t.o.m. 15. september.
Find mere info på www.miramarcc.com og www.lacanadashopping.com 
 
 

Seneste Nyheder

Ny regering indsat

Spar på el – trods prisstigninger

Nu bliver det nemmere at bygge i Fuengirola

VTC'erne stormer frem i Málaga

Málaga forbindes til Qatar

Ny Rotary Club på Kysten

Annonce
Annonce

Læs også

Andalusien satser stort

Skrevet af La Danesa

Arabere vil ombygge for seks millioner euro

Ny regering indsat

10 gode råd til et sikkert januarudsalg på nettet

Spar på el – trods prisstigninger

Nu bliver det nemmere at bygge i Fuengirola

VTC'erne stormer frem i Málaga

Annonce
Annonce
Annonce

Læs også

Víctor Sánchez del Amo suspenderet

Skrevet af La Danesa

Historiens laveste antal trafikulykker i 2019

Skrevet af La Danesa

Markante prisstigninger på boliger

Skrevet af La Danesa

Natlig druehøst på Dezcalzos Viejos – muligvis Spaniens mest ejendommelige vingård

Skrevet af Karethe Linaae

Salamanca

Skrevet af Rikke Juell Printz

God livskvalitet i Málaga

Skrevet af Ingvild Mørkved

Smukke og fyldige læber

Skrevet af Nana Norrbom, autoriseret kosmetolog og linergist

Cabo Finisterre

Skrevet af Tom Halvorsen, tom@norrbom.com
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce