28. juni, 2012  |  Skrevet af La Danesa

Shoptalk juli 2012

Nikki Beach Marbella fejrer ni års jetsetting

Torsdag den 5. juli fra kl. 21.00 inviterer Nikki Beach Marbella til en overdådig fest, hvor ni vidunderlige år med jetsetting fejres. Alle er velkomne til at deltage på den eventyrlige rejse til Nikki Beach’s magiske soiré med fænomenal underholdning.

Festlighederne starter med en imponerende fest ombord på et imaginært, luksuriøst privatfly. Ombord vil de glamourøse gæster iført smart og moderne festtøj blive budt velkommen af Nikki Beach teamet klædt ud som elegante piloter, stewardesser og stewarder.

På den røde løber hen mod indgangen til strandklubbenomgives gæsterne af en stor samling fotografier fra legendariske festligheder på Nikki Beach i Marbella de sidste ni år.

Efter ankomst bydes de privilegerede gæster på en uforglemmelig aften med uovertruffen underholdning i ægte Nikki Beach stil. Der sættes gang i festhumøret med DJs både fra Kysten og andre steder i verden samt livemusik med trommer og trompet.

Med flere cocktailbarer og de mange overraskelser frafestens sponsorer er gæsterne garanteret en fantastisk fejring af Nikki Beach’s ni års jetsetting på Kysten.

Bemærk at festen kun er for gæster med en invitation eller en bordreservation.

 

Savner du også Jes Dorph?

Ulla Therkelsen, Jes Dorph, Mikael Jarnvig og alle de andre. Vi kender dem, vi elsker dem, og som udenlandsdansker så savner vi dem også en anelse. Med Citizen VPN er det nu blevet muligt at åbne op for dansk web-tv, der ellers er blokeret i udlandet. Det eneste, det kræver, er en internetforbindelse.

Lidt mere om servicen
”Det fungerer ved, at man opretter en konto og logger på, hvorefter al computerens netværkstrafik passerer gennem vores VPN-server. Det giver en række fordele og man opnår også fuld anonymitet på nettet og øget sikkerhed (en krypteret forbindelse). Desuden kan man lovligt åbne op for websites og services, der ellers er blokeret”, fortæller Tobias Skytte, der stiftede Citizen VPN i 2010.

To slags VPN konti:
1) Ubegrænsede Konti: Du køber et antal måneder, og når de måneder er brugt, så lukker kontoen automatisk. Prisen er fra 7 euro + moms per måned (ved køb af 12 mdr.). Dette er det mest økonomiske, hvis man skal se meget TV på nettet.

2) Pay-As-You-Go Konti: Du køber et antal GB, og de tæller nedad, efterhånden som du bruger dem, indtil du har brugt dem alle, hvorefter kontoen lukkes. Pris fra 7 euro + moms per 10 GB (ved køb af 120 GB)

”De fleste af vores brugere vil gerne se sport, såsom håndbold og OL med danske kommentatorer” siger Tobias Skytte. Citizen VPN har foruden Danmark også servere i England og USA, så man har også muligheden for at åbne op for BBC og amerikanske Netflix, Hulu og meget mere.

Du kan få en Citizen VPN konto ved at klikke dig ind på http://www.citizenvpn.com

 

Så hør dog efter!

Farfar sidder nede for enden af bordet, han reagerer aldrig, og når han gør, siger han: "Hvad behager?" Dette scenarie er en saga blot. Dansk Hørecenter åbnede i marts 2011 en afdeling i Fuengirola.

Hos Dansk Hørecenter kan du mandag og fredag fra 9.30 til 13.30 møde det servicemindede personale.

”Man er altid velkommen til at kigge ind til os og få en ganske gratis og uforpligtende høreundersøgelse. Jeg vil dog anbefale at bestille tid, så man ikke går forgæves”, fortæller indehaver Niels Lodman og fortsætter: ”Vi har alt inden for den nyeste teknologi i høreapparatur, tekniske hjælpemidler samt tilbehør. Og i og med vi er et privat hørecenter, kan vi frit vælge mellem de mange produkter, der står til kundens og vores rådighed, når hørelsen skal optimeres.”

Selvom Dansk Hørecenter er et privat hørecenter, er det stadig muligt at søge tilskud til sine nye høreapparater. Det kræver blot en erklæring fra en øre- næse- halslæge, der skal bekræfte høretabet. Det offentlige tilskud er på kr. 5.607,- pr. høreapparat fra 1. januar 2012 og pristalsreguleres hvert år.

Du finder Dansk Hørecenter på Paseo Marítimo 5, Blok 2, Parque Doña Sofía, 29640 Fuengirola. Ring og bestil tid på +34 951 239 004.

Seneste Nyheder

Plaza Mayor udvider sit designer outlet

Coronakrisen rammer ejendomsmarkedet

Covid-19: bekymring for nye små udbrud

Covid-19: IT-branchen skaber fortsat jobs

Hedebølge blæser ind over Andalusien

Covid-19: Spansk vaccine på vej

Annonce
Annonce

Læs også

Byggebranchen tilbage på sporet

Skrevet af La Danesa

Bekymring for de mange små Covid-19 udbrud

Plaza Mayor udvider sit designer outlet

Sådan klarer vi sommeren

Coronakrisen rammer ejendomsmarkedet

Covid-19: bekymring for nye små udbrud

Covid-19: IT-branchen skaber fortsat jobs

Annonce
Annonce
Annonce

Læs også

På den anden side... Hvor blev generationsskiftet af?

Skrevet af Henrik Andersen

Tro, stress og kærlighed

Skrevet af Anni Dahms

Covid-19: Spansk vaccine på vej

Skrevet af La Danesa

Den Skæve Vinkel: Line Lyster

Skrevet af Henrik Andersen, henrik@norrbom.com

Covid-19: Spanien bedre forberedt på ny smittebølge

Skrevet af La Danesa

Svær opstart for arbejdsmarkedet

Skrevet af La Danesa

Kære læser (Juli/August 2020)

Skrevet af Martin Norrbom

Dækker private rejseforsikringer når der er epidemi?

Skrevet af La Danesa
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce