tilmeld nyhedsmail

WorkShop - Et par dage i Naturen kan ændre dit liv

WorkShop: Et par dage i Naturen kan ændre dit liv
- og den måde du oplever dig selv og din verden på.

Af Helle Espensen, autoriseret BodyTalker - både mennesker og dyr er velkomne.
 
Alle kan være med, når jeg d. 19. og 20. september indbyder til WorkShop på en 350 år gammel Finca i Montes de Málaga.
Du kan vælge at være med begge dage eller blot en af dagene - det vigtigste er, at du giver dig selv fri.
Har du brug for at genoplade batterierne efter sommeren, slappe af i den skønne natur, være sammen med dejlige mennesker og dyr, spise farverig mad, køle dig af i poolen, gå lange stille ture i bjergene over Málaga - og har du lyst til finde ind til dig selv igen - eller måske for allerførste gang?
 
Jeg kalder WorkShoppen 'Forbind dig med Naturen' - og at gøre det handler ikke kun om at forene sig med dyr, træer, planter, Moder Jord, Universet... Det drejer sig i høj grad om at forbinde os med os selv. Finde ind til vores egen indre kilde, til vores center.
Vi mennesker er et stykke meget fin natur, vi er natur! Og det glemmer vi tit, og ser i stedet os selv separat fra naturen.
 
WorkShoppen er også en introduktion til BodyTalk for mennesker og dyr, og vi kigger på de grundlæggende idéer bag denne spændende, simple og kraftfulde behandlingsform, som kan ændre dit liv ved at åbne op for et bredere perspektiv og et større potentiale.
At forbinde sig med bevidstheden, at være bevidst i livet, fremfor at eksistere 'bevidstløst' (i hamsterhjulet), er en magisk oplevelse. Og alle kan gøre det!
 
WorkShoppen tager dig med op over forståelsen af ord, følelser, forventninger og dualitet. Derhen hvor intet er sandt eller falsk, sort eller hvidt, rigtigt eller forkert.
I sidste ende handler det alt sammen om bevidsthed, at finde ind til den du virkelig er. Inde bag lagene af forventninger til dig selv og alle de påduttede etiketter. Vi når ind til at 'være' i stedet for at 'blive' og 'gøre'.
 
Du vil lære at forstå dine dyr på et dybere niveau. At modtage deres beskeder kan være en følelsesmæssigt stor oplevelse.
Vores dyr giver så meget kærlighed og støtte til os og vores familier, og de er fantastiske læremestre, som kan hjælpe os med at opfatte dybere aspekter af os selv og vores liv. Deres beskeder og den visdom, de deler, er klar, enkel og dyb.
 
BodyTalk genetablerer vores medfødte evne til at være sunde og raske - ganske enkelt ved at lytte til og forstå kroppens signaler.
BodyTalk for mennesker og dyr er en behandlingsform, som forstår den indflydelse, kroppens psykologi har på vores helbred. I stedet for at fokusere på et symptom finder BodyTalk de underliggende årsager til sygdom ved at arbejde med både fysiske, emotionelle, miljømæssige, genetiske og epigenetiske faktorer. Vi adresserer altså hele vores historie, og benytter vores livs totale kontekst for at få et godt mentalt og fysisk helbred.
 
BodyTalk er en komplementær behandlingsform, som bygger en fin bro mellem konventionel medicin og alternative behandlinger.

WorkShop-program

Den første dag, altså tirsdag d. 19. september, introduceres du til BodyTalk for både dyr og mennesker. Vi laver mini-sessioner i den smukke mongolske jurte, som står på Finca'en - og aktiverer kroppens systemer, arbejder med potentialet i vores DNA og balancerer vores sind til de tre hjerner. Vi er i naturen, forbinder os med den. Vi er Naturen!
 
Dagen efter, onsdag d. 20. september, arbejder vi med forskellige teknikker til at forbinde os med de dyr, træer og planter, som lever på Finca'en, på nabogården og i bjergene; ørne, bjerggeder, fugle og insekter, heste og muldyr (vi har endda to skønne muldyr-tvillingeføl, som er helt fantastiske at 'være med'), og selvfølgelig hunde og katte. Vi observerer og opfatter, lærer og aflærer fra dyrene.
 
Du vil blive introduceret til kraftfulde og effektive teknikker, som nemt kan kombineres med andre modaliteter. Og arbejder du som behandler/terapeut, kan denne WorkShop også hjælpe dig til at få en dybere forståelse, bevidsthed og intuition i dit arbejde.

Dato: Tirsdag d. 19. og/eller onsdag d. 20. september 2017 (hver dag fra kl. 9 til kl. 18 inkl. kaffepauser og frokost).

Pris: 85 euros pr. person/dag – eller 140 euros pr. person for begge dage.

Sted: Finca El Romeral in Colmenar, Los Montes de Málaga www.theuniqueretreat.com

Fincaen ligger ca. en halv times kørsel fra Málaga. Ønsker du at overnatte, kan du kontakte Finca El Romeral for ledige værelser:
 
www.theuniqueretreat.com - Marina Curtis-Evans, Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. - tel. +34 686 156 912

Vi tilbyder en sund og lækker frokost for 10 euros pr. person/dag inkl. vand, te og kaffe - og middag for 12 euro inkl. øl og vin. Overnatter du på stedet eller har lyst til at komme tidligt om morgenen, er der morgenmad til mellem 3 og 5 euro.
 
Tilmelding til: Helle Espensen, Aut. BodyTalk Practitioner - www.bodytalk-torreblanca.com
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. - tel. +34 607 62 91 06

Byg din egen WorkShop

Har du og dine venner, kolleger eller familie lyst til at afholde jeres helt egen BodyTalk-Workshop, stiller jeg gerne op med et program, som er tilpasset jeres ønsker og behov: Stress, søvnløshed, manglende fokus i livet og kroppens psykologi, immunforsvar, allergi, fordøjelsessystem og kroppens økologi, kommunikation med dyr, akut behandling, epigenetik og bevidsthedsarbejde... Mulighederne er uendelige.

Ring til mig på +34 607 62 91 06 for en uforpligtende snak om din WorkShop.

Vil du bestille tid til en session eller have mere information om BodyTalk, er du velkommen til at ringe mig på tel. +34 607 62 91 06 - eller læse mere om BodyTalk på www.bodytalk-torreblanca.com.

helle bodytalk

UdskrivE-mail

Læsertilbud: Koncert med Robert Wells

Tag med La Danesa til unik koncert i Mijas d. 14. oktober! Han er kendt over det meste af verden – ...

Kultur

Markedshallen Las Atarazanas - Et skibsværft fyldt med tomat…

Markedshallen Las Atarazanas Det er nemt at overse markedshallen Las Atarazanas i Málaga, hvor den ...

Kultur

Juice Bar i Vitamina - hvorfor juice?

Mange af os har nedsat fordøjelse, hvilket nedsætter kroppens evne til at optage næringsstoffer fra ...

Helse & Sundhed

Endelig er Natalia (igen) dansk statsborger

Velkomstkomiteen i Málaga lufthavn, der kunne byde Natalia velkommen efter at have været i Danmark m...

Tema & Profiler

En dag med – den danske konsul Marisa Moreno Castillo

”Nu har du vel husket at tage dine vitaminer?” spørger en velmenende sjæl, da jeg fortæller, at jeg ...

Tema & Profiler

Den Skæve Vinkel - Lonni Snitker

Hun er kendt som den danske bankpige på Costa del Sol. Igennem 25 år har Lonni Snitker åbnet konti, ...

Tema & Profiler

Sport

La Liga-start med et nyt Málaga-team

Der er langt op til en spændende La Liga-start for Málaga CF mandag den 21. august kl. 22 på Estadio La Rosaleda i Málaga, hvor modstanderen er Eibar fra Baskerlandet. Ikke færre end otte nye spillere er kommet til træner Michels trup, efter 13 er forsvundet – holdt op, solgt eller lejet ud. Topna...

Sport

Uroen ulmede - og nu strid mellem sheiken og Michel

Uroen ulmede- og nu strid mellem sheiken og Michel Ved La Liga-starten: Málaga CF med ryggen mod muren med et helt nyt hierarki(klubben solgte spillere for 33 mio. euro og købte for 9.7 mio.) uden stjernenavn.   Optimismen lyste ud af alle, da sidste sæson sluttede på forrygende vis. Efter b...

Sport

Mange spiller golf - Men få kan reglerne

Det udsagn hørte folkene bag GolfQuis ofte, og det besluttede de sig for at gøre noget ved.   Alle eksperter siger, at jo bedre man er til regler, desto bedre er man på banen, og jo lavere bliver ens golfhandicap. Derfor er det vigtigt, at man kan reglerne.   GolfQuis er udviklet i sam...

Golf

Rekordtid i Málaga CF for sheiken - Løsningen blev problemet

Og hvad med fremtiden i Málaga CF med den utilregnelige og lidet tillidsvækkende sheik Al-Thani ved roret. Han er nu den, der har siddet længst i spidsen for klubben, hvis økonomi han lynhurtigt forværrede og bragte klubbens omdømme i miskredit.   With pleasure – med glæde! Den altid smile...

Sport

Udflugter & Rejser

Den énarmede katedral i Málaga

  Katedralens officielle navn er Nuestra Señora de la Encarnación, men i folkemunde er den blot kendt som ”la Manquita” – den enarmede, grundet kirkens ene tårn, som gør det altoverskyggende t...

Udflugter & Rejser

Tarifa – mongolske telte og militære bunkers

Jeg slår øjnene op og kigger direkte op i det runde loft, hvor dampbøjede trælameller holder teltdugen hævet højt oppe over os. En mild levante-vind har holdt os kølige hele natten, som vi har tilbrag...

Udflugter & Rejser

Higuerón floden og den store kærlighed

Higuerón floden er en smuk, lille flod, der ligger ved foden af den skønne landsby Frigiliana. Eller rettere sagt: Frigiliana er anlagt på den vestlige side af Higuerón, på et klippeparti højt over fl...

Udflugter & Rejser

Gastronomi

Hold på sommeren

Det er blommesæson, og frugthandlernes boder bugner af dem. Tag blommerne med ind i den nye sæson ve...

Gastronomi

Sabor a Málaga starter samarbejde med cøliakiforbundet i Mál…

En af de seneste nyheder hos Sabor a Málaga er samarbejdet med Málagas cøliakiforbund Asociación de ...

Gastronomi

Vin - og din mad

Ud over at være en god tandlæge har Anders nu bevist, at han også er god i køkkenet. Da vi ringer på...

Gastronomi

Kultur

Læsertilbud: Koncert med Robert Wells

Tag med La Danesa til unik koncert i Mijas d. 14. oktober! Han er kendt over det meste af verden – bare ikke i Danmark...

Kultur

Markedshallen Las Atarazanas - Et skibsværft fyldt med tomat…

Markedshallen Las Atarazanas Det er nemt at overse markedshallen Las Atarazanas i Málaga, hvor den ligger klemt inde bl...

Kultur

Galleri Art Club præsenterer udstilling med David Utzon

David Utzon, barnebarn af Jørn Utzon udstiller sine fantastiske malerier for første gang i udlandet i Galleri Art Club b...

Kultur

Tema, Debat & Profiler

Endelig er Natalia (igen) dansk statsborger

Velkomstkomiteen i Málaga lufthavn, der kunne byde Natalia velkommen efter ...

Tema & Profiler

En dag med – den danske konsul Marisa Moreno Castillo

”Nu har du vel husket at tage dine vitaminer?” spørger en velmenende sjæl, ...

Tema & Profiler

Den Skæve Vinkel - Lonni Snitker

Hun er kendt som den danske bankpige på Costa del Sol. Igennem 25 år har Lo...

Tema & Profiler

Fertilitetsturisme – kvinden og ægget

De fleste turister vælger at tage til Costa del Sol for at holde badeferie...

Tema & Profiler

Boganmeldelse: 'At dø for at leve' af Anita Moorjani

For nylig genlæste jeg Anita Moorjani’s bog ”At dø for at leve”, “Dying to ...

Tema & Profiler

Sidste skud i bøssen

Sommeren har været lang og varm. Det samme kan siges om landets anklagebænk...

Tema & Profiler

Hajer i Middelhavet – myter og fakta

Til stor skræk og overraskelse, og måske skulle man tilføje; til mediernes ...

Tema & Profiler

Plastik-diæt – Del 1

Plastik-diæt i køkkenet I martsudgaven af La Danesa bragte vi artiklen "Mi...

Tema & Profiler

Dansk skole på Costa del Sol

Nordmændene og svenskerne kan noget her på Costa del Sol, som vi danskere i...

Tema & Profiler

Norrbom Marketing

Kontakt

Læserservice

sektioner

Norrbom Marketing

Centro Idea
Ctra. de Mijas km. 3.6
29650 Mijas-Málaga
Tel. 95 258 15 53
Fax. 95 258 03 29