Øvrigt
30. August, 2019  |  Skrevet af rejsogskriv.dk - rejsogskriv@gmail.com – 0045 4268 5377

Har du en forfatter gemt i maven eller kunne du bare godt tænke dig at blive bedre til at sætte ord på dine tanker?

Har du en forfatter gemt i maven eller kunne du bare godt tænke dig at blive bedre til at sætte ord på dine tanker, så er et skrivekursus lige noget for dig. Har du samtidig lyst til at skrive under andre og lunere himmelstrøg og er du træt af det forudsigelige og triste danske vintervejr, ja, så er skriveskolen rejsogskriv.dk lige det, du har brug for. Jeg hedder Thomas Poulsen og er uddannet i litteraturvidenskab fra Syddansk Universitet med skrivekunst som tilvalgsfag.
 
 

De næste to skriveskoler finder sted:

26/10 – 23/11 2019 & 1/2 – 29/2 2020

Skriveskole banner oktoberj 2019 300x600
 
 
Et skriveforløb hos rejsogskriv.dk er også en fin mulighed for dem, der har bosat sig i området omkring Málaga, Torremolinos og Fuengirola, for der tilbydes både skrivekursus og skrivekursus inkl. hotel. Kurserne har en varighed på enten to eller fire uger og der vil udover et skriveforløb i dejlige omgivelser være inkluderet en ugentlig udflugt, der viser noget af den fantastiske kultur og natur, Andalusien rummer.
 
På et skrivekursus med rejsogskriv.dk vil der blive arbejdet med personkarakteristik, skriveteknikker, analyse, responsgivning, æstetisk vurdering af tekster, miljøbeskrivelser og meget andet. Desuden vil vi have fokus på skriveblokeringer og hvordan man kan forsøge at overkomme dem. Vi vil arbejde med “krussedulle”-øvelser og mange andre øvelser, der renser sindet og sætter gang i de kreative processer. Skriveøvelserne tager udgangspunkt i enten nærområdet, vores udflugter eller fantasiens kamre. Der vil desuden blive gennemgået forskellige litterære værker og teknikker af nogle af de meste velkendte forfattere. Såvel forfattere, der havde en forkærlighed for Málaga og omegn, som forfattere for hvem det at skrive, var at leve.
 
Vores litterære base vil være i den lille meget charmerende by Carihuela tæt på Torremolinos og få minutter fra det azurblå middelhav. Det perfekte sted at nyde det andalusiske klima og gæstfrihed og samtidig et anderledes og eksotisk område, der er en kæmpe inspirationskilde med de mange palmer, papegøjer, der flyver skræppende rundt og det brusende hav med vuggende fiskerjoller.
 
Kurserne tilbydes såvel fastboende danskere i området som danskere ”hjemmefra”, der hungrer efter solskin og en anderledes kreativ og lærerig ferie. For mere information, besøg hjemmesiden rejsogskriv.dk eller besøg os på facebook/rejsogskriv
 
Skrivekurserne med rejsogskriv.dk henvender sig til alle, der ønsker at arbejde med deres skriftlige produktion. Det kan være alt fra noveller og romaner til at skrive en blog, reklametekster eller fortælle erindringer fra et spændende liv. Vi arbejder med de fleste genrer og det vil være muligt at skræddersy undervisningen og imødekomme de fleste behov.
 
rejsogskriv@gmail.com – 0045 4268 5377
 
 
Annonce
Annonce

Seneste Nyheder

Ugentlige Nyheder

Valgresultat uden klarhed · Ingen æseltaxa til de tunge drenge · Uvejr på vej

Ugentlige Nyheder

Virksomheder byder ind på togstrækningen Málaga – Madrid

Ugentlige Nyheder

Ny økoturisme i Málaga · Ingen klarhed omkring valget · Ingen vil plukke jordbær

Ugentlige Nyheder

Andalusisk offensiv på World Travel Market · Iberia køber Air Europa · Nyt MercaCentro på vej i Fuengirola

Ugentlige Nyheder

Svensk kvinde anholdt for børnepornografi · Drastisk fald i nye boliglån · Massive vaccinationer mod influenza

Ugentlige Nyheder

Gigantisk temapark på vej · Mijas vil have status som turistby · Unicaja Banco kan

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce