4. marts, 2019  |  Skrevet af Stig Wiberg

Golf... med Stig Wiberg

Det tidlige forår har været i solens og golfens tegn på Lauro.

Der er blevet afholdt mange tirsdags- matcher for glade golfere under præsident Tove' s kyndige ledelse, med sekretær Claus på sidelinien. Humøret er i top og der er blevet spillet holdspil, stableford, den gule bold og lige netop nu San Valentin, parmatch, med flagpræmier, i form af green fee til Ledreborg golf, røde hjerter, rødvin samt olivenolie fra Lauro golfs marker i Antequera. Mange gengangere af golfere er vendt retur efter juleferien og nyder jan og feb. I lunere omgivelser. Mandeltræerne i fuldt flor, blå himmel og sne på bjergene i Sierra Nevada, samt grønne golfbaner og hurtige greens, er hvad man kan opleve i det dejlige syd-spanien. Tapas og hygge på hul 19 ikke at forglemme. Ikke noget, at sige til, at danskerene samt vores nordiske venner nyder at slippe væk fra vintervejret, med regn, slud og kolde vinde. De populære tirsdags-matcher for skandinaver fortsætter og er man interesseret i at deltage, skriv til tove@laurogolf.com senest lørdag kl 12.00 med navn skandinavisk nr. Samt hcp. Først til mølle princip. Foråret byder på sponsor matcher fra bla. Unioptica, Dicton høreklinik, Bo Concept Nykredit, Simzar Realestate samt Lauro golf. 
 

CdGD’s månedsmatch februar blev spillet fredag den 15. februar på Torrequebrada Golf.

Der var linet buggies op til alle, og vi blev guidet ud til vores starthuller, så vi var klar til udfordringerne da starten gik kl. 09:30. Temperaturen var lav og skyerne hængte godt fast over banen, så alle var pakket godt ind denne kølige morgen. Solen brød først igennem, da der manglede de sidste par huller. Det gjorde til gengæld at indtagelsen af tabte og vundne genstande efter matchen kunne nydes på en solbeskinnet terrasse. Vi undgik heldigvis regnen, og jeg tror, alle nød denne dejlige bane.

Banen, der har en del blinde huller, var en stor udfordring for de fleste, og det kunne også ses på scoren. Der blev spillet nærmest flaget på alle par 3 – huller og længste drive på 14. hul, både for damer og herrer.
Dagens sponsor var BoConcept , som var repræsenteret af både Susanne og Jan, og som også begge spillede med i matchen. Stor tak til dem begge for deres deltagelse.
Efter matchledelsen, Bjarne og Claus, havde lavet resultatlisten, glædede alle sig til at få noget at spise. Efter forret og hovedret foretog Bjarne og Claus sammen med Susanne og Jan præmieoverrækkelsen.
 
Det blev til følgende resultater i de 4 kategorier samt gæsterække:
 
A-rækken 1.præmie Poul Christensen 35p, 2.præmie Bjarne Dideriksen 34p, 3.præmie Jesper Hertz 34p, 4.præmie Ruben Mandrella 29p.
 
B-rækken 1.præmie Bent Langerup Jensen 39p, 2.præmie Kurt Jensen 33p, 3.præmie Benny Thomhav 31p, 4.præmie Flemming Stoltze 31p.
 
C-rækken 1.præmie Marianne Agger 31p, 2.præmie Kirsten Ernst 30p, 3.præmie Niels Mathiesen 27p, 4.præmie Henriette Dideriksen 27p.
 
Gæste - rækken 1.præmie Ole Holst Andersen 32 p, 2.præmie Leif Lohals 32p,
 
Dagens match var 3. match i konkurencen til Årets Golfer 2019.
 
Formanden takkede alle og ikke mindst BoConcept, Susanne og Jan samt Bjarne og Claus for deres store arbejde, med at få arrangementet til at fungere..
Næste match spilles på El PARAISO GOLF lørdag den 16. Marts. Tilmelding starter den 22. februar.
 
Bestyrelsen.

Seneste Nyheder

Ny plan for byplanlægning på vej

Byggebranchen tilbage på sporet

Bekymring for de mange små Covid-19 udbrud

Plaza Mayor udvider sit designer outlet

Coronakrisen rammer ejendomsmarkedet

Covid-19: bekymring for nye små udbrud

Annonce
Annonce

Læs også

Alle skal fra onsdag bære mundbind

Skrevet af La Danesa

Spansk Covid-19 vaccine klar i 2021

Ny plan for byplanlægning på vej

Casabermeja – en lille fin by med Andalusiens største arkæologiske frilands ´museum´

Plantefars og veggiedeller – alternativer til kød

På opdagelse i fantastiske Spanien

Annonce
Annonce
Annonce

Læs også

Plaza Mayor udvider sit designer outlet

Skrevet af La Danesa

Sådan klarer vi sommeren

Skrevet af Henrik Andersen

Coronakrisen rammer ejendomsmarkedet

Skrevet af La Danesa

Covid-19: bekymring for nye små udbrud

Skrevet af La Danesa

Covid-19: IT-branchen skaber fortsat jobs

Skrevet af La Danesa

Hedebølge blæser ind over Andalusien

Skrevet af La Danesa

10 gode råd til at undgå hackerne på sommerferien

Skrevet af AnyTech365

Spaniernes kærlighed til skodder

Skrevet af Jette Christiansen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce