27. marts, 2019  |  Skrevet af Vitamina i Centro Idea

Foredrag om sjælens mange liv

Cand.mag., forfatter og clairvoyant Teresa Thaning fortæller om sin nye bog Sjælens mange liv – en praktisk guide til at leve i glæde, når hun besøger Mijas mandag den 29. april.
Teresa Thaning fortæller om det, som flere og flere fornemmer, nemlig at der løber noget forud for det liv, vi har i dag og de ting, vi oplever. Hun deler ud af sine personlige erfaringer med dybe sjæleforbindelser, tidligere liv og beretter om, hvordan det er at være guidet af en indre kilde af visdom og glæde.

”Jeg vil i foredraget tale om, at der er noget, der løber forud for det liv, vi har i dag. Til det tager jeg udgangspunkt i mine egne spirituelle oplevelser,” fortæller Teresa på telefon fra Danmark.
”Da jeg var ung, havde jeg ikke rigtig nogen ide om at have levet før, eller en fornemmelse af det overhoved. I starten af tyverne begyndte jeg dog at få oplevelser med kraftigt lys og en fornemmelse af, at der var noget, det gik forud for min krop. For seks år siden havde jeg en indre spirituel oplevelse, som var helt spontan. Det var ikke noget, jeg havde søgt – det opstod pludseligt. Jeg blev forenet med en meget kraftfuld energi, som forplantede sig i min krop og fik en følelse af, at noget blev ’skrællet af’.
Efterfølgende havde jeg følelsen af, at der var en tydelig forskel på personen, jeg var før og efter oplevelsen. På det tidspunkt blev jeg klar over, at den kærlighed, vi søger ude fra, har vi faktisk allerede i os i overflod. Det er en erkendelse, som ikke har forladt mig siden.

Det blev en gennemgribende erkendelse af, at det jeg skulle bruge, havde jeg inde i mig. Jeg oplevede blandt andet, at jeg blev guidet inde fra i svære situationer.”
Oplysningen var dog ikke noget Teresa på nogen måde havde jagtet: ”Jeg har mediteret, men tidligere var det ikke særligt struktureret. Det er det dog blevet efterfølgende,” griner Teresa.
Det vil selvfølgelig være muligt at købe Teresas bog til foredraget, som det er gratis at deltage i – husk blot forudgående tilmelding, da der er begrænsede pladser.
Teresa arbejder i dag som clairvoyant og spirituel underviser, ligesom hun laver spirituelle retreats i Danmark og i udlandet. Derudover hjælper Teresa også med at afklare spirituelle oplevelser, som mange kan være usikre på, hvor de skal henvende sig med. Du kan læse mere på thaningenergyhealing.com.

Sjælens mange liv bidrager med ny spirituel viden, som kan forandre livet. Bogen kan allerede ny købes hos Vitamina og er baseret på konkrete beretninger fra Teresa Thanings spirituelle arbejde med mennesker, som har oplevet store livstransformationer ved at kende til forbindelsen mellem et tidligere liv og en konkret udfordring, skavank eller situation i deres nuværende liv.
Sjælens mange liv er en unik og livsbekræftende bog, der afslører dybe skjulte forbindelser mellem mennesker. I bogen beskriver forfatteren tankens skabende kraft, hjertets healende potentiale, kommunikation mellem sjæle og den healende virkning i forløsningen af karmiske bånd.
 
Tid og sted:
Mandag den 29. april 2019 kl. 18-19:30
Vitamina, Centro Idea,
Carretera de Mijas km 3,6, 29650 Mijas
Begrænset antal pladser
Foredraget er gratis, men tilmelding nødvendig til Vitamina 952 58 43 13
eller info@vitaminashop.eu
Kontakt Teresa Thaning for yderligere info: teresa@thaning.com
 

Seneste Nyheder

Voldsom nedbør i marts

Husk at handle ind

Coronakrise: Spanien oppe i omdrejninger

Tre millioner har mistet deres job

Dystre udsigter for turismen i 2020

De coronafri landsbyer

Annonce
Annonce

Læs også

Coronakrisen: smittetal skræmmer fortsat

Skrevet af La Danesa

Lyntests er kommet frem

Voldsom nedbør i marts

Husk at handle ind

Atleten (og verdensmesteren) Leon Kofoed får aldrig nok af Costa del Sol

Det spanske boligmarked – fup eller fakta

Vin til påske

Annonce
Annonce
Annonce

Læs også

Veras Veranda: Mormors nøddesmåkager

Skrevet af Natalina Atlanta Bramsted

Palos de la Frontera – opdagelsesrejsens vugge

Skrevet af Else Byskov, fotos af Erik Gadegaard og Else Byskov

Pelota (vasca): Verdens hurtigste boldsport er spansk

Skrevet af Sara Laine, sara@norrbom.com

Spanien sørger

Skrevet af Javier García León

Få dit lokalsamfund godt igennem krisen - tre simple råd

Freeliving – mere frihed, mindre 9-17

Skrevet af Louise Mercedes Frank, louise-mercedes@norrbom.com

Boligspalten: Hvordan laver jeg den bedste boliginvestering?

Skrevet af Per Mønsted og Jacob Johansen

Dario Campeotto: Direkte fra Döss til Grand Prix

Skrevet af La Danesa
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce