Det danske magasin i Spanien
Kristian Lilholt koncert i Margrethekirken

Kristian Lilholt koncert i Margrethekirken

Kristian Lilholt og band ”Margethekirkens husorkester” giver koncert 18. januar

Vi kan vist godt konstatere, at det er ved at være en tradition, at vi samles i Margrethekirken en dag i uge 3 for ganske frivilligt at lade os omslutte af Kristian Lilholts varme og vedkommende menneskemusik. Torsdag den 18. januar 2018 er det i hvert fald 6. år i træk, at Kristian Lilholt og hans meget musikalske medspillere giver koncert i kirken.
Ligesom de foregående år tager Kristian sin søster Tine Lilholt (fløjte, harpe), Lasse Jørgensen (bas, slagtøj) og Frede Panduro (guitarer) med. Derudover kan vi denne gang igen opleve den skønne sangerinde Ida Friis Virenfeldt, der grundet fødsel og barsel ikke kunne være med ved de seneste to koncerter i Margrethekirken. Så det er Kristian Lilholt og hans musikalske venner i absolut stærkeste opstilling, vi får besøg af denne gang.
Siden sidst har Kristian optrådt en del med sin dobbelte 2016-udgivelse, og han har optrådt med ”Kur uden ord – badet i lyd” på KunstCentret Silkeborg Bad. ”Det er koncerter, der kan lade sig gøre, de 5-6 gange om året, KunstCentret skifter udstilling og salene er helt tomme,” fortæller Kristian.
Kristian Lilholt er ganske enkelt en fremragende musikmager. Hvad enten det er sangene eller den instrumentale musik, så er det svært ikke at blive ramt i hjertet af hans varme, lødige og vedkommende musik. Kristian har også den gave, at han kan kommunikere frit og utvungent med sit publikum. Det er som at sidde i dagligstuen med ham og snakke løst og fast om både lette og svære emner – og det bliver som oftest også svært underholdende. Det har i hvert fald været tilfældene hidtil for Kristians koncerter i Margrethekirken.
 
Det er ikke længere nødvendig at remse hans omfangsrige produktion op. Man må blot konstatere, at han gennem snart 4 årtier har holdt et højt, højt kompositorisk niveau – fra de første vinylplader i 80’erne til den nyeste dobbelte ‘’2016’ udgivelse.
 
Kristian Lilholts mangeårige pladeselskabsdirektør Jens Ove Friis beskriver egentlig Kristian Lilholts musikalske evner ganske rammende i forordet til den seneste dobbelte ‘2016’ udgivelse: ”Når man som jeg kender til Kristians store produktion i eget navn, vil man på nærværende 2016 udgivelse genkende hans unikke melodiske overskud, og hans fine, fine fornemmelse for at skabe iørefaldende musik og sange, der griber en om hjertet!”
Det er jo heller ingen hemmelighed, at Kristian Lilholt har komponeret musikken til flere af broderen Lars Lilholts største hits. Og det er da heller ikke utænkeligt, at en eller flere af disse sange bliver spillet ved koncerten den 18. januar.
 
Vel mødt i Margrethekirken torsdag den 18. januar kl. 18.

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.