Det danske magasin i Spanien
Der er to åbne dage i kalenderen for et interview. Numerologen August Darius Danielsson vælger den 27., som er et succesrelateret tal for ham, når der skal formidles. Klokkeslettet bliver 15.15, da 15 for ham er en god talværdi, når der skal performes. Faktisk opnås en dobbelteffekt klokken 15.15. Måske er der noget om snakken. Augusts performance de efterfølgende timer fik i alt fald de små hår på kroppen til at rejse sig.
 
August bærer titlen ”Numerologisk stormester”, som han arvede af sin læremester. I sin spæde opstart tog han 230 kroner for sin ydelse. I dag hedder tariffen 8.900 for privatpersoner – og 27.800 kroner hvis det er en virksomhed, der søger den ultimative opgradering. Tallene fortæller klart hvilken vej, det et gået for August Darius Danielsson. Den danske numerolog er i dag efterspurgt blandt meget forskellige typer personer fra alle samfundslag. En række opsigtsvækkede forudsigelser, blogindlæg og aktiekøb har også fået de første erhvervsdrivendes øjne op for hans evner.
 

Den numerologiske erhvervsmand

Som mange andre begyndte August helt fra bunden. ”Jeg vil gerne hjælpe folk med at få det bedre, men, ærligt talt, blev jeg træt af at arbejde med folk med sociale problemer. Det er et utaknemmeligt publikum, som oftest aldrig får taget sig sammen til at skifte navn. Og det er dét, der skal til, for at få det bedre,” fortæller August ordfast. I stedet bruger han i dag sine ressourcer på erhvervsfolk og klienter fra lidt bedre stillede lag. Eller som han formulerer det: ”Ganske almindelige mennesker, som har det fint, men ønsker at få det endnu bedre. Det er stærkt motiverende for mig at arbejde med folk, der har nogle drømme og ambitioner, de gerne vil have levet ud.” Af samme årsag gik en stor del af 2017 på at hjælpe iværksættere i gang og forbedre resultaterne for allerede eksisterende virksomheder. Samspillet mellem virksomhedens navn og datoen for stiftelsen skal være rigtig. Er virksomheden allerede stiftet, arbejdes der på at finde det rette navn ud fra stiftelsesdatoen. ”Min store ambition er at bevise, at numerologien også kan give virksomheder succes og ikke kun privatpersoner, og generelt at bevise, at numerologien rent videnskabeligt virker” fortæller August Darius Danielsson. Men sin numerologi har han hentet store gevinster på aktiemarkedet og forudset begivenheder som Donald Trumps valgsejr, Lars Løkkes politiske problemer i efteråret og skilsmissen mellem Lene Nystrøm og Søren Rasted fra popbandet Aqua. Hans blogs i de danske medier og på facebook-siden ”Universal Abroad Management Businesses” viser hans evne og mod til at forudse begivenhedernes gang. Enkelte gange har August dog ikke helt ramt plet. ”Jeg havde forudset en mindre finanskrise i februar måned i år. Flere børser faldt gevaldigt, men værre blev det ikke. Essensen af forudsigelsen har været rigtig, men graden heraf, har jeg overfortolket. Det har lært mig, at jeg også kan forbedre mig. Der er flere elementer, som skal indgå i mine formler, som i forvejen er lange og komplekse,” fortæller numerologen, inden han kaster sig over sine teorier. Lad det være sagt med det samme; det kan ikke forklares over en hurtig kop kaffe.
 

Får klaveret til at spille

I grove træk handler det om at finde harmonien i det enkelte menneske. At få en persons svage sider neutraliseret og de stærke sider gjort endnu stærkere. ”At få personen til at leve i fuld essens med deres livsformål, som kan læses i folks fødselsdato, og dermed sammensætte de rette talværdier i folks navne, som forener disse to faktorer”. Vi har alle otte tal i vores fødselsdato, som vi selvsagt ikke kan ændre. Vi har også alle et navn. Hvert bogstav i vores navn har en talværdi. Og hvert tal styres af en planet. Ved at sætte talværdierne i vores fødselsdato op mod talværdierne i vores navn kan en god numerolog, i følge August Darius Danielsson, fortælle næsten alt om vores personlighed, fortid, fremtid og skæbne. Er talværdierne for fremtiden ikke de bedste, eller ønsker man, de skal være endnu bedre, kan de ændres ved, at man skifter navn. ”Vi har alle en skæbne. Og vi kan alle ændre eller omprogrammere den. Derfor kan alle med numerologi og et nyt navn få det bedre eller komme op på et højere niveau,” garanterer August og bruger sig selv som eksempel. Inden han fik trang til numerologien, var han ude for en ulykke og havde kun beskeden succes på privatfronten og arbejdsmæssigt. ”Jeg snublede hele tiden på mållinjen og kom ikke videre. Min tilværelse var middelmådig,” fortæller han åbenhjertet. ”I dag har jeg derimod succes på alle fronter. Mit nye navn fik klaveret til at spille. Sværere er det ikke. Men jeg ved, min succes har bragt sindene i kog flere steder.” Den danske jantelov, den høje skat og det dårlige vejr har fået August og familien til at slå sig ned på Costa del Sol. Han er aktiv i et par nye projekter og klienter i Danmark kan let betjenes via Skype og telefon.
 

Kæmper med blålysene

Uanset hvor den danske numerolog befinder sig, hænder det, han møder kollegaer, som bestemt ikke imponerer ham. Og August Darius Danielsson kan sagtens forstå de folk, der er stærkt skeptiske overfor numerologer og andre, som arbejder i den spirituelle verden. ”Desværre er der mange blålys i branchen og medier, som publicerer halve numerologi-løsninger, hvor numerologen lader folk beholde navne, der indeholder tabsrelaterede talværdier for at gøre navneskiftet mere spiseligt og dermed sælge flere sessioner. Det dur ikke. Tværtom kan det gøre det hele meget værre,” bebuder August og kommer med et par klare råd. ”Slet aldrig kun et mellemnavn eller tilføj ekstra navne til dit nuværende navn. Tag heller aldrig din partners efternavn, hvis I bliver gift. Og sidst; lyt aldrig til en numerolog, som anbefaler dig at skifte navn mere end én gang.” Men det sidste råd understreger August, at det kun er nødvendigt at skifte navn én gang i sit liv, hvis det gøres ordentligt og man er klar på at gennemgå en transformationsperiode, som kan være hård. Der vil fra starten opleves en massiv forandring i ens liv, og der kan gå op til fire år, før den helt store succes viser sig, men man mærker i forløbet, at man er på rette vej. I hele forløbet, er man fuldt beskyttet, så tingene aldrig skrider fuldstændig”. ”En seriøs og dygtig numerolog giver dig en garanti for, at du får pengene tilbage, hvis ikke resultatet er godt. Det gør jeg. Jeg ligger hånden på kogepladen. Dit nye navn skal give dig succes og bedre livskvalitet,” er de sidste ord fra August Darius Danielsson.
Vi mødtes klokken 15.15 og sluttede 18.15. Kun de gode numerologer ved, om der ligger noget særligt bag de tal for mit tre timer lange interview. Det var både anderledes, inspirerende – og lidt scary.
 
 
”Der eksisterer ingen fri vilje, og tro flytter ej heller bjerge. Vi har alle en skæbne – og vi kan alle omprogrammere den gennem det rette numerologiske navneskift.”
 
”Man skal selv vælge sit nye numerologiske navn, og jeg anbefaler alle at vælge så normale navne som muligt – som ikke vækker negativ opsigt”.
 
”Flere kendte danskere har konsulteret mig og fået nyt navn. Men i offentligheden kalder de sig deres gamle navn for ikke at skabe forvirring.”
Af Henrik Andersen, henrik@norrbom.com. Foto Mugge Fischer

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.