Ugentlige Nyheder
10. Februar, 2017  |  Skrevet af La Danesa

Fortsat falske penge i omløb - Málagas Avocado i fare - Imponerende koncertprogram på Castillo Sohail

Fortsat falske penge i omløb

Med nye vandmærker gør den europæiske centralbank alt for at undgå svindel med euro-pengesedlerne. Centralbanken betegner mængden af falske sedler som værende ”meget lille”, men alligevel konfiskerede man sidste år 684.000 falske eurosedler over hele Europa. Det er langt fra kun de store sedler, der kopieres. 80 procent af de falske euro var således 20 og 50 euro sedler. Og en af de helt store svindlere blev anholdt i Murcia, hvor man i et industrikvarter fandt og beslaglagde et helt trykkeri, som lå inde med otte millioner i falske euro.

Málagas Avocado i fare

Mexico har verdens største avocadoproduktion. Det er gode avocadoer til lave priser grundet landets lave løn- og prisniveau. De mexicanske avocadoer har hidtil ikke været en trussel for Málagas producenter, da næsten hele produktionen er blevet afsat til USA. Men handelsstridighederne med USA har fået flere af de store mexicanske producenter til at søge nye markeder – primært i Europa. Og det bekymrer de lokale landmænd, som ved, at flere import- og eksportvirksomheder i Málaga for nylig er blevet kontaktet af de mexicanske producenter med henblik på et samarbejde.
 

Imponerende koncertprogram på Castillo Sohail

Der bliver flere koncerter med større artister end nogensinde i Fuengirola til sommer. Det var en stolt borgmester, Ana Mula, der for et par dage siden på Hotel Hilton i Benalmádena præsenterede årets koncerter på Castillo Sohail og parken ved borgen, som under store dele af juni, juli og august indrettes som stort koncertsted med plads til 10.500 publikummer. Flere prominente spanske artister blev annonceret, men de internationale artister er også flot præsenteret ved Beach Boys (24. juni), Sting (17. juli) og Jamie Cullum (25. juli).
I alt forventer kommunen at afvikle 12-15 sommerkoncerter i tæt samarbejde med nationale koncertarrangører.
 
 
Annonce
Annonce

Seneste Nyheder

Ugentlige Nyheder

Valgresultat uden klarhed · Ingen æseltaxa til de tunge drenge · Uvejr på vej

Ugentlige Nyheder

Virksomheder byder ind på togstrækningen Málaga – Madrid

Ugentlige Nyheder

Ny økoturisme i Málaga · Ingen klarhed omkring valget · Ingen vil plukke jordbær

Ugentlige Nyheder

Andalusisk offensiv på World Travel Market · Iberia køber Air Europa · Nyt MercaCentro på vej i Fuengirola

Ugentlige Nyheder

Svensk kvinde anholdt for børnepornografi · Drastisk fald i nye boliglån · Massive vaccinationer mod influenza

Ugentlige Nyheder

Gigantisk temapark på vej · Mijas vil have status som turistby · Unicaja Banco kan

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce