Set din fedtforbrænding igang

Facts:

Chloe og Friederich er holistiske behandlere, som ser på dig som en helhed og anerkender, at din livsstil, dit sind, din psyke og din krop hænger sammen! Tilsammen har de mere end 25 års erfarring i behandling af hormonelle ubalancer og kroniske sygdomme. De er stiftere af currame-metoden, Health Mentor Uddannelsen og Skab naturlig (hormon)balance.
Se mere til dem på www.currame.com, https://www.facebook.com/currame/ og @curra.me
 

Facts:

Friederich og Chloe er holistiske behandlere, som ser på dig som en helhed og anerkender, at din livsstil, dit sind, din psyke og din krop hænger sammen! Vi kan hjælpe dig med at opnå mere velvære og nydelse i din hverdag, både i krop og sind!
 
Uanset hvad du ønsker at opnå i dit liv – om det er at få bugt med dit eksem, dit tarmproblem, en spiseforstyrrelse eller om du drømmer om at blive gravid, at få en tilstedeværelse i nuet, leve sundt, få fred med din fortid eller forstå dine indre dialoger, så kan vi hjælpe dig med at nå dit mål!
 
I vores behandlinger gør vi brug af laboratorietester, kostjusteringer, kosttilskud, homøopati og meget mere.
 
Det er for alvor blevet sommer og bikinisæsonen står på det højeste - derfor møder mange os mindrekomplexer og generthed. For kroppen skal vises frem og det er ikke alle der er lige tilfredse.
 
Der kan være mange grunde til, at du holder på de overflødige kilo.
 
For det første er det selvfølgelig altid vigtigt at være ærlig overfor sig selv. Sidder du i denne situation på grund af dårlige livsvalg eller er du en af dem, der er uheldige?
 
Din krop er biologisk og skal derfor også behandles sådan. Det vil altså sige, at et overforbrug af raffinerede kulhydrater hæver dit insulinniveau, og hvis du ikke formår at bevæge dig i løbet af din dag, så vil din levers kapacitet for glykogen (omdannet sukker) blive opfyldt og dit indtag af sukker vil blive lagret i kroppen som fedt - som fedt gemt til de dårlige tider, som du nok ikke møder lige foreløbig.
 
Så det at have et stabilt blodsukker igennem dagen er faktisk ret afgørende for dit vægttab. Ved hjælp af et stabilt blodsukker kan du bedre styre dine cravings, og derved også styre indtaget af hurtige kulhydrater.
 
Det kan sagtens være, at du er i en situation, hvor du har svært ved at mærke sult eller mæthed, og dette kan ligeledes være medvirkende til, at du sidder inde med overflødigt fedt.
 
Vores sult og mæthedshormoner hedder leptin og ghrelin, og de bliver aktiveret. når du spiser. Den måde vi aller bedst kan balancere dem, er klart ved et stabilt blodsukker - altså ved at spise 5-6 mindre måltider dagligt, så din krop har noget at arbejde med. Det er desuden vigtigt, at du får fedtstof til dine måltider, da det regulerer og aktiverer leptin og ghrelin - og på den måde vil du bedre kunne mærke sult og mæthed.
 
Fedt skal være af god kvalitet. Der findes to former for fedt: cellefedt og dellefedt. Dellefedt kender du fra pommes frites, chips, friture mv. Cellefedt derimod er koldpresset og økologisk olie, som ikke har været eller er varmet op. Disse olier er skønne over en lækker salat, og det bedste ved cellefedt er, at du bliver godt mæt.
 
Så for at remse op:
¥ Det er vigtigt, at du starter din dag med et godt måltid. Det må meget gerne bestå af protein, grøntsager og fedtstof - og masser af vand.
¥ Spis 5-6 gange dagligt - ikke 5-6 store måltider, men så din krop har noget at arbejde med.
¥ 3 af dine måltider må gerne indeholde protein og fedtsstof , mens de resterende hovedsagligt skal bestå af det grønne
 
Det kan være en super god ide med motion. I sundhedsundersøgelser viser det sig faktisk, at noget af det sundeste, vi kan gøre, er, at motionere, simpelthen fordi det booster vores kredsløb, vores mindset, selvbillede og vores hormonsystem.
 
Er du ikke den store sportsudøver, så kan en rask gå-tur dagligt også gøre det.
 
Til dig der ikke taber dig, ligemeget hvad du gør
Du er ikke alene, i vores klinik møder vi tit personer i samme situation!
 
Op med humøret, der er 2 store grunde til, at du har svært ved at tabe dig.
Det er sådan, at vi bruger fedt og kulhydrater som brændstof for kroppen. Det omdannes i kroppen og bruges som energi til cellerne, hvilket gør det livsnødvendigt.
 
Har du svært ved at tabe dig, så kender du nok også til:
✓ Manglende overskud
✓ Træthed
✓ PMS eller andre hormonelle ubalancer
✓ Cravings du ikke altid kan styre
✓ Væskeansamlinger
 
Din krop er afhængig af dens byggematerialer, som du enten har på lager eller optager udefra via din daglige kost. Disse byggematerialer indgår i alle kroppens processer og også i omdannelsen af fedt til muskler eller energi.
 
Din fedtomsætning kan sagtens køre på halvt blus
 
Hvis din fedtforbrænding og metabolisme kører på halvt blus, så kender du måske til:
- Periodisk svaghed
- Kronisk træthed (følelsen af at være træt ind til knoglerne)
- Svimmelhed
- Svær ved at tabe sig
- Svært ved at mærke sult og/eller mæthedsfornemmelse
- Overvægt
 
Måske kan du genkende disse problemer fra dine forældre eller bedsteforældre. Det er nemlig sådan, at vi sagtens kan videregive skavanker gennem genetikken, og derfor opleve samme problematikker som ens forfædre.
 
Når vi hos Currame foretager en laboratorietest på vores klienter og får et indblik i deres fedtomsætningssystemer i kroppen, så bliver det lige pludselige meget klart for os, hvorfor de oplever de symptomer, som de gør, og hvorfor de har så svært ved at tabe sig.
 
De mangler simpelthen væsentlige næringsstoffer, som indgår direkte i fedthåndteringen i kroppen.
 
Husk, at fedt ikke kun er det, du har på sidebenene, men også det, du smører dine led og hud med. Din hjerne består primært af fedt, dine celler indeholder et fedtmembran, som holder dem sunde og raske, og dine nerveceller taler sammen igennem fedtkæder. Så din fedtomsætning er altså ikke kun vigtig for dit udseende. Det er langt vigtigere for din generelle velvære, og derfor er det også afgørende, at du kun indtager sund olie, som er opbyggende og ikke nedbrydende på din krop.
 
For at din fedtforbrænding virker optimalt, kræver det, at du har nok L-carnitine og B2 (riboflavin) i din krop. Faktisk er det sådan, at hvis du ikke får tilføjet de nødvendige byggematerialer, så er det lige meget, hvor meget du træner, der vil ikke ske det store.
Det er derfor vigtig, at du får nok B2 (riboflavin) og gerne 100 mg dagligt, magnesium (400 mg), B3 (niacin), C-vitamin (min. 4 gr.) og L-lysin (2 gr.) samt L-carnitine (2 gr. dagligt) for at holde din fedtforbrændning i topform, skabe energi og overskud!
 
Dine 2 nye venner
L-carnetine er en aminosyre, der er med til at omdanne fedt til muskler i din krop, og alpha lipion acid er med til at omdanne glucose til energi i din krop.
 
Den eneste bivirkning, der er ved L-Carnitine, er, at du får mere energi og sover mindre. L-Carnitine giver energi til musklerne ved at sørge for fedtforbrænding i cellerne. Derfor er L-carnitine perfekt til dig, der ønsker at reducere mængden af kropsfedt og øge din muskelmasse.
 
Det, som gør alpha lipion acid så unik, er, at den er både vand og fedt opløselig og kan altså fungere som en antioxidant over alt i kroppen i modsætning til f.eks C-vitamin, der kun arbejder i vand eller E vitamin der kun arbejder i fedtvæv. Dette betyder, at den også er en beskytter, så du ikke ‘harsker' dit fedt, og desuden bekæmper det oxidation i din krop.
Ønsker du at gøre lige det ekstra for din krop, så book Friederich til en sundhedkonsultation, som kan afholdes i Centro Sanum eller hjemme hos dig selv på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på +4527207723
 
Husk, du kan købe dine kosttilskud på www.currame.nordicvms.com
 
På gensyn! :)
Chloe N. Bjoerk & Friederich Damore Bruun
———————————————————-
Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at skrive til dem på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., via www.currame.com eller via Instagram @curra.me

UdskrivE-mail

Nyeste artikler fra La Danesa

Forebyg forårets allergi... NU !

På denne tid af året kan det virke som om, at pollensæsonen er langt væk. Men hvis du hører til dem ...

Helse & Sundhed

Lider du af bindevævssmerter, kredsløbsproblemer og appelsin…

Facts: Chloe og Friederich er holistiske behandlere, som ser på dig som en helhed og anerkender, ...

Helse & Sundhed

2019 bliver dit bedste år nogensinde!

Lyder det godt? Eller virker det provokerende og præstationsangstfremkaldende?Året er allerede i gan...

Helse & Sundhed

Guldimplantation

Lider du af kroniske eller tilbagevendende smerter i ryggen, arme eller ben, har du mest sandsynligt...

Helse & Sundhed

Glemmer vi os selv?

Det synes for mig at være en generel misforståelse og finurligt at vi passer på vores biler bedre en...

Helse & Sundhed

Glæde

Efter min veloverståede sydom med hjertebesvær, vand i lungerne, forhøjet blodtryk har jeg bestemt m...

Helse & Sundhed

Mød redaktionen på Norrbom Marketing

Vi er en flittig flok på Norrbom Marketing, som blandt andet udgiver magasinerne La Danesa, En Sueco...

Tema & Profiler

Veras Veranda: Danske fastelavnsboller

Nu er det allerede februar – og for vores lille familie og mange andre er det tid til fastelavnsboll...

Gastronomi

Ossobuco på kalveskank

Så er vi virkelig gået ind i de mørkere og koldere måneder, temperaturen er gået ned med 10º den sid...

Gastronomi

Et hektisk liv med jazz

De er utrolige, Bourbon Street Jazzband.Har med enthusiasme, energi, spilleglæde og godt humør holdt...

Profiler

El Mimbre - med vision om mere økologisk helsebrød

Brød til alle smagsløg El Mimbre er familievirksomheden, der gennem sine direkte leveringer til udv...

Gastronomi

Auktioner for alle

Med auktioner i tre forskellige prisklasser samt mange års ekspertise er Bruun Rasmussen det optimal...

Kultur

Kandis - 30 år på pop-toppen

Kandis til Kysten for første gang: Stor koncert torsdag den 21. marts i El Palacio de La P...

Profiler

5 hurtige om de elskendes helligdag

Den 14. februar hvert år fyldes butikkerne med rosenrøde hjerteformede chokoladeæsker, bamser med te...

Tema & Profiler

Udflugter & Rejser

Mojácar – en af Spaniens kønneste landsbyer

Mojácar ligger lidt nord for Almería og der er små 300 km. dertil fra Málaga. Den er med på listen over de smukkeste landsbyer i Spanien, og selv om den ligger nede på en 27. plads, er den absolut et ...

Udflugter & Rejser

Casa Decor

Overvejer du en tur til Madrid i det nye år, så er februar måske det rette tidspunkt med mulighed for at besøge Casa Decor, og her få et indblik i, hvad der rører sig på interiørfronten.Den 24. januar...

Udflugter & Rejser

Museo de artes populares - Málagas museum for folkekunst

Der er noget helt specielt ved at træde ind i et museum med gamle ting. Duften og fornemmelsen af flere århundreders historie bringer dig helt ’ned på jorden’. Sådan er det også at besøge Málagas muse...

Udflugter & Rejser

Murcia

Murcia har godt 450.000 indbyggere og skal være en af Spaniens mest kompakte byer. Så her er mange mennesker – og mange biler – på et relativt lille areal. Og tilsvarende vanskeligt er det at finde en...

Udflugter & Rejser

Udflugt til Cartagena

Det er fønikerne, som har givet navn til denne perle af en spansk by. De var dygtige handelsmænd og navigatører, som kom ad søvejen fra Kartago, som ligger i dagens Tunis i Nordafrika. Fønikerne sejle...

Udflugter & Rejser

Sport

Den skandinaviske gruppe på Lauro

Højt humør og gensynsglæde i det flotte solskinsvejr. Efter nogle gode december-golf-runder med sol og sommertemperaturer, mødte ikke mindre end 44 spillere op igen d 8 januar.Der blev spillet stableford med flagpræmier og birdie-præmier.Nærmest flaget præmier: 2 stk. green-fee billetter til den sm...

Golf

CdGD’s månedsmatch på ATALAYA OLD COURSE

Der var linet op til gunstart den 18. januar kl. 09:30, og da kanonen lød, var temperaturen langsomt ved at snige sig op, for det var godt nok koldt, da spillerne fandt vej ud til deres respektive starthuller. Solen var på vej op på en næsten skyfri himmel, og varmen og spillerne indtog den dejlige ...

Golf

Gastronomi

Veras Veranda: Danske fastelavnsboller

Nu er det allerede februar – og for vores lille familie og mange andre er det tid til fastelavnsboll...

Gastronomi

Ossobuco på kalveskank

Så er vi virkelig gået ind i de mørkere og koldere måneder, temperaturen er gået ned med 10º den sid...

Gastronomi

El Mimbre - med vision om mere økologisk helsebrød

Brød til alle smagsløg El Mimbre er familievirksomheden, der gennem sine direkte leveringer til udv...

Gastronomi

Kultur

Auktioner for alle

Med auktioner i tre forskellige prisklasser samt mange års ekspertise er Bruun Rasmussen det optimale valg for dig, som ...

Kultur

It don’t mean a thing if it ain’t got that swing...

(doo wah, doo wah, doo wah, doo wah 
doo wah, doo wah, doo wah, doo wah)   It makes no diff'rence if it's sweet o...

Kultur

Kristian Lilholt og band – ’nytårskoncert’ i Margrethekirken

For syvende år i træk træder Kristian Lilholt og band op i Margrethekirken og giver koncert, som på én gang er velkendt ...

Kultur

Tema, Debat & Profiler

Mød redaktionen på Norrbom Marketing

Vi er en flittig flok på Norrbom Marketing, som blandt andet udgiver magasi...

Tema & Profiler

5 hurtige om de elskendes helligdag

Den 14. februar hvert år fyldes butikkerne med rosenrøde hjerteformede chok...

Tema & Profiler

Virtual reality – din digitale virkelighed helt tæt på

Forestil dig det her: Du går rundt i den bolig, du er interesseret i at køb...

Tema & Profiler

Kvinde med karakter

Hun er vant til at stå i skyggen af sin mand, men Jeanette Buchard har i Br...

Tema & Profiler

Spaniens skatkammer

Vend blikket mod nord til auktioner, der byder på spændende køb til rimelig...

Tema & Profiler

Jens M. Jensen fylder 80 år

Han var forretningsmand, revymand og handelsmand. Men har også altid været ...

Tema & Profiler

What to do, Dear Europe

Briterne trækker stikket. Eller gør de? Halvtreds procent, og en lille sjat...

Tema & Profiler

Rullemaries Roadshow

Hun er 21 år gammel, går på gymnasiet og er en helt igennem normal ung kvin...

Tema & Profiler

Zero Waste – forbrug mindre, genbrug mere

Det er januar og for mange en tid, hvor gamle vaner bliver taget op til rev...

Tema & Profiler

Norrbom Marketing

Kontakt

Læserservice

sektioner

Norrbom Marketing

Centro Idea
Ctra. de Mijas km. 3.6
29650 Mijas-Málaga
Tlf.: 95 258 15 53
norrbom@norrbom.com