Shoptalk
7. Februar, 2018  |  Skrevet af La Danesa

Den populære danske kunstner Steen Karlsen udstiller på Costa del Sol sammen med Johnny Madsen

Den populære kunstner Steen Karlsen har produceret en række farverige værker i sit hjem på Costa del Sol med motiver, der er inspirerede af omgivelserne på Solkysten.

Særligt kendt er Steen for at have lavet værker til musik af bl.a. Allan Olsen, Povl Dissing, Benny Andersen, Kim Larsen, Shu-bi-dua, og selvfølgelig Johnny Madsen. Normalt er der lang ventetid på Steens værker, men dem, som er produceret i Spanien, er klar til salg på dagen for ferniseringen.

Hele 25 af Steens værker udstilles sammen med ca. 5 stk. af Johnny Madsens til ferniseringen d. 17. februar. ”Vi kan desværre ikke have flere af Johnnys billeder med, for han udstiller i vores eget galleri 7 i Frederikshavn til marts, og derfor skal værkerne være klar i Danmark til det,” fortæller Gilda, Steens kone, som er med til at arrangere kunstudstillingerne. Både Johnny og Steen vil være til stede ved ferniseringen, som foregår i Steen og Gildas eget treetagers hus i Carvajal.
”Jeg har kendt Johnny siden 2003 og de sidste fem år har vi malet sammen, spillet golf sammen og drukket rødvin sammen i Spanien,” ler Steen, der, ligesom Johnny, er autodidakt kunstner.

Se værkerne blive til: søg på ’Steen Karlsen’ på YouTube og der vil komme en række flotte videoer frem, hvor du kan se Steens værker blive til ledsaget af det stykke musik af kendte, folkekære kunstnere, som værket skal illustrere.

Foruden galleriet i Frederikshavn har Steen og Gilda også et galleri i Skagen – ligeledes med navnet Galleri 7. ”Somme tider har der været så stor efterspørgsel på Steens malerier, at vi kun har haft trykkene at fremvise i gallerierne,” fortæller Gilda. Der kommer dog ikke til at være mangel på malerier d. 17. februar, når Steens spanskproducerede værker vises frem. Alle er velkomne.

Annonce
Annonce

Seneste Nyheder

Ugentlige Nyheder

Valgresultat uden klarhed · Ingen æseltaxa til de tunge drenge · Uvejr på vej

Ugentlige Nyheder

Virksomheder byder ind på togstrækningen Málaga – Madrid

Ugentlige Nyheder

Ny økoturisme i Málaga · Ingen klarhed omkring valget · Ingen vil plukke jordbær

Ugentlige Nyheder

Andalusisk offensiv på World Travel Market · Iberia køber Air Europa · Nyt MercaCentro på vej i Fuengirola

Ugentlige Nyheder

Svensk kvinde anholdt for børnepornografi · Drastisk fald i nye boliglån · Massive vaccinationer mod influenza

Ugentlige Nyheder

Gigantisk temapark på vej · Mijas vil have status som turistby · Unicaja Banco kan

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce