Det danske magasin i Spanien
NYTTIGE APPS – til din rejse til Spanien

NYTTIGE APPS - til din rejse til Spanien

Få inspiration til dit spaniensbesøg gennem en række nyttige apps, som vi her på redaktionen glæder os til at fortælle om i løbet af vinteren og foråret.
 
Det kan være, du allerede på nuværende tidspunkt er begyndt at drømme om solen og ferie i Spanien. At samle inspiration til rejsen er en naturlig del af forberedelserne, som eksempelvis hvor skal du bo, spisesteder, seværdigheder og hvordan booker man nemt billetter til toget og bussen.
 
Her kommer første udpluk af La Danesas bedste apps til rejsen til Spanien, som du også med fordel kan anvende, hvis du bor i Spanien.
 

Instagram

Instagram kan være meget nyttig til at søge inspiration til spændende steder at besøge, museer, restauranter og strande… Se brugernes egne billeder og videoer.
 
Søg eksemplevis på hashtags som #marbella og #costadelsol.
 
Instagram er et socialt medie, hvor du har mulighed for at dele billeder og videoer med andre personer i netværket. App’en har omkring 500 mio. aktive brugere dagligt.
På Norrbom Marketings profil deles blandet andet fotos og videoer fra primært Andalusien.
www.instagram.com/norrbom.media/
 

TripAdvisor

TripAdvisor kan man ikke komme uden om, når det handler om rejseplanlægningen til Spanien. Det er en fremragende app, nem at bruge og den kan give svar på mange spørgsmål med sine millioner af anmeldelser, fotos og videoer af seværdigheder og restauranter, cafeer og barer.
 
Find venner, rejserkammerater og lokale guides.
 

Showaround

Showaround er en relativt ny app, med kun få år på bagen. Den er perfekt til individuelle, forretningsrejsende, vennegrupper, familier og par. Kort sagt til enhver der nyder at få en lokal persons perspektiv på den udvalgte destination. 

I Spanien er den mest benyttet i Barcelona med flest lokale guides at vælge imellem.
 

Meetup

Meetup har sin styrke ved at det er en platform med mange millioner brugere, som har en bred vifte af temaer og interesse-emner.

Se hvilke “meetups” der er, lige hvor du befinder dig. What do you love? Do more with Meetup.
 
I listen af apps, som nok mest er kendt for dating er eksempelvis Badoo, Tinder og Happn.
Man kan dog med fordel indledningsvis definere sit formål med sin profil og finde rejsekammerater eller lokale.
Hvis man ønsker at finde en fest på rejsemålet kan man tage et kig på Chillay
Med sloganet: De bedste fester er dem, du ikke kan huske med de mennesker, du aldrig vil glemme!
 
Booking af rejsen til Spanien og reservation af hotel eller feriebolig
 
De fleste kender til momondo, hvis søgemaskine finder de bedste og billigste flybilletter blandt flyselskaber og rejsebureauer. De tilbyder også søgning på billeje, hotel og har en glimrende rejseinspirationsblog.
 
Har du tips til apps, som du har brugt i forbindelse med rejse eller ophold i Spanien, så send en mail til simon@norrbom.com.
Så tager vi det med i magasinet.
 
 
Af Simon Goltermann

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.