Set din fedtforbrænding igang

Facts:

Chloe og Friederich er holistiske behandlere, som ser på dig som en helhed og anerkender, at din livsstil, dit sind, din psyke og din krop hænger sammen! Tilsammen har de mere end 25 års erfarring i behandling af hormonelle ubalancer og kroniske sygdomme. De er stiftere af currame-metoden, Health Mentor Uddannelsen og Skab naturlig (hormon)balance.
Se mere til dem på www.currame.com, https://www.facebook.com/currame/ og @curra.me
 

Facts:

Friederich og Chloe er holistiske behandlere, som ser på dig som en helhed og anerkender, at din livsstil, dit sind, din psyke og din krop hænger sammen! Vi kan hjælpe dig med at opnå mere velvære og nydelse i din hverdag, både i krop og sind!
 
Uanset hvad du ønsker at opnå i dit liv – om det er at få bugt med dit eksem, dit tarmproblem, en spiseforstyrrelse eller om du drømmer om at blive gravid, at få en tilstedeværelse i nuet, leve sundt, få fred med din fortid eller forstå dine indre dialoger, så kan vi hjælpe dig med at nå dit mål!
 
I vores behandlinger gør vi brug af laboratorietester, kostjusteringer, kosttilskud, homøopati og meget mere.
 
Det er for alvor blevet sommer og bikinisæsonen står på det højeste - derfor møder mange os mindrekomplexer og generthed. For kroppen skal vises frem og det er ikke alle der er lige tilfredse.
 
Der kan være mange grunde til, at du holder på de overflødige kilo.
 
For det første er det selvfølgelig altid vigtigt at være ærlig overfor sig selv. Sidder du i denne situation på grund af dårlige livsvalg eller er du en af dem, der er uheldige?
 
Din krop er biologisk og skal derfor også behandles sådan. Det vil altså sige, at et overforbrug af raffinerede kulhydrater hæver dit insulinniveau, og hvis du ikke formår at bevæge dig i løbet af din dag, så vil din levers kapacitet for glykogen (omdannet sukker) blive opfyldt og dit indtag af sukker vil blive lagret i kroppen som fedt - som fedt gemt til de dårlige tider, som du nok ikke møder lige foreløbig.
 
Så det at have et stabilt blodsukker igennem dagen er faktisk ret afgørende for dit vægttab. Ved hjælp af et stabilt blodsukker kan du bedre styre dine cravings, og derved også styre indtaget af hurtige kulhydrater.
 
Det kan sagtens være, at du er i en situation, hvor du har svært ved at mærke sult eller mæthed, og dette kan ligeledes være medvirkende til, at du sidder inde med overflødigt fedt.
 
Vores sult og mæthedshormoner hedder leptin og ghrelin, og de bliver aktiveret. når du spiser. Den måde vi aller bedst kan balancere dem, er klart ved et stabilt blodsukker - altså ved at spise 5-6 mindre måltider dagligt, så din krop har noget at arbejde med. Det er desuden vigtigt, at du får fedtstof til dine måltider, da det regulerer og aktiverer leptin og ghrelin - og på den måde vil du bedre kunne mærke sult og mæthed.
 
Fedt skal være af god kvalitet. Der findes to former for fedt: cellefedt og dellefedt. Dellefedt kender du fra pommes frites, chips, friture mv. Cellefedt derimod er koldpresset og økologisk olie, som ikke har været eller er varmet op. Disse olier er skønne over en lækker salat, og det bedste ved cellefedt er, at du bliver godt mæt.
 
Så for at remse op:
¥ Det er vigtigt, at du starter din dag med et godt måltid. Det må meget gerne bestå af protein, grøntsager og fedtstof - og masser af vand.
¥ Spis 5-6 gange dagligt - ikke 5-6 store måltider, men så din krop har noget at arbejde med.
¥ 3 af dine måltider må gerne indeholde protein og fedtsstof , mens de resterende hovedsagligt skal bestå af det grønne
 
Det kan være en super god ide med motion. I sundhedsundersøgelser viser det sig faktisk, at noget af det sundeste, vi kan gøre, er, at motionere, simpelthen fordi det booster vores kredsløb, vores mindset, selvbillede og vores hormonsystem.
 
Er du ikke den store sportsudøver, så kan en rask gå-tur dagligt også gøre det.
 
Til dig der ikke taber dig, ligemeget hvad du gør
Du er ikke alene, i vores klinik møder vi tit personer i samme situation!
 
Op med humøret, der er 2 store grunde til, at du har svært ved at tabe dig.
Det er sådan, at vi bruger fedt og kulhydrater som brændstof for kroppen. Det omdannes i kroppen og bruges som energi til cellerne, hvilket gør det livsnødvendigt.
 
Har du svært ved at tabe dig, så kender du nok også til:
✓ Manglende overskud
✓ Træthed
✓ PMS eller andre hormonelle ubalancer
✓ Cravings du ikke altid kan styre
✓ Væskeansamlinger
 
Din krop er afhængig af dens byggematerialer, som du enten har på lager eller optager udefra via din daglige kost. Disse byggematerialer indgår i alle kroppens processer og også i omdannelsen af fedt til muskler eller energi.
 
Din fedtomsætning kan sagtens køre på halvt blus
 
Hvis din fedtforbrænding og metabolisme kører på halvt blus, så kender du måske til:
- Periodisk svaghed
- Kronisk træthed (følelsen af at være træt ind til knoglerne)
- Svimmelhed
- Svær ved at tabe sig
- Svært ved at mærke sult og/eller mæthedsfornemmelse
- Overvægt
 
Måske kan du genkende disse problemer fra dine forældre eller bedsteforældre. Det er nemlig sådan, at vi sagtens kan videregive skavanker gennem genetikken, og derfor opleve samme problematikker som ens forfædre.
 
Når vi hos Currame foretager en laboratorietest på vores klienter og får et indblik i deres fedtomsætningssystemer i kroppen, så bliver det lige pludselige meget klart for os, hvorfor de oplever de symptomer, som de gør, og hvorfor de har så svært ved at tabe sig.
 
De mangler simpelthen væsentlige næringsstoffer, som indgår direkte i fedthåndteringen i kroppen.
 
Husk, at fedt ikke kun er det, du har på sidebenene, men også det, du smører dine led og hud med. Din hjerne består primært af fedt, dine celler indeholder et fedtmembran, som holder dem sunde og raske, og dine nerveceller taler sammen igennem fedtkæder. Så din fedtomsætning er altså ikke kun vigtig for dit udseende. Det er langt vigtigere for din generelle velvære, og derfor er det også afgørende, at du kun indtager sund olie, som er opbyggende og ikke nedbrydende på din krop.
 
For at din fedtforbrænding virker optimalt, kræver det, at du har nok L-carnitine og B2 (riboflavin) i din krop. Faktisk er det sådan, at hvis du ikke får tilføjet de nødvendige byggematerialer, så er det lige meget, hvor meget du træner, der vil ikke ske det store.
Det er derfor vigtig, at du får nok B2 (riboflavin) og gerne 100 mg dagligt, magnesium (400 mg), B3 (niacin), C-vitamin (min. 4 gr.) og L-lysin (2 gr.) samt L-carnitine (2 gr. dagligt) for at holde din fedtforbrændning i topform, skabe energi og overskud!
 
Dine 2 nye venner
L-carnetine er en aminosyre, der er med til at omdanne fedt til muskler i din krop, og alpha lipion acid er med til at omdanne glucose til energi i din krop.
 
Den eneste bivirkning, der er ved L-Carnitine, er, at du får mere energi og sover mindre. L-Carnitine giver energi til musklerne ved at sørge for fedtforbrænding i cellerne. Derfor er L-carnitine perfekt til dig, der ønsker at reducere mængden af kropsfedt og øge din muskelmasse.
 
Det, som gør alpha lipion acid så unik, er, at den er både vand og fedt opløselig og kan altså fungere som en antioxidant over alt i kroppen i modsætning til f.eks C-vitamin, der kun arbejder i vand eller E vitamin der kun arbejder i fedtvæv. Dette betyder, at den også er en beskytter, så du ikke ‘harsker' dit fedt, og desuden bekæmper det oxidation i din krop.
Ønsker du at gøre lige det ekstra for din krop, så book Friederich til en sundhedkonsultation, som kan afholdes i Centro Sanum eller hjemme hos dig selv på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på +4527207723
 
Husk, du kan købe dine kosttilskud på www.currame.nordicvms.com
 
På gensyn! :)
Chloe N. Bjoerk & Friederich Damore Bruun
———————————————————-
Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at skrive til dem på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., via www.currame.com eller via Instagram @curra.me

UdskrivE-mail

Nyeste artikler fra La Danesa

Vis mig din...
Motorcykel

Det var egentligt i et andet ærinde, at jeg mødte Gonzalo Ros. Han ejer og driver nemlig camper-virk...

Tema & Profiler

Taxa’erne ta’r den blinde vej

Det går voldsomt for sig, når taxachauffører strejker. Gader barrikaderes, fanerne findes frem, slag...

Tema & Profiler

Sabor a Málaga: Kastanjeprodukter med forskellige tilberedni…

Gin & Tonic-marmeladen, produktet som har fået succes i både private hjem og i gourmetkøkkener. ...

Gastronomi

La Ruta del Cares – så bliver det ikke vildere

La Ruta del Cares ligger i Picos de Europa i Nordspanien, og hvis man ikke har aflagt disse vilde bj...

Udflugter & Rejser

Veras Veranda: Morfars honningkage

Nu nærmer den søde juletid sig snart og det er tid til at pynte smukt op med juledekorationer og få ...

Gastronomi

Ribera del Duero Specialiteter: Babylam & Vin

I september måned besøgte vi Rioja, og på vej ned mod syd slog vi et smut indenom Ribera del Duero. ...

Gastronomi

Den Skæve Vinkel: Kim Steen Jensen

Han nyder sit job i Restaurant Casa Danesa. Og han elsker branchen, hvor han er omgivet af dynamik o...

Tema & Profiler

Et specielt hotel i Ávila - Hotel Palacio de los Velada

La Danesas journalist har ved flere lejligheder testet forskellige hoteller i Ávila, men et af dem l...

Udflugter & Rejser

Nu strømmer indvandrerne til Costa del Sol

Med sin geografiske beliggenhed har Spanien altid været en oplagt indgang til Europa for indvandrere...

Tema & Profiler

Dit nærmeste naturreservat - Guadalhorce

Hvis du er interesseret i natur og dyreliv, behøver du ikke køre langt for at tilfredsstille dit beh...

Udflugter & Rejser

Glovo – bestil hvad du vil, når du vil

Skal du bruge noget fra apoteket? Vil du købe et par nye sko? Skal du have noget at spise? Eller har...

Tema & Profiler

Forpligtelser og regler ved udlejning af feriebolig i Spanie…

Ejer man en feriebolig i Spanien, har man ofte ikke mulighed for at benytte den hele året. Mange led...

Bolig i Spanien

"Sund og glad - mentalt og fysisk"

"Sund og glad - mentalt og fysisk" Få de vigtigste og mest effektive redskaber ift at optimere din s...

Helse & Sundhed

Lider du af eksem eller andre hudlidelser?

Facts: Chloe og Friederich er holistiske behandlere, som ser på dig som en helhed og anerkender, at...

Helse & Sundhed

Udflugter & Rejser

La Ruta del Cares – så bliver det ikke vildere

La Ruta del Cares ligger i Picos de Europa i Nordspanien, og hvis man ikke har aflagt disse vilde bjerge et besøg, så har man her en enestående mulighed for at se og vandre i det mest spektakulære bje...

Udflugter & Rejser

Et specielt hotel i Ávila - Hotel Palacio de los Velada

La Danesas journalist har ved flere lejligheder testet forskellige hoteller i Ávila, men et af dem ligger i en klasse for sig, nemlig Hotel Palacio de los Velada, der er klassificeret som et 4-stjerne...

Udflugter & Rejser

Dit nærmeste naturreservat - Guadalhorce

Hvis du er interesseret i natur og dyreliv, behøver du ikke køre langt for at tilfredsstille dit behov, når du befinder dig på Costa del Sol. Blot nogle kilometer fra Málaga by og lige ved den travle ...

Udflugter & Rejser

Ávila

Omgivet af gamle murer og tårne rejser Ávila sig i det spanske landskab. Den 2,5 km lange bymur blev påbegyndt allerede i romertiden. Byen har været præget af mange flotte bygninger, noget som afspejl...

Udflugter & Rejser

San José og Parque Natural de Cabo de Gata Nijar i Almería

San Jose – en lille perle i det UNESCO-fredede område Parque Natural de Cabo de Gata Nijar San José var oprindeligt navnet på et kyst-batteri, som blev bygget i det 18. århundrede for at sikre vagtho...

Udflugter & Rejser

Sport

Familien glad: Fra den engelske kulde til varmen på Costa de…

Han underskrev sin første professionelle fodbold-kontrakt som 16-årig.Nu fast mand på det senegalesiske landshold med kampe ved VM i Rusland mod Polen og Japan.Er i England rykket ned fra den fornemste række, Premier League, med Hull City for herefter at bringe Wolverhampton Wanderes op.For den 28-å...

Sport

En garde!

“Kling! Klang! Swisch!” - sådan lyder det på film, når to rivaler krydser klinger i det, der ofte er meget Hollywood-iserede scener. Det er nemlig ikke helt sådan, det foregår, når fægtning udøves på sportsniveau, selvom man skal være lige så listig og snu som Zorro, så er det uden den velkendte sor...

Sport

Gastronomi

Sabor a Málaga: Kastanjeprodukter med forskellige tilberedni…

Gin & Tonic-marmeladen, produktet som har fået succes i både private hjem og i gourmetkøkkener. ...

Gastronomi

Veras Veranda: Morfars honningkage

Nu nærmer den søde juletid sig snart og det er tid til at pynte smukt op med juledekorationer og få ...

Gastronomi

Ribera del Duero Specialiteter: Babylam & Vin

I september måned besøgte vi Rioja, og på vej ned mod syd slog vi et smut indenom Ribera del Duero. ...

Gastronomi

Kultur

Bodegas Torres - Et møde med vin, mad og to generationer fra…

Da jeg blev spurgt, om jeg ville med på vintur og besøge Bodegas Torres i Villafrance de Penedés i Catalonien, tog det m...

Kultur

Málagas forbandede film

Optagelserne blev flere gange slettet på mystisk vis fra forskellige computere, en brand opstod, skuespillere kom til sk...

Kultur

Málaga – fra grim ælling til smuk svane

Málaga er en by med en meget privilegeret beliggenhed under varme himmelstrøg ved Middelhavet. Der hersker en dejlig, po...

Kultur

Tema, Debat & Profiler

Vis mig din...
Motorcykel

Det var egentligt i et andet ærinde, at jeg mødte Gonzalo Ros. Han ejer og ...

Tema & Profiler

Taxa’erne ta’r den blinde vej

Det går voldsomt for sig, når taxachauffører strejker. Gader barrikaderes, ...

Tema & Profiler

Den Skæve Vinkel: Kim Steen Jensen

Han nyder sit job i Restaurant Casa Danesa. Og han elsker branchen, hvor ha...

Tema & Profiler

Nu strømmer indvandrerne til Costa del Sol

Med sin geografiske beliggenhed har Spanien altid været en oplagt indgang t...

Tema & Profiler

Glovo – bestil hvad du vil, når du vil

Skal du bruge noget fra apoteket? Vil du købe et par nye sko? Skal du have ...

Tema & Profiler

Eventyrerne Naundrup

De sportsglade danskere valfarter til Finca Naundrup. Det populære sportsre...

Tema & Profiler

Hvordan er vores syn på kvinder, der bliver ældre?

La Danesa har talt med den norske forfatter Anne Østby om hendes bog Et sty...

Tema & Profiler

Singles Day – verdens største shoppingdag

De fleste har hørt om Black Friday og måske også Cyber Monday, men nu melde...

Tema & Profiler

Danske Jonas Tofterup åbner vinakademi i Málaga - Iberian Wi…

La Danesa har før skrevet om Jonas Tofterup. Han er nemlig en af de dansker...

Tema & Profiler

Norrbom Marketing

Kontakt

Læserservice

sektioner

Norrbom Marketing

Centro Idea
Ctra. de Mijas km. 3.6
29650 Mijas-Málaga
Tlf.: 95 258 15 53
norrbom@norrbom.com