Forbedret livskvalitet på Marbella Laser Clinic

Vi ønsker alle, uanset alder og køn, at vise os fra vores bedste side. I forgårs var plastikkirurgi forbeholdt filmstjerner og avanceret kirurgi var mest for elite sportsudøvere, men kosmetiske operationer er blevet forholdsvist enkle procedurer... Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Vi ønsker alle, uanset alder og køn, at vise os fra vores bedste side. I forgårs var plastikkirurgi forbeholdt filmstjerner og avanceret kirurgi var mest for elite sportsudøvere, men kosmetiske operationer er blevet forholdsvist enkle procedurer, hvilket betyder, at en plastikoperation er tilgængelig for de fleste af os. Samtidig er det blevet mere socialt acceptabelt, at man får rettet op på denne eller hin skavank – især i Spanien, hvor man finder nogle af Europas bedste læger.

Man behøver ikke længere lide under et lavt selvværd på grund af sit udseende. Uanset om det betyder lidt hjælp fra plastikkirurgen til at få rettet op på en skæv næse, man måske har haft komplekser over hele sit liv. Mange af os har en ujævn fordeling af fedtdepoterne, hvor kvinder får den ucharmerende pærefacon og mange mænd ligner runde æbler, og ved et forholdsvist lille indgreb, kan man få noget af den fedt suget på maven, som slankekure og motion ikke klarer. Vi ønsker at få rettet op på hagen, der måske som årene er gået, er blevet til mere end én. Og der er ingen grund til komplekser, bare fordi man er født med små bryster, for store ditto eller ønsker at få dem løftet en smule.
Fransk-tyske Dr. Pier Albrecht, der har været chefkirurg på Marbella Laser Clinic er pionerer indenfor plastiskkirurgi, og som medlem af Colegio Oficial de Médicos de Málaga (den officielle lægesammenslutning), er han en af de få fuldt kvalificerede og registrerede plastikkirurger i området.
Han er kendt for at have afvist patienter, som han føler, vil opereres af de forkerte årsager. Han bekymrer sig om unge mennesker, som via medierne i stadig større grad forbinder perfekte næser, bryster og hofter med lykke. Han forklarer dem forskellen på forførelse og kærlighed.
På Marbella Laser Clinic drejer det sig altså ikke om at få bryster som Pamela Andersson, og man risikerer ikke at ende med de unaturlige kæmpelæber, som mange er blevet ofre for.

Skalpel udskiftet med laser
Som navnet på klinikken afslører, anvender man laser i de fleste operationer.
Inden operationen tages digitale fotos, og via et avanceret computerprogram kan man i samarbejde med kirurgen se, hvilke muligheder der er; hvilke ændringer, som bliver foretaget og hvordan det færdige resultat bliver.
Og de nyste laserteknikker betyder, at operationen ikke efterlader ar og at man hurtigt rekonvalesceres efter selv en ansigtsløftning. Laserteknikken anvendes ved fedtsugning, øjenlågskorrektioner, fjernelse af leverpletter og andre misfarvninger af huden og tatoveringer, hårfjerning, åreknuder og ansigtsløftninger.
Man bruger ikke engang narkose ved en ansigtsløftning, men kun en lokalbedøvelse sammen med beroligende medicin, med alle de åbenlyse fordele, der er, ved ikke at komme under narkose.

Livskvalitet lig med smertefrit liv
Mange mennesker lever en smerte- og problemfuld tilværelse på grund af slidte eller beskadigede led, og i fuld overensstemmelse med Marbella Laser Clinics filosofi blev den danske læge og ortopædkirurg Allan Larsen derfor tidligere på året tilknyttet klinikken. Han har et års orlov fra en stilling som overlæge på Aalborg Sygehus.
Han specialiserer sig i brusktransplantationer i led, som ankler, håndled og især knæ, et speciale han valgte, delvist fordi han selv som aktiv sportsmand fik en knæskade. Transplantationsteknikkerne har han oven i købet forbedret ved at anvende kikkertkirurgi i stedet for almindelige operationer. Brusktransplantationer gør, at man som patient nu ikke længere behøver en rekonvalescensperiode på et års tid. Den danske stat giver endnu ikke støtte til brusktransplantationer, og Allan Larsens danske patienter har derfor normalt været igennem fire-syv almindelige knæoperationer, før de kommer til ham. Men som flere og flere bliver opereret med den nye teknik, mindskes omkostningerne, og den høje succesrate åbner sikkert op for offentlige tilskud indenfor en overskuelig fremtid.
Bruskproblemer er arveligt hos 20 procent af os, og bare blandt danskerne lider 500.000, eller 10 procent af os, af slidgigt, mens andre får problemer med leddene på grund af overvægt, ligesom mange får det efter en sportsskade eller ulykke. Og efter mere traditionelle knæoperationer går der omkring et år, før patienten kan begynde at leve et nogenlunde normalt liv igen. Det betyder, at mange udover en fysisk skavank måske også mister sit arbejde og ligefrem får problemer på hjemmefronten.
Allan fortæller, at man fire-fem uger før en operation ganske enkelt går ind i patientens knæ med såkaldte kikkerter og tager nogle få bruskceller ud. I et laboratorium stimulerer man brusken, og efter de fire-fem uger har man omkring 20 millioner celler, nok til at foretage selve operationen. Kort fortalt lægger man cellerne ind i en membran, hvor kroppen så selv udvikler den nødvendige brusk, og efter bare omkring tre måneder kan patienten igen gå normalt.
Det er en operationsform, som man kan mærke på Allan, at han brænder for, og som han med mellemrum rejser til Danmark for også at udføre der, men det er lige nu en væsentlig forbedring af livskvaliteten, som Marbella Laser Clinic, også kan tilbyde. 857__MainPicture__FRhdwZcSyclopGVeJfGfS.jpg Dr. Allan Larsen, den denske ortopædkirurg på Marbella Laser Clinic 857__FooterPicture__lFZIPBXPAztnJOrsjlc.jpg

Norrbom Marketing

Kontakt

Læserservice

sektioner

Norrbom Marketing

Centro Idea
Ctra. de Mijas km. 3.6
29650 Mijas-Málaga
Tel. 95 258 15 53
Fax. 95 258 03 29