Fem skønne ferieboliger
på Europas bedste lokationer

Hvad vil du helst? Slænge dig ved poolen i Piemonte i Italien. Nyde den danske sommer i et sommerhus i Hornbæk. Shoppe løs i Barcelona. Stå på ski i Megève i de franske alper eller spille golf på Costa del Sol? Eller måske er du mere til at nyde kunstnermiljøet og de hyggelige serveringssteder i Villefrance på den franske Riviera?
 
Hvad nu hvis du ikke skulle vælge?

Det lyder måske som en uopnåelig drøm at kunne få det hele på en gang og dermed have sin egen bolig til rådighed i fem af Europas bedste ferieområder.
MyHomes gør det muligt for dig at få det hele på en gang ved at købe en ferieboligpakke, hvor der er huse og lejligheder på alle de nævnte steder.
 

Skandinavisk indretning og kvalitet


Som afstandene mellem os er blevet kortere, er vi blevet mere krævende omkring vores feriemål, og en fast feriebolig på én lokation kan for mange føles stramt rundt om skuldrene. Derfor er det vigtigt for MyHomes at tilbyde en bred palet af ferieboliger, der alle lever op til strenge krav og høje standarder. 
MyHomes istandsætter ferieboligerne og indretter dem sammen med professionelle danske indretningsfolk, der står for al interiøret. Der er derfor primært indrettet med dansk kvalitetsdesign og –møbler, som er influeret af den lokale charme og stemning i de pågældende byer. ”Man skal føle sig hjemme i boligerne, og ejerne skal vide, hvad de kommer til og vide, at der altid er en høj kvalitet i boligen,” fortæller Finn Christensen, der er CEO i MyHomes.

Ingen vedligeholdelse

Når du ejer en normal feriebolig, er du forpligtet til at holde den og rengøre den, og mange ender også med at føle, at de ikke kan rejse andre steder hen, fordi der allerede er investeret i ferieboligen. Dette undgår du naturligvis, når de investerer i fem forskellige ferieboliger på fem forskellige lokationer.
Og det bedste er, at MyHomes tager sig 100 % af alt det praktiske. De ordner alt fra et sprunget vandrør til en knust tallerken og sørger for, at boligen er rengjort og klar hver eneste gang, du tager på ferie i den. Det vil sige, at du slipper for at slå græs og klippe hæk og, som mange boligejere på Costa del Sol vil være lettet over, slipper man også for at holde poolen.

Hvordan fungerer det


Deleøkonomi er på hastig fremmarch, og koncepter som MyHomes’, hvor man har ferieboliger på delebasis, bliver mere almindeligt. Sådan fungerer det med HyHomes:
1. Der er 29 ejere, hvilket betyder en mindre investering. De løbende udgifter, som der er ved enhver type feriebolig, er også tilsvarende lavere. Ved Comfort-pakken er de løbende udgifter 2.250 kr. pr. måned.
2. Boligerne anskaffes med henblik på hurtig ibrugtagning. Normalvis går der kun seks måneder fra indbetaling til boligerne tages i brug.
3. Beliggenheden af boligen er klart defineret ud fra nogle specifikke krav om central placering og kort til stranden. Der skal endvidere være mulighed for at invitere vennepar eller familie med i ferieboligerne.
Ferieåret har jo sine spidspunkter, og især skolernes vinterferie i uge syv og sommerens højsæson med sine få eftertragtede uger er der rift om. Den efterspørgsel forvalter MyHomes efter et fair rotationsstystem med en ligelige fordeling af årets mest eftertragtede uger.


Stederne, hvor ferieboligerne ligger, er nøje udvalgt, så man har et væld af muligheder som turist eller aktiv sportsudøver. Foruden Costa del Sol er lokationerne:

Megève, som er ukendt for de fleste danskere, men franskmændenes foretrukne skisportssted, med adskillige Michelin restauranter og udsøgte shoppemuligheder. Og samtidig har man en fremragende golfbane helt tæt på. Vil man dyrke golf på sne, findes der en årlig festival for snegolf.
Villefrance-sur-Mer, som er den franske Rivieras skjulte perle, der tilbyder dig hele det mest autentiske Côte d’Azur kan byde på og med Rivieraens bagland, der lokker med små parfumebyer, historiske borge og kunstneriske højdepunkter som f.eks. Mathis’ Kapel i Vence.
Barcelona, der byder på alt hvad hjertet begærer, og så kan du underholde dig med at besøg på Camp Nou, det stadion, hvor stjerner som Messi færdes, og derudover har du en hel stribe af gode golfbaner tæt på dig.
At danske Hornbæk også optræder sammen med de europæiske feriesteder, er der en god grund til: ”Dels er der skønt i Hornbæk, dels gør lokationen det muligt for ejerne at tage en impulsferie,” fortæller Finn Christensen og tilføjer, at alle de øvrige lokationer ligger maksimalt én times kørsel fra en international lufthavn.
Den første ejerkreds med 29 familier har allerede gjort deres drømmehuse til virkelighed.Der er to forskellige pakker at vælge i mellem – Comfort og Premium:


I Comfort er der mindst seks sovepladser i lejlighederne og otte i husene. 
I Premium er der mindst otte i lejlighederne og ti i husene.
Priserne starter ved 975.000 kr. for Comfort.
 
Kontakt MyHomes

Ønsker du at vide mere, kan du kontakte MyHomes på +45 5353 7860 eller sende en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. med info om, hvornår du ønsker at blive ringet op.

Find mere information om konceptet og se fotos og video fra feriestederne på www.myhomes.dk
 

UdskrivE-mail

Nyeste artikler fra La Danesa

Den Skæve Vinkel: Sandie Ann Nielsen

Hun spiller godt og synger smukt. Og det er netop med guitar og mikrofon, de fleste har set og hørt ...

Tema & Profiler

Fra Spanien til Sverige for Mijas æsler

Mijas Pueblo er på godt og ondt er kendt for sine 92 æsler. Før i tiden transporterede de sten og ma...

Tema & Profiler

Gibraltar · Sådan gør du – det skal du se

Mellem middelhavet og Spaniens sydkyst ligger den britiske koloni Gibraltar. Mest kendt er det lille...

Udflugter & Rejser

James Bond ruten

Der er måske nogen, der kan huske en scene fra en James Bond film, hvor han på ski kører igennem et ...

Udflugter & Rejser

Det kører ba’r ... i højhastighedstoget

Om ganske få år vil tre fjerdedele af Spanien være forbundet af de nye højhastighedstog. Med 1.500 k...

Tema & Profiler

Gitanos og romaer – bag om myterne

Vi vil definere os selv. Vi er trætte af at blive opfattet som tiggere, tyve, æggende tøjter, spåkon...

Kultur

Levante, Poniente og Terral – sommerens lune vinde, eller..?

Der kan nævnes mange navne, når snakken falder på vinde i Spanien. På Costa del Sol er der først og ...

Tema & Profiler

Weekend getaway - Almería, tættere på end du tror

Der er rigtig meget at se og mange gode oplevelser i vente, hvis man kører østpå ad kystlinjen. Her ...

Udflugter & Rejser

Estepona – meget mere end Costa del Sols prydhave

Estepona har ikke ligget på den lade side de sidste syv år. Den bryster sig af at være Costa del Sol...

Udflugter & Rejser

Insekter – snart på en tallerken nær dig

Der tales mere og mere om det, men i den vestlige verden kan det stadig virke underligt. Mange stede...

Gastronomi

Sport

Simzar Estate på Lauro Golf

Tirsdag d. 24. april spillede ca. 60 glade golfere skandinavisk match på Lauro Golf. Vores sponsor var Simzar Estates, repræsenteret af revisor og ejendomsmægler Mette Skovby.Mette havde medbragt et hav af præmier i form af dejlige rød- og rosévine til vinderne.Damerække, herrerække samt flagpræmie...

Golf

Tungt for Málaga CF

Den tidligere danske landsholdsspiller John Lauridsen har selv prøvet at rykke ned med klubben på Solkysten. Overvældende velkomst, da han kom på besøg på La Rosaleda og traf holdkammerat og træneren. Scenen er sat:Estadio La Rosaleda i Málagas nordøstlige del. John Lauridsens arbejdsplads i to sæs...

Sport

Udflugter & Rejser

Gibraltar · Sådan gør du – det skal du se

Mellem middelhavet og Spaniens sydkyst ligger den britiske koloni Gibraltar. Mest kendt er det lille land for klippen ”Rock of Gibraltar”, der dækker det meste af det stolte folks middelhavsareal og d...

Udflugter & Rejser

James Bond ruten

Der er måske nogen, der kan huske en scene fra en James Bond film, hvor han på ski kører igennem et klippeøje ved Val d´Isere. Øjet hedder Aiguille Percé og det ser bare sejt ud, som James kommer suse...

Udflugter & Rejser

Weekend getaway - Almería, tættere på end du tror

Der er rigtig meget at se og mange gode oplevelser i vente, hvis man kører østpå ad kystlinjen. Her får du nogle forslag til, hvad du skal lave en weekend i Almería, der ligger godt to timers kørsel ø...

Udflugter & Rejser

Estepona – meget mere end Costa del Sols prydhave

Estepona har ikke ligget på den lade side de sidste syv år. Den bryster sig af at være Costa del Sols prydhave, men byen er meget mere end det. Det vil enhver gåtur i området også overbevise dig om.10...

Udflugter & Rejser

Gastronomi

Insekter – snart på en tallerken nær dig

Der tales mere og mere om det, men i den vestlige verden kan det stadig virke underligt. Mange stede...

Gastronomi

Duft af kvalitetskaffe ved Carambuco i Málaga

Har du nogensinde lagt vejen forbi Churriana, lige uden for det centrale Málaga, og lagt mærke til d...

Gastronomi

Endelig sommer: Vi skal ha' gang i grillen!

I april måned tog vi på vinmessen "Vinitaly" som afholdes i byen Verona, og hjem kom jeg fyldt med l...

Gastronomi

Kultur

Gitanos og romaer – bag om myterne

Vi vil definere os selv. Vi er trætte af at blive opfattet som tiggere, tyve, æggende tøjter, spåkoner og strålende musi...

Kultur

UB40 og Kool & the Gang er på vej

Der bliver koncert og fest for alle pengene, når legenderne UB40 og Kool & the Gang gæster Costa del Sol i næste mån...

Kultur

Torremolinos – den glemte by med de mange nye projekter

Det startede godt ud i 60’erne. Charterflyene transporterede skandinaver i massevis til Málaga og dumpede busserne dem a...

Kultur

Tema, Debat & Profiler

Den Skæve Vinkel: Sandie Ann Nielsen

Hun spiller godt og synger smukt. Og det er netop med guitar og mikrofon, d...

Tema & Profiler

Fra Spanien til Sverige for Mijas æsler

Mijas Pueblo er på godt og ondt er kendt for sine 92 æsler. Før i tiden tra...

Tema & Profiler

Det kører ba’r ... i højhastighedstoget

Om ganske få år vil tre fjerdedele af Spanien være forbundet af de nye højh...

Tema & Profiler

Levante, Poniente og Terral – sommerens lune vinde, eller..?

Der kan nævnes mange navne, når snakken falder på vinde i Spanien. På Costa...

Tema & Profiler

Malplaceret badetøj


Det er uden tvivl højsæson for bademode. Strandene er fulde af mennesker i ...

Tema & Profiler

Munkeparakitten – kystens invaderende papegøje

Vi har alle set og hørt dem langs Costa del Sol, men måske uden at tænke på...

Tema & Profiler

Nyttige apps til din rejse til Spanien i 2018 – del 5

I denne udgave af nyttige Apps til Spanien har vi valgt at fokusere på, hvo...

Tema & Profiler

Spanien først med nye Google–skatter

Det har været på tale længe, men nu gør Spanien noget ved det. Regeringen v...

Tema & Profiler

Thomas Helmig i nye rammer

Det tog kun én uge. Så var de 21.000 billetter til de fire indendørskoncert...

Tema & Profiler

Norrbom Marketing

Kontakt

Læserservice

sektioner

Norrbom Marketing

Centro Idea
Ctra. de Mijas km. 3.6
29650 Mijas-Málaga
Tlf.: 95 258 15 53
norrbom@norrbom.com