Lider du af bindevævssmerter, kredsløbsproblemer og appelsinhud?

Brugervurdering: 0 / 5

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 

Facts:

Chloe og Friederich er holistiske behandlere, som ser på dig som en helhed og anerkender, at din livsstil, dit sind, din psyke og din krop hænger sammen! Tilsammen har de mere end 25 års erfarring i behandling af hormonelle ubalancer og kroniske sygdomme. De er stiftere af currame-metoden, Health Mentor Uddannelsen og Skab naturlig (hormon)balance.
 
Se mere til dem på www.currame.com, https://www.facebook.com/currame/ og @curra.me
 
Uanset hvad du ønsker at opnå i dit liv – om det er at få bugt med dit eksem, dit tarmproblem, en spiseforstyrrelse eller om du drømmer om at blive gravid, at få en tilstedeværelse i nuet, leve sundt, få fred med din fortid eller forstå dine indre dialoger, så kan vi hjælpe dig med at nå dit mål!
I vores behandlinger gør vi brug af laboratorietester, kostjusteringer, kosttilskud, homøopati og meget mere.
Mange oplever appelsinhud og blodspringninger på deres ben. Det sker oftest med alderen, men vi møder også mange unge piger med disse problemer.
Skal vi komme appelsin til livs, mener vi, at vi må lokalisere, hvor problemet stammer fra, og så gøre noget ved det. Der skal støttes så meget op omkring kroppen som muligt, så vi sørger for, at det i hvert fald ikke bliver værre!
Kredsløbet transporterer blodet rundt i kroppen. Blodet indeholder en masse vigtige næringsstoffer, som skal transporteres derhen, hvor det skal bruges. Derudover indeholder blodet også en masse ilt. Blodets opgave er også at transportere det ‘brugte’ ud af din krop igen, ved f.eks. at sende det hen til bl.a. din lever.
Når vi oplever appelsinhud, er det betændelse, der ligger indkapslet i kroppen. Det er altså gammelt affald, der er blevet indkapslet i din krop.
Det vigtigste du kan gøre, er at stoppe op og justere, så du på bedste vis støtter din krop, så den ikke laver mere unødvendig cellulitis. Derfra kan du nemlig skabe flow.
Så dine blodspingninger på benene, dine strækmærker, bindevævssmerter og cellulitis hænger altså sammen.
Det første du skal, er at eliminere alle former for affaldstoffer, du kommer i nærheden af. Din krop bruger enormt meget energi på at få det ud igen, og det kræver afsindig mange antioxidanter for at holde dig stærk og rask.
Så start med at se på din kost. Hvor kan du justere?
Smid alt det plastik du har derhjemme ud. Det indeholder affaldstoffer og hormonforstyrende stoffer, som din krop ikke har brug for! Skift dine plejeprodukter ud med økologiske produkter, gerne købt hos din lokale helsekost, og se om du ikke stille og roligt kan udskifte dine fødevarer til økologi.
Allerede ved disse ændringer gør du en kæmpe forskel for dig selv, din krop, dit mindset og din familie!
Derefter skal vi have fyldt nogle gode byggematerialer på din krop - altså brandstof. Så din krop har den energi, den skal bruge til at minimere dine affaldstoffer og genoprette dine blodårer.
Ofte skaber du blodspringninger, fordi der ikke er nok gang i dit kredsløb, og der mangler energi. Kroppen formår ikke at få blodet hurtigt nok tilbage til hjertet, og derfor går det andre veje. En anden grund kan være, at dit væv går i stykker, da du ikke har de byggematerialer (og tid) du skal bruge til at opbygge. En sidste grund kan være overforkalkning og belægning i dine årer. Det kan opstå, hvis du får for meget ødelagt olie, for mange raffinerede kulhydrater, såsom korn og sukker, og dette kan sinke dit blodomløb.
Så du skal have energi og gode næringsstoffer til din krop for at skabe balance!
Sørg for at spise masser af grøntsager, kød, fisk, frugt, nødder og få masser af vand - gerne over 2 liter. (Se vores 10 kostråd på vores hjemmeside)
Udrensning er top vigtigt for at formindske dine blodspringninger og cellulitis!
At investere i en 3 måneders ampulkur http://www.currame.com/produkter/homoeopati/ er virkelig vores bedste bud, da vi her igennem vil kunne booste dit kredsløb, din lever udrensning og sætte gang i dit bindevæv, så din krop kan komme igang med at slippe og opbygge.
Man kan også spise eksempelvis kakaobønner, der indeholder masser af polyfenoler, der giver bedre blodgennemstrømning, mindsker risikoen for blodpropper, hæmmer iltningen af kolesterol og sænker blodtrykket.
Omega-3 fra hørfrø olie, rapsolie og fisk er også godt for dit kredsløb. Det er med til at smøre dit indre, får affaldstofferne ud og virker forbyggende på dit kredsløb. Få gerne 3 spsk. dagligt af hørfrøolie og fiskeolie.
 
Gode ting, der booster kredsløbet:
- Tørbørstning med en tørbørste inden badet giver fokus på nuet og booster dit kredsløb.
- Chili sætter gang i udrensningen.
- Grøntsager, gerne de grønne som indeholder masser af klorofyl. Klorofyl er det grønne pigment i planter, som bruges i planten, ligesom hæmoglobin bruges i kroppen – til at transportere ilt til alle celler. Hjernen og resten af kroppens væv fungerer mest optimalt i et godt iltet miljø. Klorofyl øger også antallet af røde blodlegemer, som vi godt kan lide. Chlorella og spirulina er også rig på klorofyl.
- Ginkgo Biloba og Ginseng som booster din energiomsætning og derved dit kredsløb
- Q10 som er kendt for at skabe balance i kredsløbet og formindske kolesterol samt blodpropper.
- Ingefær som booster dit immunforsvar og hjælper med at opretholde en sund krop
- Hamamelis i tabs og salve fra Heel
- Brændenælde i kaps og som te
- Havtorn
- At slutte sit bad af med en kold skyller, som booster dit kredsløb.
- Arteria-Heel N dråber - gives ved åreknuder og kredsløbsbesvær.
- Spa, saunagus og infrarød sauna et par gange om måneden er også guld værd, både for din metabolisme, udrensning og kredsløb.
 
Oplever du cellulitis, åreknuder, strækmærker og/eller blodspringer, så køb Hamamelis og Traumeel salve fra Heel og smør et tykt lag på det ønskede område du ønsker at behandle. Rul derefter husholdningsfilm omkring (ikke for stramt) og sov med det natten over. Traumeel trækker betændelse ud og går ind og healer op, hamamelis går ind og booster og hjælper dit kredsløb.
 
Ønsker du at gøre lige det ekstra for din krop, så book Friederich til en sundhedkonsultation, som kan afholdes i Centro Sanum eller hjemme hos dig selv på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på +4527207723
Friederich har hver måned en gratis dag, hvor du kan komme ned i Centro Sanum i centro Idea og spørge ham ganske gratis til råds.
Husk, du kan købe dine kosttilskud på currame.nordicvms.com
 
På gensyn! :)
 
Chloe N. Bjoerk & Friederich Damore Bruun
 
———————————————————-
 
Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at skrive til dem på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., via www.currame.com eller via Instagram @curra.me

UdskrivE-mail

Nyeste artikler fra La Danesa

Forebyg forårets allergi... NU !

På denne tid af året kan det virke som om, at pollensæsonen er langt væk. Men hvis du hører til dem ...

Helse & Sundhed

Lider du af bindevævssmerter, kredsløbsproblemer og appelsin…

Facts: Chloe og Friederich er holistiske behandlere, som ser på dig som en helhed og anerkender, ...

Helse & Sundhed

2019 bliver dit bedste år nogensinde!

Lyder det godt? Eller virker det provokerende og præstationsangstfremkaldende?Året er allerede i gan...

Helse & Sundhed

Guldimplantation

Lider du af kroniske eller tilbagevendende smerter i ryggen, arme eller ben, har du mest sandsynligt...

Helse & Sundhed

Glemmer vi os selv?

Det synes for mig at være en generel misforståelse og finurligt at vi passer på vores biler bedre en...

Helse & Sundhed

Glæde

Efter min veloverståede sydom med hjertebesvær, vand i lungerne, forhøjet blodtryk har jeg bestemt m...

Helse & Sundhed

Mød redaktionen på Norrbom Marketing

Vi er en flittig flok på Norrbom Marketing, som blandt andet udgiver magasinerne La Danesa, En Sueco...

Tema & Profiler

Veras Veranda: Danske fastelavnsboller

Nu er det allerede februar – og for vores lille familie og mange andre er det tid til fastelavnsboll...

Gastronomi

Ossobuco på kalveskank

Så er vi virkelig gået ind i de mørkere og koldere måneder, temperaturen er gået ned med 10º den sid...

Gastronomi

Et hektisk liv med jazz

De er utrolige, Bourbon Street Jazzband.Har med enthusiasme, energi, spilleglæde og godt humør holdt...

Profiler

El Mimbre - med vision om mere økologisk helsebrød

Brød til alle smagsløg El Mimbre er familievirksomheden, der gennem sine direkte leveringer til udv...

Gastronomi

Auktioner for alle

Med auktioner i tre forskellige prisklasser samt mange års ekspertise er Bruun Rasmussen det optimal...

Kultur

Kandis - 30 år på pop-toppen

Kandis til Kysten for første gang: Stor koncert torsdag den 21. marts i El Palacio de La P...

Profiler

5 hurtige om de elskendes helligdag

Den 14. februar hvert år fyldes butikkerne med rosenrøde hjerteformede chokoladeæsker, bamser med te...

Tema & Profiler

Udflugter & Rejser

Mojácar – en af Spaniens kønneste landsbyer

Mojácar ligger lidt nord for Almería og der er små 300 km. dertil fra Málaga. Den er med på listen over de smukkeste landsbyer i Spanien, og selv om den ligger nede på en 27. plads, er den absolut et ...

Udflugter & Rejser

Casa Decor

Overvejer du en tur til Madrid i det nye år, så er februar måske det rette tidspunkt med mulighed for at besøge Casa Decor, og her få et indblik i, hvad der rører sig på interiørfronten.Den 24. januar...

Udflugter & Rejser

Museo de artes populares - Málagas museum for folkekunst

Der er noget helt specielt ved at træde ind i et museum med gamle ting. Duften og fornemmelsen af flere århundreders historie bringer dig helt ’ned på jorden’. Sådan er det også at besøge Málagas muse...

Udflugter & Rejser

Murcia

Murcia har godt 450.000 indbyggere og skal være en af Spaniens mest kompakte byer. Så her er mange mennesker – og mange biler – på et relativt lille areal. Og tilsvarende vanskeligt er det at finde en...

Udflugter & Rejser

Udflugt til Cartagena

Det er fønikerne, som har givet navn til denne perle af en spansk by. De var dygtige handelsmænd og navigatører, som kom ad søvejen fra Kartago, som ligger i dagens Tunis i Nordafrika. Fønikerne sejle...

Udflugter & Rejser

Sport

Den skandinaviske gruppe på Lauro

Højt humør og gensynsglæde i det flotte solskinsvejr. Efter nogle gode december-golf-runder med sol og sommertemperaturer, mødte ikke mindre end 44 spillere op igen d 8 januar.Der blev spillet stableford med flagpræmier og birdie-præmier.Nærmest flaget præmier: 2 stk. green-fee billetter til den sm...

Golf

CdGD’s månedsmatch på ATALAYA OLD COURSE

Der var linet op til gunstart den 18. januar kl. 09:30, og da kanonen lød, var temperaturen langsomt ved at snige sig op, for det var godt nok koldt, da spillerne fandt vej ud til deres respektive starthuller. Solen var på vej op på en næsten skyfri himmel, og varmen og spillerne indtog den dejlige ...

Golf

Gastronomi

Veras Veranda: Danske fastelavnsboller

Nu er det allerede februar – og for vores lille familie og mange andre er det tid til fastelavnsboll...

Gastronomi

Ossobuco på kalveskank

Så er vi virkelig gået ind i de mørkere og koldere måneder, temperaturen er gået ned med 10º den sid...

Gastronomi

El Mimbre - med vision om mere økologisk helsebrød

Brød til alle smagsløg El Mimbre er familievirksomheden, der gennem sine direkte leveringer til udv...

Gastronomi

Kultur

Auktioner for alle

Med auktioner i tre forskellige prisklasser samt mange års ekspertise er Bruun Rasmussen det optimale valg for dig, som ...

Kultur

It don’t mean a thing if it ain’t got that swing...

(doo wah, doo wah, doo wah, doo wah 
doo wah, doo wah, doo wah, doo wah)   It makes no diff'rence if it's sweet o...

Kultur

Kristian Lilholt og band – ’nytårskoncert’ i Margrethekirken

For syvende år i træk træder Kristian Lilholt og band op i Margrethekirken og giver koncert, som på én gang er velkendt ...

Kultur

Tema, Debat & Profiler

Mød redaktionen på Norrbom Marketing

Vi er en flittig flok på Norrbom Marketing, som blandt andet udgiver magasi...

Tema & Profiler

5 hurtige om de elskendes helligdag

Den 14. februar hvert år fyldes butikkerne med rosenrøde hjerteformede chok...

Tema & Profiler

Virtual reality – din digitale virkelighed helt tæt på

Forestil dig det her: Du går rundt i den bolig, du er interesseret i at køb...

Tema & Profiler

Kvinde med karakter

Hun er vant til at stå i skyggen af sin mand, men Jeanette Buchard har i Br...

Tema & Profiler

Spaniens skatkammer

Vend blikket mod nord til auktioner, der byder på spændende køb til rimelig...

Tema & Profiler

Jens M. Jensen fylder 80 år

Han var forretningsmand, revymand og handelsmand. Men har også altid været ...

Tema & Profiler

What to do, Dear Europe

Briterne trækker stikket. Eller gør de? Halvtreds procent, og en lille sjat...

Tema & Profiler

Rullemaries Roadshow

Hun er 21 år gammel, går på gymnasiet og er en helt igennem normal ung kvin...

Tema & Profiler

Zero Waste – forbrug mindre, genbrug mere

Det er januar og for mange en tid, hvor gamle vaner bliver taget op til rev...

Tema & Profiler

Norrbom Marketing

Kontakt

Læserservice

sektioner

Norrbom Marketing

Centro Idea
Ctra. de Mijas km. 3.6
29650 Mijas-Málaga
Tlf.: 95 258 15 53
norrbom@norrbom.com